Вход
София
Времето в София 11 o C

СЕНЗАЦИЯ В ПИК! Ето го бъдещия кабинет на БСП - Корнелия Нинова готова със списък с министри още преди изборите

СЕНЗАЦИЯ В ПИК! Ето го бъдещия кабинет на БСП - Корнелия Нинова готова със списък с министри още преди изборите

на 15.03.2017
15325
94
СЕНЗАЦИЯ В ПИК! Ето го бъдещия кабинет на БСП - Корнелия Нинова готова със списък с министри още преди изборите
Автор: ПИК
15.03.2017
94
15325

Десетина дни преди изборите една коалиция по интереси вече разпределя министерските кресла, научи ПИК от източници на "Позитано" 20.

„Корнелия Нинова се e втурнала да става министър-председател на всяка цена. Обстановката е като при генерал Панфилов – „за нами Москва, некуда отступат“, твърдят хора от вътрешнопартийната опозиция и обясняват:  „Лидерката хем сама иска, хем я натискат от няколко страни да прави правителство без значение от резултата на вота, ако ще и в съюз с дявола“. 

Натискът идвал от олигарсите вътре и около БСП – които посветените наричат скромно „акционерите на партията“, твърдят източниците на ПИК.

Неудържима била и самата партийна клиентела – всички активисти, които помогнали на Нинова да изрине „старите муцуни“, вече правели списъци за държавни постове за себе си, за роднини, за близки и далечни познати. При това – като се ползва технологията на назначаване именно от времето на „старите муцуни“ – на съответното ведомство се спускат хората със заповед да им се намери щат, като срещу всяко име е отбелязана само ... необходимата заплата. 

От Кремъл също нетърпеливо подавали сигнали, че вземането на властта е интернационална задача №1.  

Проблемът е, че социалистите говорят за минимум 95 места на изборите, а всъщност очакват под 80, смятат източниците от червената централа. А в този случай ще им трябва коалиционен партньор – един, ако това е ГЕРБ, или поне двама от останалите играчи на вота.

Шансовете за „широка ляво-дясна коалиция по немски образец“, които се раздуват от близки до партията столетница рупори, са все по-минимални. И то не защото в ГЕРБ няма желаещи да бъркат в меда и асфалта, а заради характерите на Корнелия и Бойко. И двамата са склонни да се отмятат от думата си, и двамата са способни да предадат най-преданите си хора, и двамата са свръхподозрителни и суперсамонадеяни. Няма как да се разберат кой ще е отгоре, кой ще е отдолу, смеят се червени активисти. 

Затова малък кръг посветени в БСП вече готвели кабинета по следната рецепта: управление в явна коалиция с патриотите и с дискретната подкрепа на ДПС. Забелязани са емисари, които сноват между партийните ръководства. Особено активен в контактите е човекът, който се криеше от народа под бялата маса до паметника на Стамболийски пред операта. От Сараите пък в преговорите участват предимно хора с български имена, но с обрязано самосъзнание, разкриват още източниците. 

Така че този път „златните пръсти“ ще са два и очакват наистина златото да тече към тях с пълни шепи. За да не се набиват компрометиращо на очи, ДПС нямало да имат явни министри. За тях е важен контролът върху няколко министерства – на първо място финансовото, за да продължи чадър- политиката на НАП към фирмите на Кой. От това ведомство зависи и отпускането на нови кредити от държавната Насърчителна банка към същите фирми. Както и принуждаването на други трезори да бъдат също толкова многомилионно благосклонни. Орешарски и Чобанов вече били компрометирани физиономии, но от Сараите нямали проблем с помощта на кадровиците разни кръгове да извадят кандидат с „експертна“  биография, който да се предложи от БСП.  

Другото стратегическо за ДПС ведомство е земеделското, където формулата е същата – човек на Сараите, но легитимиран като министър на БСП. 

Борба ще се води за МВР. Там някои от акционерите в БСП искали да сложат Богомил Бонев, докато фаворит на Сараите е кандидат от кръга на Цветлин Йовчев. Балансът на силите щял да се уравнява по братски с размяна на фигури в ДАНС и ГДБОП, където също се крояли  сериозни промени за още по-силно укрепване на ръководната роля на Кой.  

За правосъдието щели да дадат право на Цацаров да определи министъра и най-вероятно това щяла да бъде неговата говорителка Румяна Арнаудова.

За да не изтърват някоя порция по пътя, за подкрепата си ДПС ще искат по един „техен“ зам.- министър и поне по две важни дирекции във всички министерства. Тая формула е вече здраво отработена при коалицията 3:5:8 с премиер Сергей Станишев и е безпроблемна за БСП. В името на делбата по братски същото ще се предложи и на патриотите – по един заместник във всяко ведомство, а и поне два висши поста. Волен не ставал по обясними причини, но Каракачанов вече го виждали като командващ парада в отбраната, където предстои да се делят милиарди за военни поръчки.

Второто министерство, което можело да отпуснат на патриотите, е социалното – като толкова обещавали да вдигат пенсиите, да покажат как ще го направят без пари в хазната. И БСП да не носи негативи от евентуалното издънване на НОИ. Емилия Масларова, която не е хич социално слаба откакто беше министър там, искала да сложи поне един „личен“ зам.-министър, но можело да не я огрее.

Дори сред най-близките на Корнелия обаче вече се надигали страхове – ако раздадем толкова много на коалиционните партньори, какво ще остане за нас?   

Влияние върху икономиката и финансите през поста вицепремиер, куриращ трите възлови отрасъла икономика, енергетика, туризъм,  искали от три вътрешнопартийни клана – от центровете около Румен Гечев, около Георги Гергов и около Петър Кънев.

Първият го цакали с това, че вече е бил министър при Жан Виденов.  „Гечев съсипа веднъж националното стопанство, нека сега да отстъпи на нас този шанс“, проявявали черен соцхумор неговите опоненти.  Запознати подозират, че битката ще е жестока – за десетки милиарди, чието източване в угода на Русия се гласяло с възкресяването на „Белене“, „Южен поток“, че и Бургас-Александруполис.

Зад кадър като мощни фигури там се очертавали Румен Овчаров и Богомил Манчев. Ясно изразено намерение да си натопи здраво човката имал и Кой. Това означавало, че първите остри конфликти и скандали в евентуалното ново управление вече са заложени.

Кой разчитал на прокуратурата да му проправя пътя, като храбро поднови стари или отвори нови обвинения към конкурентите, докато ги накара да омекнат и да го включат в играта.  Конкретни имена за министри  - или вицепремиерът ще е и министър на някое от ведомството, или вече опеклите занаята при Орешарски Драгомир Стойнев, Явор Куюмджиев. Много се натискал и Таско Ерменков, червеното  енергийно острие. За туризма Гергов имал готов човек. Първо мислил за многофункционалната Поли Карастоянова, но го разубедили – да не дразни патриотите, които я изгониха.   

Сметките с вицепремиерите ставали много объркани, защото освен икономическия, било редно да дадат пост и на явните и тайни коалиционни партньори. Освен това вече имало един „бетон“ – Жельо Бойчев, спуснат направо отгоре.

„Гладна България е хранила и по шест-седем вицета“, коментирали в кулоарите на новата власт. Без да уточняват дали през Живковата епоха или при „социалните“ коалиции.       

За Външо имало няколко кандидатури – там работата се смятала за лесна – да се хвърля прах в очите на ЕС и НАТО, а да се изпълняват поетите ангажименти към Русия, като не се дразни Турция.  От руското посолство били подсказали, че най-удачна за тоя пост е Светлана Шаренкова, въпреки че на „Позитано“ имали предвид или дипломат от кариерата - Любомир Кючуков, или  ново лице – Крум Зарков.

За министерството на екологията е измислен хитър план - да запушат устата на най-върлите природозащитници, като сложат човек от техните среди, но срещу обещанието, че най-после ще отпуши ски-влековете и планинските курорти. Което щяло да си остане само обещание, защото сегашното патово състояние е постоянен и пълноводен източник на рушвети. А хората в планинските райони да ходели да се учат как се прави ски-туризъм като келнери и камериерки в Алпите. 

