СЕМЕЙНА ДРАМА: Нели Хаджийска от "Търси се" се разведе, но с бившия си са...

ЧАС ПИК

СЕМЕЙНА ДРАМА: Нели Хаджийска от "Търси се" се разведе, но с бившия си са...

372624
на 13.02.2024
СЕМЕЙНА ДРАМА: Нели Хаджийска от Търси се се разведе, но с бившия си са...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нели Хаджийска от "Търси се" се разведе с мъжа си Данаил. Това призна самата тя пред бТВ. Разводът станал в началото на тази година, но процесът започнал по-рано.

препоръчано

Двамата ходили на семейни терапии, на църкви, манастири, констелации и на какво ли не, за да спасят връзката си в продължение на година и половина, но нищо не се получило.

Всеки откри, че вибрира на друга честота, ние просто си изпаднахме от реалностите, сподели тя.

„Мъжът ми първи сподели, че не е същото, както е било преди, но аз първа поисках да се разведем", допълни водещата. 

Първо започна отчуждението в духовен смисъл, няма лекарство, с което да спреш разрастването, каза Нели.

Нели разказа че е била с мъжа си дълги години, но отчуждението е дошло постепенно и е преминала на всякакви нива.

"Случи се много мощна вътрешна трансформация с мен. На тези години започнах да обичам себе си и да разговарям с душата си. Ние със съпруга ми сме 17 години заедно. Любовта ни стартира още на 20. До такава степен се сраснахме, че престанахме да се виждаме като отделни индивиди, което е много голям капан в любовта", смята тя.

"С него чакахме дълги години децата си. След това връзката ни стана още по-хубава, но истинският проблем започна, когато престанеш да се интересуваш от другия в неговата промяна", довери Нели. 

"Беше трудно да признаем, че тази любов не ти дава крилата, които ти е давала и тази любов е по-скоро приятелска и се превръща в битови отглеждания на деца", сподели открито Нели. 

"Истинският провал е да останеш във връзка, в която не си щастлив", смята Нели.

Децата обичат и двама ни, но ние бяхме откровени с тях, сподели тя. Средата става токсична, когато двама души не се обичат, ние успяхме да се пуснем преди да стане токсично, в мен остана вечна обич към бащата на децата ни, смята Хаджийска.

Когато го помолих да напусне общия ни дом, той си тръгна, но идва всяка сутрин и води децата навсякъде. Нашата връзка няма да спре, тя просто премина на друг етап. Ние с него сме много силно свързани, споделя водещата.

Преди време тя сподели, че тръгва по нов път и създава свой подкаст, в който ще влиза в душите на гостите. Първото издание е на 19 февруари.

За себе си Нели споделя, че е много властна и у дома и в предаването и научила уроците си по трудния начин. Човек не бива да спира да разговаря с душата си. Ако отвътре не си запълнил себе си, всичко останало са външни атрибути, заяви тя.

Все още отработвам раздялата, но вярвам най-силно в любовта и знам, че когато взема уроците си, ще се появи човек, който да отрази емоциите ми, издава за емоциите си Хаджийска.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК