СЕМЕЙНА ДРАМА: Добромир Гущеров забрави внуците си. Бившият депутат от БСП даже не честитил на Християн и Светлана наследника, кръстен на него

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СЕМЕЙНА ДРАМА: Добромир Гущеров забрави внуците си. Бившият депутат от БСП даже не честитил на Християн и Светлана наследника, кръстен на него

45266
на 02.12.2020
СЕМЕЙНА ДРАМА: Добромир Гущеров забрави внуците си. Бившият депутат от БСП даже не честитил на Християн и Светлана наследника, кръстен на него
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Почти 50 дни от идването на бял свят на първородния му внук, бившият депутат от БСП Добромир Гущеров все още е виждал наследника на сина си Християн и снаха си Светлана само на снимка. Причината не били нито спорове за наследство, нито подялба на бизнесите на двамата Гущерови, нито какъвто и да е конфликт помежду им, а това, че някогашният партиен функционер бил воден за носа от втората си жена Диана, разнася се слух из обкръжението на фамилията. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

До неотдавна Гущеров-старши и съпруга №2, заради която се разведе с дългогодишната си спътница Анелия, живееха в Австрия, но в последните месеци изглежда са се установили в родината си. Втората госпожа Гущерова най-редовно споделяла снимки в социалните мрежи, предимно от Енинския Балкан, където вероятно фамилията има вила. Предполага се, че поводът с мъжа й да изоставят живота си в странство е внучката на Диана, която се роди в началото на годината и в отглеждането на която бившата сервитьорка се е нагърбила да помага.

По стечение на обстоятелствата обаче Добромир Гущеров бил поставен в ситуация, в която да му се налага да обгрижва повече внучката на жена си, отколкото собствените си внуци - Анелия Добромира и малкото й братче. Бизнесменът искрено се зарадвал, когато преди няколко месеца научил, че синът му и снахата очакват момче. Дълги години Добромир Гущеров се надявал на внук, който да продължа известната фамилия.

По време на бременността на Светлана Гущерова обаче най-ненадейно се отчуждил и престанал да се интересува какво се случва около предстоящото раждане. Рязката промяна в поведението на главата на семейството озадачила младите родители. Но още по-голямо недоумение те изпитали, когато след раждането на Добромир Гущеров-младши не последвала никаква реакция от страна на дядото.

В близкото обкръжение на младите Гущерови подозират, че появата на мъжки наследник на Добромир Гущеров не се е харесала на втората му жена Диана, тъй като бебето автоматично се превръща в претендент №1 за наследството на именития си дядо.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО) ПИК TV! Костадин Костадинов: Между ППДБ, ГЕРБ и ДПС се води гангстерска война. Ако американският посланик не е доволен, ще има и жертви...(ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК