СЕКС СКАНДАЛЪТ на 2016 г. Кандидатът за президент Радан Кънев си показа голото дупе на любовник! Костов е в шок! За нищо на света не отваряйте тази снимка - забранено до 18

ЧАС ПИК

СЕКС СКАНДАЛЪТ на 2016 г. Кандидатът за президент Радан Кънев си показа голото дупе на любовник! Костов е в шок! За нищо на света не отваряйте тази снимка - забранено до 18

225443
на 13.01.2016
СЕКС СКАНДАЛЪТ на 2016 г. Кандидатът за президент Радан Кънев си показа голото дупе на любовник! Костов е в шок! За нищо на света не отваряйте тази снимка - забранено до 18
Автор:   ПИК

Кандидатът за президент Радан Кънев е показал най-милото си - своето дупе на любовник от чужбина. Направил си е селфи с гъз. Това разкрива пианистът Павлин Цветков в сензационно интервю за БЛИЦ.

препоръчано

Музикантът, който от години работи и живее в Белгия и Холандия, се свърза отново с медията, след като наскоро разказа кога и как политикът е имал връзка с брата на неговото гадже Моис Бехар – Филип. Той потвърди разкритията на рок легендата и гей №1 у нас Ицо Петрофф, както и преподавателят Силвестър Илиев, които първи споделиха подробности за хомосексуалните връзки на Кънев, по-известен в средите на различните с прякора Рада Дълбоката.

Той бе категоричен, че политикът напразно се опитва да се разграничи от близките си отношения с юриста Филип Еми Бехар, тъй като сам е бил свидетел на отношенията им, разиграващи се в любовно гнездо на ул. „Ген. Паренсов” 33 в София.

Менторът на Кънев - Иван Костов изпаднал в шок, след като научил за гей миналото на протежето си.

Скандалът с аферата на Кънев гръмна, след като председателят на Движение „ЛГБТ Идея” за хора с различна сексуална ориентация Ицо Петрофф разкри, че лидерът на ДСБ Радан Кънев, който развява наляво и надясно крайно разкрепостените си възгледи за всякакви права на хомосексуалистите, също е имал връзка с мъж - юрист, работещ в световната гей организация в САЩ на име Филип Еми Бехар. Разкрития за гей ориентацията на политика бяха потвърдени и от учителят Силвестър Илиев, който разказа, че любовникът му – компютърният специалист Юри Стоянов, му изневерявал с Рада Дълбоката.

Пианистът Павлин Цветков бе още по-категоричен, като предостави и снимка, намираща се в мобилния телефона на брата на гаджето му, с когото разкри, че Кънев е имал тригодишна афера. Кадърът бе показан от него директно, както е получен - на ММS съобщение на джиесем „Моторола”.
- Г-н Цветков, защо показвате тази снимка и не ви ли се струва скандална тя?

- Истината не може да бъде скандална и не разбирам кога ще дойде времето и българите да разберат това. Отдавна не живея в България и съм свикнал на съвсем друг морал. Не съм се откъснал обаче от родината и ме боли за всичко, което се случва тук. Фалшив морал, фалшива култура и западащо образование. Това се случва точно, защото ни управляват фалшиви политици като Радан Кънев.

Аз съм бисексуален и не съм някакъв борец за правата на гейовете, но от години имам връзка с Моис и живеем на семейни начала на спокойствие в Холандия. Не се крием и обществото там ни уважава заради това. А тук всичко е фалшиво, както е тотално менте и този политик, който говори за демокрация, лустрация, честност и демаскиране, а самият той живее с ужасна маска. Затова показвам истината и нека да видим сега фалшивите му поклонници как ще отговорят. Ето това е той – Рада Дълбоката, която така да се каже ми беше снаха, тъй като имаше връзка с моя девер Филип, брат на моя любим.

- Имате ли съгласието му да показвате неговия телефон и тази снимка, която все пак е лична, каква е историята й?

- Имам го, разбира се, казах ви и миналия път, че Филип е космополит. Той работи като юрист в Световната гей организация и живее в САЩ, заради което и прекъсна навремето, когато замина връзката си с Радан. Той също е омерзен от театъра, който разиграва човек, с когото са били толкова близки. Донякъде го оправдаваше, че се опитва да чисти имиджа си, тъй като е политик, но все пак му е болно, а и е бесен на лицемерието му. Говорили са толкова пъти за това как властта има нужда от честни хора и са споделяли един и същи демократични ценности, а сега какво се оказва... 

Затова самият той ми даде разрешение да покажа тази снимка, която е правена лично от Радан през 2006 г. Селфи с гъз. Филип е бил в командировка във Франция и са си писали съобщения на телефона, както и са си разменяли секси снимки. Той има и още подобни кадри, които ако прецени ще покаже, когато си дойде през март в България. Казах ви вече, че ще се прибира тогава и вече има резервирани билети, така че от първо лице ще разкаже за връзката му с Радан Кънев. Който тогава не беше такъв страхливец и говореше за чест и достойнство и колко има нужда от това в политиката, а сега виждаме какво прави.

- Вие виждали ли сте и другите снимки, за които говорите?

- Виждал съм ги още тогава, защото е нормално с Моис да си споделяме всичко и да си коментираме гаджето на брат му. Мога да кажа, че има и по-сочни снимки от тази, защото за тези години са си пускали много снимки и това е нормално в една връзка. Явно тогава Радан не е смятал, че ще промени вижданията си и един ден ще се отрече от чувствата си.

- А не мислите си, че сега ще бъдете обвинен, че това е фалшификат, а и качеството не е добро?

- С телефон опреди десет години е такова, вие го видяхте. А иначе е право на всеки човек да си признае или да не си признае. Но когато си политик и искаш да работиш за хората, трябва да си честен. Да кажеш, че си имал забежки, бил си на такава вълна, но сега си семеен, променил си се и и в крайна сметка истината е това, което ще ти позволи за работиш честно за обществото, без да се страхуваш от задкулисие и зависимости. Такова нещо обаче не чухме и това е истински скандалното, проумейте го вече.

Сподели:
Бомба x
Извънземни мегаструктури съществуват във Вселената Извънземни мегаструктури съществуват във Вселената
ПИК TV x
ПИК TV: Десислава Атанасова в декларация: Няма да позволим да се опорочи вота - нека гарантираме, че изборите ще са честни (НА ЖИВО) ПИК TV: Десислава Атанасова в декларация: Няма да позволим да се опорочи вота - нека гарантираме, че изборите ще са честни (НА ЖИВО)
ново
Днес: 189
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това