Вход
София
Времето в София 17 o C

Сензационно! Доктор №1 в Русия проф. Неумивакин: Водата лекува рака и диабета!

Сензационно! Доктор №1 в Русия проф. Неумивакин: Водата лекува рака и диабета!

Здравият стомах гони всички болести, за това е важно какво ядете
на 27.07.2018
725480
12
Сензационно! Доктор №1 в Русия проф. Неумивакин: Водата лекува рака и диабета!
Автор: ПИК
27.07.2018
12
725480

 Проф. Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, лауреат на държавни отличия, член на Руската академия на естествените науки. Автор е на повече от 200 научни разработки, изобретател със защитени 85 авторски документа. 30 години специализира космическа медицина. Той е бащата на уникалната болница, известна като „болница в космическия кораб“. Той е разработил множество принципи и методи за оказване на медицинска помощ на космонавтите по време на полет, особено при тези с по-голяма продължителност. Негови открития се използват и от американските специалисти в НАСА. Името му повече от 40 години се свързва с алтернативната медицина. Ето какво казва за лечението на болестите професора през „Наше здоровье”.

Д-р Емилова: Бобът пази от диабет, а чесънът от рак</p><p>

Д-р Емилова: Бобът пази от диабет, а чесънът от рак

Д-p Людмилa Емилoвa e cпeциaлиcт пo вътpeшни бoлecти,...

на 31.03.2015

 

- Проф. Неумивакин, защо сте против традиционната медицина?

- Изучавам законите на физиологията, по които функционира човешкият организъм. Днешната медицина не прилага и не се придържа към тези закони, въпреки че без тях не може да се излекува каквото и да било заболяване. Сега сякаш се предпочита да се дават луди пари за скъпи лекарства и вносна апаратура.

- Защо продължават споровете между традиционната и алтернативната медицина?

– Защото така е удобно. И в момента по телевизията показват как е невъзможно човек да се излекува от болестта на Паркинсон, например. Въпреки че много лекари разбират как точно стоят нещата. Проблемът е в това, че никой не желае да променя системата. Изучават се болести като тази на Паркинсон и множествена склероза, които въобще не съществуват.

- Няма такива болести ли?

- Съществува болестно състояние на стомашно-чревния тракт. Тези болни са със запек по 10-15 дни, червата им не функционират. А това е тежко отравяне, по-лошо от чернобилската. И докато работата на червата не се нормализира, нищо не може да се направи за тези болни.

- Официалната медицина не е излекувала нито един от тях напълно, защо?

- Разчита се на лекарства. При нас тези хора след 2-3 месеца вече ходят на пазар, ръцете им не треперят. Мен са ме обвинявали в използване на неразрешени лекарства и едва ли не ме изкараха престъпник. Аз обаче не се предадох и издадох книги, които казват истината. Например, че няма диабет. Как да кажа, че има диабет, когато няма такъв?

- Но нали все пак има над 300 милиона души в целия свят, които страдат от това, че задстомашната жлеза не изработва инсулин?

- Задстомашната жлеза е просто един работник. При нас дори съществува обществена организация „Довиждане, диабет“. 2 седмици – и диабет няма! Само с физкултура около един час всеки ден. Но и още нещичко… Тялото – това е нашият двигател. По-добре трябва да се грижим за този мотор, а не да страдаме и пием лекарства. Диабетиците трябва да отделят особено голямо внимание на краката си. Там е цялата система. Нужна е всекидневна гимнастика.

- И ще се изработва инсулин?

- Разбира се! Всичко това е физиология. Нужно е там, вътре в нашия организъм, да се създадат нормални условия за живот на клетките. Вижте само с какво тъпчат децата сега – всякакви сладкиши със стабилизатори, оцветители, кока-кола също и пр. На 3-4 годинки има деца с диабет. На организма е нужна само тази захар, която се образува като краен продукт от преработването на храната. А от сегашните „нови“ продукти захарта в кръвта веднага се покачва, задстомашната жлеза е принудена да изработва повече инсулин. Но тя не е вечна, задъхва се.

- Ами детският диабет?

- Това е от родителите, от майката най-вече. Но не в смисъла на наследственост. Наследствени заболявания, освен шизофрения, хемофилия и алкохолизъм, няма. Когато майката е била бременна, е яла повече излишни неща и ето – у детето се развива диабет. Предразположеност, разбира се, съществува, но, образно казано, при равни условия. Ако детето живее както родителите си – в смисъл на хранене и поведение, болестта ще се появи точно на този фон. В нашия център са идвали цели семейства с диабет – бабата, майката, бащата, но детето няма диабет. Възрастните са разбрали каква е същността на диабета и са се постарали детето им да живее по друг начин – повече физкултура, закаляване, здравословно хранене, консумация на полезни продукти като моркови и т.н. А захар – само по големи празници и на рождения ден. И диабет няма. Както няма и рак.

- Това не е ли твърде крайно твърдение?

- Ракът е състояние, до което неграмотните хора сами са се докарали. Човек преминава границата на „замърсяване“ на организма. Само по дъговата обвивка на окото мога да определя степента на това замърсяване при даден човек за 5 минути. Условно казано, ако мръсотията в организма е 35 процента, човек може да има язва, перфорация или възпаление. Но когато тя вече е вече 36, 37, 38 процента, аз казвам: ако днес все още няма онкологична проява, утре или вдругиден ще има. В мръсотия клетката не може да съществува нормално, тя започва да мутира. Когато масата на тези клетки превиши критичната точка, както при ядрен взрив, вече нищо не може да се направи. И ето това се нарича метастази.

- Как можем да се излекуваме?

- Половината болести могат да се излекуват само с вода. Хората престанаха да пият вода, особено по-възрастните. А трябва да се пие минимум литър и половина, два, през лятото дори по три литра вода на ден. А може и повече. Чистата вода – това е електролит, това е енергия и информация, която тя носи. Защо бабите баят на водата – шепнат й добри и хубави думи и от това тя започва да работи? Тази информация, заключена във водата, започва да работи. Ако човек пие малко вода, кръвта се сгъстява и сърцето не може да я изтласква нормално… Това е природен закон, който днес официалната медицина изцяло игнорира. Почивката края вода също е най-полезна и разтоварваща. А къде е сърцето? Аз твърдя, че сърцето е в петите.

- Как така?

- Имам предвид капилярите. Ако капилярите работят лошо, а сърцето не може да изтласка сгъстената кръв, тя се натрупва в големите кръвоносни съдове, кръвното налягане се повишава и… ето ви хипертония.

 - Говорите за прочистване на организма и всичко изглежда много лесно, но какво всъщност означава това?

- Когато не сте сдъвкали достатъчно добре храната, когато пиете вода по време на ядене, вие сте направили всичко възможно тя да не се преработи. Нашият организъм е устроен много интересно. Стомашният сок съдържа солна киселина. Хлябът и кашата се преработват за половин час, максимум един и концентрацията на киселината е по-слаба. Месото, рибата, яйцата изискват по-силна киселина и 2-3 часа време за разлагане. А пък за мазните храни, за пържените са необходими поне 4 часа, за да се преварят в тази киселина. Вие сте взели някаква течност и сте я изпили. И по този начин сте разредили стомашния сок, намалили сте концентрацията на киселината и храната съответно започва да гние. Тези гнили остатъци се натрупват по вътрешната стена на дебелото черво. Никаква клизма не би могла да ги отстрани. Всичко това се абсорбира и всмуква, става неделима част от клетката. Оттук мръсотията отива в черния дроб. Ето откъде идват 30-35-те процента замърсяване. Всичко това се насочва от черния към белите дробове, където вече не достига кислород. След това сърцето прекарва мръсотията в бъбреците – също толкова замърсени, както и черният дроб. И накрая – в ставите и в кръвоносните съдове. Научете се да се храните правилно, дъвчете дотогава, докато цялата приета храна не се просмуче със слюнка. Не е толкова трудно да се разбере, че добре сдъвканата храна ще отиде в стомаха гладко, като по масло.

Пийте вода преди ядене. Изпивайте на ден от литър и половина до 3 л вода. Наситете организма си с вода като промиваща система и всичко ще заработи както трябва.

- Вие казвате, че трябва да пием вода преди ядене?

- Разбира се. Но на чаша вода трябва да капвате по 5-10 капки кислородна вода.

- Това не е ли опасно?

- Кислородната вода е нужна, за да работи защитният механизъм на имунната система. Той убива и доубива всички наши вътрешни врагове. А 5-10 капки наистина не са малко. В моята практика се е случвало дори при 1-2 капки човек да изгуби съзнание.

- Но ако пием дневно 10 чаши вода с по 10 капки кислородна вода в нея, това вече са 100 капки. Не е ли много?

- В случая кислородната вода действа като катализатор – превежда в действие всички реакции. И основното е, че тя започва мощно да преработва и да изхвърля от организма всичкия боклук, който се е натрупал в него. Понякога, след 7 до 10 дни от организма излиза рядка мръсотия, която мирише много лошо. Това означава, че организмът се изчиства.

 

4 най-важни правила за здравето

 

- Пийте повече вода.

- Чаят, кафето и сока не са вода, и променят енергията на водата в организма.През нощта тялото обработва 1,5 течности в тялото. За да предотвратите обезводняването трябва да осигурите на тялото повече от това количество.

- Храните трябва да са в почти течно състояние, а не да се дъвче. Не трябва да се пият течности по време на хранене или непосредствено след хранене, защото така намаляват стомашните сокове, които обработват храната.

- Трябва да сте сигурни че киселинно-алкалния баланс в организма е в нормите.  В устата, ние имаме алкална реакция pH7,6-7,9, в стомаха  рН 0,5-0,1, киселинна стойност в кръвната плазма е рH 7,4. Ако тези стойности са по-ниски в тялото се получава  подкиселяване, от което страдат 99% от хората. При тези хора се получават патогенни организми в това число и ракови клетки. Ако рН плазмата е по-малко от 7, е почти сигурно да се разболеете от рак, ако обаче клетките са поставени в алкална среда  7,4 раковите клетки умират. Повишете нивото на алкалната среда в тялото, като ядете хляб.  Сутрин на гладен стомах пийте по една чаена лъжица гореща вода. Содата също помага, като може да я добавяте докато миете зъбите си.

Сподели:
Напиши коментар »
(12)
1
Здравето на организма зависи от здравето на всяка една от мидиардите клетки на съединителната, епителна, мускулна и нервна тъкан. За тяхното здраве са необходими биологично активни вещества (аминокиселини, макро- и микроелементи, витамини, ензими, мастни киселини, качествена вода) - всичко това се доставя от храната, която приемаме благодарение на здравия стомах; необходими са пълноценни хормони на щитовидната жлеза; необходим е кислород за клетъчното дишане. Кислороден глад на клетките и непълноценна дейност на щитовидната жлеза настъпват при дефицит на йод. Йоните на йода на водна основа са антиоксиданти и природни санитари.
2
Статията е невероятво вярна и аз мисля, че трябва човек да я прилага на практика, за дса е здрав и да не се разболява!!!
3
Има печатна грешка-проф.Неумивалников /не се е мил често/ е имал впредвид водка, а не вода!
4
Абсолютно му вярвам ! Къде са лекарите, които трябва да прилагат познанията на този 85-годишен специалист??? Засега у нас - май са доста малко!
5
Професор Неумывакин е едно велико явление в медицината. Вместо разни простаци да му се подиграват нека слушат клиповете му и да мислят поне малко ако могат. Много съм чел от него и не знам защо още никой не го е поканил да чете лекции и в България. Каквото и да се каже за него хубаво е малко..
6
Започнах преди 6 години да прилагам чиста вода и нормализирах теглото от 86 на 66 ( постигнато за 3 години) и така се разделих трайно с високото кръвно. Сега ще опитам- с кислородна вода- започнах , за да запазя здравето си и да се уверя сама в полезността на метода. Не намерих някому да е навредил. Безпокоя се, че на 24 април/18 Неумивайкин е починал внезапно.Дано няма връзка с тази негова система да прави хората здрави и така намалява печалбите от лекарства.
7
На 22 април 2018 година Иван Павлович Неумывакин почина, другари от мидеята ПИК! Вашата работа е малко като от умрял писмо. Да не забравяме, че другарите в Русия, вие сте предатели и ще бъдете жестока наказани, когато нашите влязат с танковете.
8
Всичко е ок, ама научете се да пишете грамотно от ПИК . МЪРсотия не МРЪснотия.
11
Измамник и престъпник, изкараха този другар след смъртта му. Приживе, никога не е бил професор, освен в тези частни структури, където срещу 100 евро продават титли. Организирал е сериозна издателска дейност в която преповтаря някакви глупости. Никога не е бил водещ в коя да е област на науката в която се изкарва за специалист. Всички методи, които предлага за "лечение" са преписани и както обикновено с тава в СССР и Русия от западни популярни списания. Издал е над 5 000 000 отделни бройки здравна "литература", но в края на безсмисления си живот е натирен от осиновените си деца и ограбен, в Русия събираха помощи за да има какво да яде и къде да живее, умря като куче.
12
Лично мога да потвърдя, че от 3-4 години се лекувам с кислородна вода и от както съм почнал да практикувам, до днес хапче не съм пил дори си изхвърлих аптечката понеже им изтече годността. Излекувал съм сума болежки по мен и на мой близки. Ще споделя само 1 нещо от практиката пия като има причина не всеки ден! Така ,че недейте плувахте човека. Това ,че не е измислил той топлата вода добре. Но е важно ,че е дал гласност на нещата, защото благодарение на него водим този диалог. И съм сигурен ,че както на мен така и на много други е помогнал.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За коя партия ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 20217
архив

Морска костенурка плува, а на гърба си носи змия. - Ако я хвърля във водата, ще ме ухапе – си мисли костенурката. - Ако я ухапя, ще ме хвърли във водата – си мисли змията... А като погледнеш отстрани – здрава женска дружба.

няма нови новини
Днес: 169
hot
най-четени новини в момента
сега
3495
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ФОТО БОМБА В ПИК: Вижте Румен Радев, какъвто никога не сте го виждали (УНИКАЛНИ СНИМКИ И ВИДЕО)
x
ДО МИНУТИ: Настъпва розовото пълнолуние - ден за ново начало
x