Сектата на Христо Иванов ревна: Сечкова да обясни за голите си снимки! А вие обяснихте ли за двата вибратора на кметшата "Данчето" в порносайта Xvideos?

АВТОРСКИ НОВИНИ

Сектата на Христо Иванов ревна: Сечкова да обясни за голите си снимки! А вие обяснихте ли за двата вибратора на кметшата "Данчето" в порносайта Xvideos?

230146
на 17.01.2021
Сектата на Христо Иванов ревна: Сечкова да обясни за голите си снимки! А вие обяснихте ли за двата вибратора на кметшата Данчето в порносайта Xvideos?
Автор:   ПИК

Ляволибералната профашистка секта на Христо Иванов от "Да, България" не прави разлика между еротика и порнография. И в политиката, и в живота.

препоръчано

Днес сектата е вдигнала на юруш бизнесдамата Виолета Сечкова, която дръзна да напише писмо до жената на Христо Иванов. В писмото Сечкова се възмущава, че лидерът на дабълите интригантски е свързал името й с прословутата "Мата Хари", заснела шкафчето на Борисов в Бояна.

Своеволието на Сечкова е повод срещу нея да се отпуши лавина от примитивен фейсбук гняв в профилите и форумите на сектата. 

"Сечкова пита как ще обяснява на децата си внушенията на Христо Иванов, но по-добре да им обясни за голите си снимки в разни списания" - такъв е масовият рефрен и споделената опорка в писанията на розовите политици. 

В тази връзка ПИК ще им припомни за приключенията на годеницата на техния кандидат-кмет Борислав Игнатов - Йорданка.

Помните, нали - оная, "кротката и благата", с двата вибратора едновременно. Която гордо бе качила гнусотията в най-големия порно сайт Xvideos и трупаше харесвания.

Чиста порнография. За разлика от еротичните фотоси в списания на Виолета Сечкова, която това работи - модел!

Когато ПИК публикува снимките с вибраторите, цялата "демократична" общност около розовите болшевики ревна с пълно гърло: позор, как може, замесвате горкото момиче в политиката.

А сега Христо Иванов защо намесва "горкото момиче" Сечкова в политическата си битка с Борисов?

Значи нямаше нищо нередно в това Игнатовица да се чекне с два вибратора едновременно, нейна работа си било, личен живот, но е лошо Сечкова да се снима в професионална еротична фотосесия за модно списание?!

Дабълите са с двойни стандарти и двоен морал. Нищо ново под слънцето. Но поне да не си упражняват комплексите върху беззащитни съпруги и майки.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това