СЕЛСКИ ЖИВОТ: Венелин Петков смени лукс кабинета си в Би Ти Ви с пущинаците над Бистрица (СНИМКИ)

Акценти

СЕЛСКИ ЖИВОТ: Венелин Петков смени лукс кабинета си в Би Ти Ви с пущинаците над Бистрица (СНИМКИ)

973107
на 21.01.2021
СЕЛСКИ ЖИВОТ: Венелин Петков смени лукс кабинета си в Би Ти Ви с пущинаците над Бистрица (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

След резкия завой в кариерното му развитие, доскорошният директор на новините в Би Ти Ви Венелин Петков е заменил удобствата на кабинета си в Малкото НДК с пущинаците над Бистрица, където вдигна къща и сви семейно гнездо с колежката си Николета Маданска. Натиреният от новата чешка управа бивш новинар уплътнява свободното си време с тегели из полетата около селото, които използва като терен за разходки за новородения си наследник, научи ПИК.

препоръчано

В края на ноември и само месец преди Петков да загуби високоплатената си работа, спортната журналистка Маданска дари шефа си със син, който нарекоха Йоан. Години наред двамата колеги се опитваха, безуспешно, да прикриват аферата на работното си място. Но откакто милионерът Петер Келнер посочи вратата на задържалия се 20 години на началническия пост заралия, с Маданска вече не само, че не крият връзката си, но и открито демонстрират любовта си, предимно в социалните мрежи.

След директорския лукс, селският живот на Венелин Петков включва ежедневни обиколки, като двамата с жена му се редуват зад детската количка. Теренът, по който двойката ежедневно разходжа невръстния си син, е "утъпкан" от Маданска, която няколко месеца преди уволнението на изгората си, излезе в майчинство и отстъпи мястото си в спортната емисия на Елена Яръмова.

До последно преди раждането, блондинката обикаляла по 7-8 километра на ден из района. А след като мъжът й останал без работа, впрегнала и него да й прави компания из пущинаците.

"Фитнесите може и да са затворени, но планитата винаги е там, на една ръка разстояние, "отворена" за всеки. А за хубава тренировка ви е нужна само здрава количка - нашата се справи със сняг, лед, чакъл и кал, и яко бутане. Така мама поддържа форма, а бебето спи непробудно часове наред", хвали ползите на зимните излети Николета Маданска.

Активен в профила си в Инстаграм е и мъжът й, откакто е безработен. Обичайното бутане на детската количка тези дни той разнообрази с посещение на Бистришкия манастир "Св. Йоаким и Ана".

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това