Семейна трагедия сполетя Джон Бон Джоуви

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Семейна трагедия сполетя Джон Бон Джоуви

57244
на 10.07.2024
Семейна трагедия сполетя Джон Бон Джоуви
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Майката на Джон Бон Джоуви - Карол А. Бонджоуви, е починала на 83-годишна възраст. Смъртта ѝ е настъпила на 9 юли в болница, само три дни преди 84-ия ѝ рожден ден.

препоръчано

"Майка ни беше сила, с която човек нямаше как да не се съобрази. Нейният дух и вяра, че може да постигне всичко, оформиха семейството ни. Ужасно много ще ни липсва", заяви Джон Бон Джоуви пред "People" от името на цялото си семейство.

Карол Бонджоуви е основателят на фенклуба на групата на сина си, но извън това тя е управлявала различни бизнеси. Родена е в Пенсилвания и е била Playboy момиче, а през 1959 г. среща бъдещия си съпруг Джон Бонджоуви-старши.

През 2020 г. в интервю за "The Big Issue", синът ѝ казва, че родителите му са му дали възможността да превърне мечтите си в реалност, припомни "Актуално".

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК