Селин Дион отложи тура си из Европа

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Селин Дион отложи тура си из Европа

5467
на 11.06.2020
Селин Дион отложи тура си из Европа
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Канадската звезда  Селин Дион обяви нови дати през 2021 г. за европейската част от концертите от световното си турне "Courage world tour", които бяха отменени тази година заради пандемията от новия коронавирус.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Хитовата певица ще изнесе шест концерта в зала "Дефанс Арена" в Париж, като първият е на 19 март 2021 г. Европейската част от турнето ѝ ще продължи с концерти в още 32 града до края на юли.

Новата програма бе обявена в Инстаграм. От нея става ясно, че последните концерти от турнето в Европа ще са на 23 юли 2021 г. в Атина и на 25 юли 2021 г. в Букурещ.

Билетите за концертите за 2020 г. ще бъдат валидни за новите дати догодина. В следващите дни предстои да бъдат обявени нови дати за концертите на Дион в Северна Америка, съобщи "Труд".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК