Семейна трагедия сполетя Джон Бон Джоуви

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Семейна трагедия сполетя Джон Бон Джоуви

55547
на 10.07.2024
Семейна трагедия сполетя Джон Бон Джоуви
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Майката на Джон Бон Джоуви - Карол А. Бонджоуви, е починала на 83-годишна възраст. Смъртта ѝ е настъпила на 9 юли в болница, само три дни преди 84-ия ѝ рожден ден.

препоръчано

"Майка ни беше сила, с която човек нямаше как да не се съобрази. Нейният дух и вяра, че може да постигне всичко, оформиха семейството ни. Ужасно много ще ни липсва", заяви Джон Бон Джоуви пред "People" от името на цялото си семейство.

Карол Бонджоуви е основателят на фенклуба на групата на сина си, но извън това тя е управлявала различни бизнеси. Родена е в Пенсилвания и е била Playboy момиче, а през 1959 г. среща бъдещия си съпруг Джон Бонджоуви-старши.

През 2020 г. в интервю за "The Big Issue", синът ѝ казва, че родителите му са му дали възможността да превърне мечтите си в реалност, припомни "Актуално".

свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК