Вход
София
Времето в София 9 o C

Семейна черта: Братът на Елена Йончева под ударите на закона - храни "еко" прасета с трупове, върти и фирма за филми (ВИДЕО 18+)

Семейна черта: Братът на Елена Йончева под ударите на закона - храни "еко" прасета с трупове, върти и фирма за филми (ВИДЕО 18+)

на 05.02.2019
372321
61
Семейна черта: Братът на Елена Йончева под ударите на закона - храни "еко" прасета с трупове, върти и фирма за филми (ВИДЕО 18+)
Автор: ПИК
05.02.2019
61
372321

По всичко личи, че е в семейството на Елена Йончева, тя не е единствената черна овца, попаднала под ударите на закона. Братът на депутатката, също има проблеми с властите, след като стана ясно, че свинефермата му край Монтана работи без задължителното комплексно разрешително и на практика осъществява дейността си нелегално. Проблемът датира от години и РИОСВ – Монтана  е принудена като на война да се бори фирма „Транс елит” ЕООД – София да изпълни законовите разпоредби. 8 години по-късно не е ясно дали бизнесът е бил урегулиран, писа неотдавна и "Ретро".

Представител на фирмата е братът на журналистката Елена Йончева – Иван Йончев. Той води няколко съдебни дела срещу инспекцията, издала заповед за запечатване на част от халетата на фермата. Решението на съда обаче е окончателно. Сагата с екосвинефермата продължава доста дълго. Съгласно разпоредбите ако в нея се отглеждат под 2000 прасета за угояване, обектът може да работи без комплексно разрешително.

„Изисквах всеки месец данни за броя на прасетата и получавах документи, че там се гледат 1998 или 1999 животни. Тогава прецених, че толкова прасета могат да се отглеждат и на по-малка площ и разпоредих 6 от халетата да бъдат запечатани. На практика обаче помещенията бяха пълни с животни и моите инспектори не ги затвориха. После започнаха делата”, обясни преди години директорът на екоинспекцията Деница Славкова.

Негов бивш служител разказва, че състоянието на фермата е плашещо, а от създаването й контролни органи там не са стъпвали. Основни ремонти никога не са правени, а условията в халетата са подобрявани минимално.

Най-шокиращото от всички признания на бившия ратай на Иван Йончев е, че във фуража на животните, които той отглежда, се влагало трупно брашно. Това означавало, че се изгаряли умрелите животни, а прахът от труповете им се слагал в храната на живите прасета. По неговите думи в края на двора на фермата имало място, на което се оставяли и можели да се видят труповете на измрелите свине.

Там живеела и глутница от 30-40 кучета, както и гарвани, които улеснявали процедурата по превръщането на остатъците в прах. Работникът на брата на депутатката от БСП изпратил скандално видео, заснето с телефона му.

Според информацията в Търговския регистър Иван е собственик на цели 6 фирми, част от които през годините са претърпявали запори, видя ПИК. Общите им приходи за година обаче удрят над половин милион. Възпитаник е на УНСС и е привърженик на политическите възгледи на сестра си, като на няколко пъти се е включвал в инициативи и митинги на БСП.

Проверка в Търговския регистър показва, че Иван Йончев има и две фирми, занимаващи се с печатна дейност, възпроизвеждане на записани носители, издателска дейност, производство на филми и телевизионни предавания, звукозаписване и издаване на музика, реклама и др.  

ФОТО БОМБА В ПИК И "РЕТРО": Елена Йончева с охрана като Нинова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ФОТО БОМБА В ПИК И "РЕТРО": Елена Йончева с охрана като Нинова (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Обвинената в пране на пари депутатка от БСП Елена Йончева...

на 01.02.2019

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(61)
1
Таткото на г-н Съботянков хленчи в защита на властта, докато собственият му брат, активно работи срещу нея....
2
ПИК, за пореден път се ocupте - трупно брашно се влага почти във всички фуражи за храна на свине !!!
3
Сигурно заради този запис ликвидираха Господарите! Цялата фамилия Йончеви са престъпници, за това са любимци на Нинова! Върни парите ма!
4
Те го слагат в кренвирши, внасят го от Турция с тировете, за животни ми говорите!!!
5
В суджуците също се слага!
6
Така си е и в живота......Свинята Елена отива при брат си прасето...и т.н.......парите в офшорки...и т..н..
7
Я бързо пишете. Опорки: 1. Свине, суджуци = трупно брашно и Борисов 2. А в Барселона също има прасета, ама са от друга порода. Като на Борисов 3. Прасето пие бира и е "Ало ваньо". Борисов също пие бира.
8
Ами от мръсни комунисти и далавераджии какво за очакваш. Лошото е , че има все още прости хора да им се връзват и да гласуват за тях
9
И в звездичката ти отзад са сложили от това брашно
10
Многоооооооооооооо ще има да гледате турски и индийски сериали щом сте давали милиони на Офшоркова Вержиниева по мъж АлоУшакова за псевдо филми!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Ама, че свинско котило!
14
Червени боклуци. Това казва всичко.
15
Червени боклуци. Това казва всичко.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Ето кои МАЛОУМНИ КОМУНЯГИ управляват България: Боко ТИКВАТА - БУДА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка СТРУГАРКАТА, бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, ШОФЬОР, ФАТМАК и физкултурник.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ....ииииии....ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ.Знае много добре ЧЕТИРИ ЕЗИКА.УЧЕН, ЕРУДИРАН, ИНТЕЛИГЕНТЕН......СЛЕДВА....хахахахахаха.....
19
...затова след като ги ОТКРАДНА и ИЗЛАПА, Боко ТИКВАТА СЪВСЕМ ОТКАЧИ....хихихихихихи....
20
В СВИНЕФЕРМАТА Е ПО-МОРАЛНО И ПО-ЧИСТО ОТ ПОЗИТАНО 20.
21
НА БСП-ГО И ВЪРВИ НА СВИНАРИ- ГЕРГОВ,ИВ.ЙОНЧЕВ. МОЖЕ ДА ИМА И ДРУГИ...
22
Google вече плаща 23859-32746 долара на месец за онлайн работа от дома си. Много съм щастлив, защото трябва да печеля много пари у дома и да получа $ 7642 на седмица. всеки може да върши тази работа и да получава повече приходи онлайн в непълно работно време. следвайте този уебсайт....>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
23
Петър Мизамов - ПЕРАТА..... а Елена Йончева е ПЕРАЧКАТА на пари от КТБ! Единия ни защитава реално от емигранти, а ПЕРАЧКАТА само звъни по GSM-а и обикаля оградата, снима за огромни пари и трупа сметки в офшорки! Позор за фамилията Йончеви.
24
Много се забавихте с тези "бомби". Чакаме с нетърпение новини за всичките им лели, стринки, братовчеди, кумове и т.н. Бъдете изчерпателни!
25
отговор на коментар
Само, че суджука го лапа г-жа Лъжа и тъй като не може да смогне сега Ленчето "перачката" е по тази част.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
За разлика от ДОБРЕВ който НЯМА СЕСТРА то ЕЛЕНА катебето има брат и той е БАНДИТ
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
няма да и простят на Йончева, че изкара далаверите на ГЕРБ. А сайта Пик е ясно защо я атакува по най - мръсния начин. Нали някой благодарение на ББ и ЦВ си взе парите от КТБ.Сега е време да погледне и в мръсното бельо на Йончева
30
Забравили сте да напишете имената на прасетата.
31
А ЕЛЕНА ПЕРЕ ЛИ СИ РЕДОВНО ГАЩИЧКИТЕ,М?
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Ти му постилаш ленен чаршаф, то не му ли замирише на свинска кал, не може да заспи, крестиянската му семка … А кат са насомогони пита: Тий мен уважаеш ли ма? Сестра моя на премиера, на главний ПЕС харошо делает!