За здравеопазването здравите сили искали Мими Виткова – министърката от времето на Жан Виденов, когато болниците бяха докарани до просешка тояга, а болните се церяха с гладолечение. Като алтернатива някои влиятелни лица с интереси във фармацията предлагали пак партиен кадър – бившият заместни-министър Емил Райнов. Всички обвинения срещу него вече били отпаднали и можел да почва наново. В здравната каса пък се готвели да върнат сестрата на Илиана Йотова. Това слага черта на обещанията за премахване на монопола и за създаване на конкуриращи се частни каси, както е в държавите с най-добро здравеопазване

За транспорта се двоумели между Петър Мутафчиев, бившият министър на Сергей Станишев в тройната коалиция. Издигали го хората около Асен Гагаузов и кръга „Батко и братко“. Въртяло се и името на Антон Гинев. Понеже бюджетните субсидии на БДЖ били много сладки, имало и кандидатура директно от кръга Кой.  

Самият Гагаузов се натискал за строителен министър, но нямало да го огрее. Търсели фигура, която да дава вид, че ще свърши нещо, може би Коцето Паскалев. Но бил чепат като характер.

Просветата щяла да бъде поверена в медицинските ръце на д-р Анелия Клисарова – изпробвана като министърка при Орешарски, която твореше гаф след гаф. Варненските социалисти и крупен печатар, постоянен делови партньор в МОН, лично ходатайствали за нея пред Корнелия. Даже й било възложено още отсега да се готви с програма – в образованието се изсипват стотици милиони еврофондове, трябва да се усвояват в името на човека.

Културата, като най-постното дробче, мислели да я дадат на фигура, популярна сред широкия социалистически електорат. Ламбо вече се чувствал много уморен. Светлин Русев бил величина, но пак твърде възрастен. Освен това го обвинявали, че навремето се обърнал срещу  Живков - а една от новите опорни точки на соцхибридната война била да се свири на струната на носталгията на червените бабички и да се величае Тато и прекрасния живот при него. Затова се предлагал избор измежду един стар и двама по-млади идоли: осъзналият се партийно международник Тома Томов, радиоводещия Петър Волгин и вестникаря-публицист Александър Симов.  При сондажа в руското посолство дали превес на Волгин. Коментирайки другите имена намекнали, че едно от тях е политически правилно ориентирано, но с крайнолеви сексуални убеждения.   

      

  

 

 

