СЕКС СКАНДАЛ! Капитанът Дзюба мастурбира пред камера (ВИДЕО 18+)

Световен футбол

СЕКС СКАНДАЛ! Капитанът Дзюба мастурбира пред камера (ВИДЕО 18+)

63803
на 09.11.2020
СЕКС СКАНДАЛ! Капитанът Дзюба мастурбира пред камера (ВИДЕО 18+)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нападателят на "Зенит" и капитан на руския национален отбор по футбол Артьом Дзюба се оказа в центъра на нов скандал. В интернет се появи видео на 32-годишния нападател, което показва как той мастурбира пред камерата.

препоръчано

Вероятно видеото е заснето през декември 2019 г., но се появи в интернет едва сега, пише Канал 24 .

Няколко часа след появата на видеото самият Дзюба затвори своя Инстаграм, за който са абонирани 1,2 милиона души, и изключи коментарите.

Всички снимки и видеоклипове в профила му все още са налични, но футболистът е деактивирал възможността да коментират публикациите му абсолютно всички, включително тези, които са абонирани за него.

Старши треньорът на руския национален отбор по футбол Станислав Черчесов отказа да извика капитана на националния отбор Артьом Дзюба на тренировъчния лагер, свързан с предстоящите мачове от Лигата на нациите.

свързани новини

"Ситуацията с Артьом Дзюба няма нищо общо с руския национален отбор от спортна гледна точка. Следователно не виждаме нужда да даваме подробни коментари по този въпрос. Въпреки това треньорският щаб на националния отбор е наясно, че отборът трябва да се подготви за ноемврийските мачове с Молдова, Турция и Сърбия в условията на максимална концентрация и да не се разсейва от чужди неща ",  каза Черчесов.

Дзюба е нападател и капитан на петербургския "Зенит" и руския национален отбор. Почетен майстор на спорта на Русия. Трикратен носител на Купата на Русия, трикратен носител на Суперкупата на Русия, двукратен шампион на Русия. Участник на Европейското първенство 2016 и Световното първенство 2018.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК