СЕНЗАЦИЯ: Борисов платил на Мая, за да...

КОМЕНТАРИ

СЕНЗАЦИЯ: Борисов платил на Мая, за да...

257423
на 08.05.2021
СЕНЗАЦИЯ: Борисов платил на Мая, за да...
Автор:   Данка Радева

Бойко Борисов сигурно е платил на Мая Манолова, за да развенчае аферата “Мата Хари”.

препоръчано

Да, това не можеше да се случи по-ефектно и саморазрушително за сценаристите.

Сега Борисов излиза с гордо вдигната глава, като морален победител, като очевидно оклеветен човек, като жертва на поредната инсинуация.

Даже и наистина да е имало нещо гнило в тая история, няма да разберем – заради истериите и аматьорския болшевизъм на бабишкера от Кюстендил.

Манолова вади ден преди края на парламента “свидетел”. Някой си Илчовски. Бил “земеделски бос”. И много информиран – самата Мата Хари му се изповядала как снимала шкафчето с кюлчетата злато. А собственикът на “Градус” му признал, че лично носил кюлчетата на Борисов.

Само след няколко час ПИК и други медии набързо надушват измамата. Въпросният Илчовски е с, меко казано, криминално минало. Намесен в рекет, подмяна на смъртни актове, във фирмата му често ставали убийства, отнемал насилствено земя на стопани, поддържал топла връзка с кандидат-депутатка на Васил Божков. А и имал зъб на собствениците на “Градус”.

Зависим тип, държан на каишка.

Вместо да даде показания в прокуратурата или МВР, какъвто е редът, доносничи на пенсионираната Чочарка от Околовръстното. Клатена-недоклатена, както цял народ вече разбра. И по тази причина озлобена - “цака” с някой си Илчовски.

Но Илчовски поне да си беше научил урока, а да не плещеше глупости. От сорта, че Мата Хари била сексбомбата Маги Бадер.

Не, бе, не е тя. Христина Бобокова е. Това също цяла България го научи. Само "достоверният свидетел" Илчовски не разбра.

“Не познавам Борисов, с всеки, който твърди обратното, ще се видим в съда”, реагира веднага Бадер.

“Илчовски е идиот и наркоман”, скочи и босът на “Градус” Иван Ангелов.

“В живота си не съм виждал никакъв Илчовски”, обясни Борисов.

И сега? Какво следва?

Вече е ясно – всички омешани в тази грозна ария на клеветата завеждат дела срещу клеветника, както и жалби в прокуратурата за набеждаване в престъпление.

Кой печели? Борисов, естествено. “Изпра се” завинаги след посредствената атака на Манолова.

Затова смятам, че Борисов може и да й е платил. С пари, не в натура, щото все пак не е бабоебец.

Какъв е изводът? 

Изводът е, че никой, дори и най-отчаяната и склерозирала нимфоманка, не може да изнасилва парламентаризма. Да превръща Народното събрание в трибунал. В арена за разчистване на лични сметки. Да се бърка в работата на независимите съдебни органи, за да удовлетвори болните си политически амбиции. 

И още - позор за "разследващите" медии от орбитата на Прокопиев и "Репортери без граници", които поеха и тиражираха безкритично доноса на Илчовски. 112-о място ви е малко: не просто сте несвободни, некадърни сте!

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това