Селекционерът на Португалия с неприятен удар по Роналдо

Световен футбол

Селекционерът на Португалия с неприятен удар по Роналдо

19538
на 17.06.2024
Селекционерът на Португалия с неприятен удар по Роналдо
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо е бил неприятно изненадан от специална заповед, издадена заради него от селекционера Роберто Мартинес, съобщава "Relevo".

препоръчано

50-годишният специалист е забранил на нападателя на саудитския Ал Насър да настанява свои приятели в хотела, в който отборът е настанен по време на Европейското първенство.

Подобен навик Роналдо е имал при предишни участия на Португалия на големи първенства, когато неговите авери дори са участвали в отборните мероприятия.

Роберто Мартинес е обяснил, че иска 39-годишният нападател да бъде напълно концентриран относно постигането на целите на Португалия по време на европейското първенство в Германия.

Португалският тим е в Група "F" турнира в Германия, а първият им мач е на 18 юни с Чехия. Останалите отбори в потока са Грузия и Турция, напомня "Гонг".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК