Семейният Ивайло Захариев: Влюбих се в друга (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Семейният Ивайло Захариев: Влюбих се в друга (СНИМКА)

93341
на 20.06.2024
Семейният Ивайло Захариев: Влюбих се в друга (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Актьорът Ивайло Захариев призна, че се е влюбил в друга жена. Слава Богу, втори развод за звездата от "Под прикритие" няма да има, тъй като "другата" всъщност е дъщерята от съпругата му Станислава - 8-годишната Никол.

препоръчано

"Добре, че моето момиче няма против, че се влюбих и в друго момиче", написа Ивайло под снимка от рождения ден на малката Никол.

А Стани не само няма нищо против, но е и изключително щастлива, че вторият й съпруг се разбира толкова добре с дъщеричката й.

Ивайло също има други две деца от първия си брак с Миряна Георгиева - момчетата Филип и Дамян. Двамата се разбират прекрасно с доведената си сестричка и нямат никакви проблеми помежду си.

Миряна и Ивайло се разделят след 7 години брак по нейно желание, напомня "Интриги.бг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК