СЕМЕЙНА ВОЙНА: Мая Илиева прецака сестрата на Жоро Илиев със скъп имот за 5 милиона лева

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СЕМЕЙНА ВОЙНА: Мая Илиева прецака сестрата на Жоро Илиев със скъп имот за 5 милиона лева

136468
на 28.11.2020
СЕМЕЙНА ВОЙНА: Мая Илиева прецака сестрата на Жоро Илиев със скъп имот за 5 милиона лева
Автор:   ПИК

Вдовицата на Георги Илиев, Мая, е в обтегнати отношения със сестрата на покойния бос на ВИС-2 Мариана. Двете любими жени на Главния не си говорят и се подминават на панахидите в памет на загиналия от вражески куршум бос на групировката.

препоръчано

Според запознати напрежението между Мая и Мариана е заради застрояването на последните апетитни наследствени терени, останали след екзекуцията на Жоро Илиев. В ябълката на раздора между двете дами се е превърнала новостроящата се сграда в идеалния център на София - на скъпарския бул. "Витоша" 119. Мястото се намира на метри от главния вход на Южния парк, а навремето там се помещаваше централният офис на ВИС-2. 

Строителството на сградата започна преди две години, а вече е пред завършване и сдобиване с акт 16.

Според близки на Мариана, тя била прецакана от Мая. Вдовицата на Илиев й отмъкнала с шашма правото на собственост върху част от застрояващия се парцел. Мая подлъгала Мариана да разпише, че прехвърля нейната собственост на фирма от орбитата на ВИС-2. Вдовицата на Главния обаче си спестила обяснението, че планира да строи жилищна сграда върху терена, а излъгала, че върху мястото ще изгради модерен фризьорски салон. Така сестрата на Илиев прибрала символична сума за своята собственост от имота. 

"Доста по-късно Мариана научи, че там се вдига баровска сграда. Тя се опита да получи някакво обезщетение, но опитите й удариха на камък. Мая Илиева е отказала да предостави поне един апартамент на Мариана с наглото обяснение, че всички жилища вече са разпродадени", разказва близък до сестрата на покойните братя Васил и Георги Илиеви. 

Според груби сметки Мая е ощетила Мариана с над 5 милиона лева, тъй като застроената жилищна площ в района се търгува за над 3000 евро на квадратен метър. 

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това