Семейство Сиракови с прекрасни действия за спасението на Левски...

Футбол

Семейство Сиракови с прекрасни действия за спасението на Левски...

32128
на 21.05.2020
Семейство Сиракови с прекрасни действия за спасението на Левски...

Внучките на Наско Сираков и Илиана Раева вече са притежателки на абонаментни карти на Левски. Новината съобщи Раева.

Легендата на "сините" Сираков публично обяви, че има желание да вземе мажоритарния дял акции на клуба.

Около "синия" тим сега има много въпроси от финансово естество. Като е в ход кампания, която цели грандът да бъде спасен от фалит.

"Най-малките членове на семейството ни, едномесечната Асияна Коруджиева, двумесечната Емили Борисова и каката - тригодишната Илиана Коруджиева вече са притежателки на абонаментни карти за мачовете на ПФК "Левски"!", написа Илиана Раева във Фейсбук.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това