34
Прасе евало свеня изляло.
35
Суджуциииии, заминавате сиииии!!!! Омразата към вас е огромна, колкото и да отклонявате вниманието. Сега брата на журналистката захапахте. И кой още? Ще ви бият е тояги и замерват с камъни, ще убиват най-Наглите и крадливите.
36
Този сайт съдържа нецензурни материали!
37
И ЙОНЧЕВА Е ОЦЪКЛЕНА СВИНКЯ!
38
Скоро и тулупа Тиквата проснат на таргата за изгаряне във варел с нафта на месокосно бращно!! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
39
Крадлив циганин като сестра си и по-голямата част от дебилите от бсп начело с тяхната водачка курни импекса, комисионера по грипените ФАТМАК грипена, Гергов свинаря, овчаря бенчо менчо и т. н. червени потомствени клептомани
40
Адолфина се наричам и да лапам депесарски рязани чепове обичам, шундата ми е разпран и за това съм радостна и засмяна. Моята водачка е курни крадливата селска тъпа квачка
41
Интересна работа, някой защитава Йончева, повечето защитават Банов, но не трябва ли да разберем имало ли е такъв разговор (като на записа), кой е присъствал, какво са си говорили, има ли подправени документи, кой ги е подписвал и т.н. Ако имаме отговори на тези въпроси няма да имаме необходимост да спорим! Или Банов отива в панделата или Йончева я съдят за набеждаване! Кратко и ясно ! Не случайно може би Бойко си мълчи ! А куцо, сляпо и сакато коментира! Голям смях !!!!!
42
А Цецос изнасилен, обезобразен и изкормен от останалите пациенти на лазарета – Ловеч! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
43
НИНОВА О ЙОНЧЕВА РАЗЧИТАТ НА КЪСАТА ПАМЕТ НА БЪЛГАРИТЕ. ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ЗА ПЪЛНА ЗАБРАНА ЙОНЧЕВА И БАНЕВА ДА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ. ДВЕ ОБВИНЯЕМИ С МЕРАК ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ С ЦЕЛ ДА ИЗБЕГНАТ БЪЛХАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ. СВИНАРЯТ ЙОНЧЕВ (брат на Е. Йончева) със свинеферма без разрешително. Фамилна далавераджийска обремененост. С КЬОР ФИШЕЦИ ЙОНЧЕВА ВСЯЧЕСКИ СЕ СТАРАЕ ДА ЗАТЪМНИ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ОТ СЕБЕ СИ!!! Наглостта им няма край. Сега ЦИК им виновна. Знае се какво искат, да манипулират изборите така, както само комунистите умеят. Няма непрекъснато кой да играе по свирката на Нинова. Вечно с някакви изисквания съзнаваща, че ГЕРБ ОТНОВО ЩЕ БЪДАТ ПОБЕДИТЕЛИ И ЩЕ ГИ БИЯТ КАКТО Е КАЗАНО "КАТО МАЧЕ В ДЕРЕК" !!! ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТЕ САМИ СЪЗНАВАТ, ЧЕ ВРЕМЕНАТА СА ДРУГИ. ВРЕМЕ НА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА Б-Я, В КОЕТО НИТО СА КОМПЕТЕНТНИ, НИТО КАДЪРНИ ДА УПРАВЛЯВАТ. ТЯХНОТО НИВО НА РАЗВИТИЕ СИ Е ОСТАНАЛО В 90-ТЕ ГОДИНИ (кражби, банкови фалити)) и т.н. Ние сме в ЕС и НАТО и те го съзнават този факт. УСПЕХ НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ БЪЛГАРИ ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ.
44
ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ СУДЖУЦИТЕ !!! ГОЛЯМ ЗАЩОТО ГОЛЯМ ЩЕ ГО ЯДАТ !!!
45
П е д я л к о, н е с е л и с р а м у в а ш б е д о л е н г е р б е р а с т
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
Да живеят фамилиите Йончеви , Нинови , Овчарови , Първанови , Станишеви/за лаиците - първата работа на др. Станишев е министър председател / , Добреви ,"срам за достойния си баща , младия милионер Кирилчо Добрев и много , много друга забогатяла пасмина а сега ще ни спасяват , от кой ? И те ще ни "оправят" , ама къде ? "Вервай те" им хора , нали ни е болно що още не сме "оправени" по "дълбоко"
49
Аз съм толерантен и затова позволявам на Кмета на гр. Симитли да ми пълни дебелото черво но защо всички повтарят "суджука, суджука", това е опорна точка на ония гaдове, немам жалост! Ох, Кмете, смажи го това бутало, че, боли!
