Сензационна книга разкрива кой е нашият ангел хранител според зодията

КУЛТУРА

Сензационна книга разкрива кой е нашият ангел хранител според зодията

30280
на 30.12.2020
Сензационна книга разкрива кой е нашият ангел хранител според зодията
Автор:   ПИК

Има ли сила, която да ни закриля в мигове на изпитания и беди? Бди ли някой над нас от невидимия свят на безплътното? На ангели ли държим онези случайности, които са ни предпазили от беди, или пък са ни помогнали да спечелим някоя победа?

препоръчано

Отговори на всички тези, а и на още много въпроси, свързани с небесните ни закрилници, ще намерите в сензационната книга „Небесно войнство и ангели хранители“ от Евгения Талева. Можете да я намерите по вестникарските павилиони в цялата страна с логото на издателство „Милениум“ и на цена само 6 лв.

Религията проповядва, че ангелите са воините на Бог, изпратени на земята, за да напътстват хората. Науката отрича небесното царство и твърди, че човек сам създава своите ангели пазители, като неволно мобилизира скрития си потенциал. Нормално е учени и теолози да са на различни мнения, но е възможно също така двете страни да говорят за едно и също, просто да го наричат с различни имена.

Златното четиво „Небесно войнство и ангели хранители“ е одобрено от Светия Синод. От него ще научите всичко, което трябва да знаете за ангелите - как да разпознаете присъствието им, какво твърдят астрологията и нумерологията за тях, препоръките на Църквата за общуване с Божиите пратеници, както и подробна информация за падналите ангели и как да се предпазите от лошото им влияние.

Ще разберете още кой е вашият ангел хранител според зодията и какви са подходящите молитви за контакт с него.

Представяме ви сутрешната молитва, с която да се обръщате към своя закрилник:

Светий Ангеле, който покровителствуваш окаяната ми душа и изпълнения ми със страсти живот, не ме изоставяй мене грешния, нито отстъпвай от мене, заради невъздържанието ми. Не давай място на лукавия демон да ме завладее чрез насилване на това смъртно тяло. Укрепи бедствуващата ми и слаба ръка и ме настави по пътя към спасение. О, светий Ангеле Божий, пазителю на окаяната ми душа и тяло, прости ми всичко, с каквото те оскърбих през всички дни на моя живот и ако нещо съгреших през изминалата нощ, закриляй ме през днешния ден и ме запази от всяко вражеско изкушение, та с никакъв грях да не прогневя Бога; и моли се за мене на Господа да ме утвърди в Своя страх и да ме направи достоен раб на Своята благост. Амин!

 

 

 

Сподели:
Бомба x
Какво искат жените в леглото Какво искат жените в леглото
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Социалният министър Деница Сачева: Пенсионерите ще взимат по 50 лева и през април (ВИДЕО)
ново
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това