50
"Автор" ПИК!? Дори и ИМЕНАТА си ги е СТРАХ да НАПИШАТ! А,ЗАЩО ли????
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Когато на Банов му повдигнат убвинение ,че го сложат в следствения Арес. Там знаете какво следва: мангалите рецедевисти му спукват плондиро на карето и вечерта в килията със заплахи го качват на среднощния експрес. И така всеки ден. Банов мънка пред камерите в стаята за свиждане. Иде му да се оплаче от третирането, но си казва, че ще се посрами като карловски читак и българско режисьорче, че са го эбали... Остафката ще е дадена още при ареста. Бойко Борисов се отказва от него, щом е нарущил за кона. Съдят го една година, през която той е бит и эбан в следствения арест. Пуснат под домащен арест получава две години условно с три годищен изпитателен срок. Когато го пускат, вече е разклатен психически. Умира при запой с медицински спирт в компанията на клощари при новата власт, дробът му не издържа. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!!!!!
53
Това семейство са потрес!Свинщина!А бай Иван коментар 2 не различава трупно брашно от здрави животни и от умрели неизвестно от какво.Трупното месо трябва да е от здрави заклани животни придружено със сертификат от ветеринар.В случая с брата става дума за брашно от умрели животни от същата ферма давани на останалите незаконно без външнен контрол!То и не за пръв път се пише за брата й.Прави каквото иска ,защото няма той да яде месото и има къде да го пласира на черно.Но е време за промени.
54
Аз съм 22 и целта ми е да отслабна с 20кг. От началото не можех да повярвам, че това е възможно, но експериментирах. Вземах различни средства, препарати на премахване на мазнините и т.н. След някои препарати имах пъпки по лицето. После прочетох една статия за Chocolate Slim, тогава аз бях 107 кг. След 3 месеца теглото ми естана87кг. Имам опит и препоръчвам на всичките си приятели и приятелки и семействата им. Казвам ви, този шоколад е просто голямо чудо!http://bit.ly/2ChN29F
55
Кавали в пик яли и се...
56
Тези умрели прасета толкова много кой ги е изследвал от какво са умрели?Както личи- никой!Може да е африканска чума и да плъзне зараза навсякъде.Щом умират толкова много има сериозна причина.Абе къде е инспекцията,какви са тези чадъри?
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Това Дебелата Берта от ГЕРБ ли го съобщи! Фидоската, имам предвид! От Монтана дье!
59
Браво!
60
Чакаме информация ветеринарната инспекция посетила ли е фермата с умрелите прасета ,взела ли е проби за изследване и какви са резултатите?По всяка вероятност това е африканска чума,какви мерки са взети?Това месо стигнало ли е до магазините,сигурно всички животни са заразени .Кучета ядат трупове,разнасят зараза,това е отвратително!
61
Чакам някой да арестува братът на тази манипулаторка. Да се избият животните като носители на чума по свинете. Да се проследи маршрута от къде са минали бесните кучета от който са яли тези свине. Защо е имало пробойни по граничната ограда и строителите да се вкарат в затвора. Да се награди сайта Пик че е сигнализирал.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 19029
архив

-Аз кат' съ' напия от нищо не ма' е страх!
-Даже и от жена ти ли?
-Е, чак до такава степен не съм се напивал.

няма нови новини
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
сега
2583
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: БСП в тежък спор за главен редактор на "Дума" - ще се пребори ли Корнелия Нинова за приближения си Ивелин Николов (ОБНОВЕНА)
x
Астролог: Всичко, което е в тежест за вас, можете безопасно да премахнете сега от живота си
x