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(94)
1
Леле майчице мила! Направо и Пеевски в ДАНС и да се свършва от раз!
2
А пък мене, не ме интересува кабинета на Нинова.На мене ми плащат да цапам Тиквата,Цв.Цв.,ако ще новината да е за космоса....
3
Докато Нинова не си обяви министритеq всичко трябва да се приема като предизборна манипулация от страна на герб с цел спечелване на предстоящите избори. Кауза загубена, впрочем.
4
Новата тройна коалиция съм я надушил отдавна. Това са БСП - ДПС и Патриотите. Последните ще издигнат лозунга - Да спасим България и ще се гушнат с ДПС. Хващам бас.
5
Големи пророци се извъдиха.Аз пък пророкувам ако Герб спечели следните министри-Румяна Желева,Кристалина Георгиева,Искра Фидодова и Калина Иванова и Яне Янев.
6
Злобна коментарна статия на платена грантаджийска медия.
7
Когато си болен, или фантазираш, или умираш!
8
ГЛАДНИ КОКОШКИ ПРОСО СЪНУВАТ. НЯМА ДА ГИ ОГРЕЕЕ. ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ПОНЕ 5-6 ПРОЦЕНТА ПРЕД БСП !!!!!!
9
УЖАС БЕЗ КРАЙ !!!
10
Българи -- гответе се за новата -стара коалиция на гадовете Гея , Бея и Злодея !
11
Голямо следене. Голяма фантазия.. Нинова показа, че е непредвидима. така че, не се хващайте на бас.
12
FAKE! Жалки сте бе, ПИК, нечистоплътни!
13
КАКВОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ , ВИЕ ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ, ОТ ПИК ДА ПИШЕТЕ СРЕЩУ НИНОВА, ТЯ 100 ПЪТИ Е ПО-ДОБАР И ЕРУДИРАН ЛИДЕР ОТ ПРЕСТЪПНИКА, ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ, БОРИСОВ! ТОЛКОВА НИСКО СТЕ ПАДНАЛИ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ХОРАТА ДА НЕ ВИ ЧЕТАТ ЛАКЕЙСКИТЕ СТАТИИ!
14
Това е ГЕРБерски Пасквил
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Лъжа след лъжа .Толкова ли ви естрах ако се промени властта.Явно много некадърност и много пари ви дават за нея.
17
БОКО ГУБИШ ИЗБОРИТЕ ПОНЕ С РАЗЛИКА ОТ 8 процента. НЕ ТИ СЕ ВЯРВА АМА ВЪРВИ ДА ВИДИШ В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА. НЕ ТЕ ИСКАТ ВЕЧЕ ДА ЗНАЕШ.
18
Защо СЕМ не се самосезира и да закрие медиите,които произвеждат лъжи.Защо ли?Защото в сем са цървулите на ....
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
ПИК ударихте дъното с тази статия.Развеселихте ме и толкоз.Затова БСП ще бие с 52%.
21
че ГЕРБ не ги интересува България и нейните граждани, а се интересуват само от дребни заяждания. Истината е че всяка година населението на България намалява с 40- 50 000 души. Основната "заслуга" е на десните политически партии, които бяха на власт в България. Ликвидираха селското стопанство, промишлеността, сега са на ред образованието и здравеопазването. Тяхната цел е ясна - ликвидиране на българската държава. Вие ще допуснете ли това?
22
БоНба! Ако ГЕРБ спечели в правителството ще влязат следните министри - Румен ПАШАТА, братя Маргини, Маргини, Таки, Брендо и др.
23
тоя път ще вземем сопите наистина яко са се наточили да фалират банките и да ограбят за пореден път спестяванията на хората гергов изтегли над 30 милиона и няма никакво намерение да ги връща сещайте се българи какво ви готвят изедниците от бсп,дпс и патриотите ако се доберат до властта не се подавайте на лъжливите им обещания за да не гризнем дървото за пореден път
24
""Патриот е ,душа дава ,за наука ,за свобода ,но не свойта душа,братя, а душите на народа""
25
ЕЕЕЕХ, ха-ха-ха, искрено се смях на тези кандидати, ако това им е "матриала" на БСП, ще падне голям цирк.......надминаха себе си!!!!!!!
26
ЕЕЕЕХ, ха-ха-ха, искрено се смях на тези кандидати, ако това им е "матриала" на БСП, ще падне голям цирк.......надминаха себе си!!!!!!!
27
НЕ ГЛЕДАЙ ТЪПО БЪЛГАРИНО, А МИСЛИ ЗА КОГО ЩЕ ДАДЕШ ГЛАСА СИ! ИЗБРОЕНИТЕ ПО ГОРЕ СА МИ МНОГО СИМПАТИЧНИ, АМА АКО СА ЗА ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР.
28
Кабинет "Нинова" няма да има. Спете спокойно, деца. За престъпната дейност на сла-Нинова от 1997 година в международен (социалистически) план ще се погрижи българската общност по Света и у нас.
29
ГЕРБ ОКРАДЕ ВСИЧКО - време е да се гради
30
КОАЛИЦИЯ АЗ СЪМ ЗА
31
Реших на 26 март 2017 твърдо гласувам против най голямото проклятие на България българоубийците от гроб опс герб за да се насерат от яд в гащите като загубят изборите след две седмици.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
В г@за и смучеш смучеш. Докато дойде сладкото от бонбона вчера. Е това ви е новината.
34
Хайде честито.Пак гласувайте за тия родоотстъпник-типичен комунистите.Тия са готови и с дявола ортак да станат само и само да се доберат до властта за да крадат както само те си знаят.Хадано ама надали.Болшенството от хората са трезвомислещите и ще гласуват за червената мафия точно никога.ГЕРБще победи с много комунистите защото са безалтернативно! N11!!!
35
Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.
36
НИНОВА ПРЕМИЕР ПРЯКО ПОДЧИНЕНА НА ДОГАН,БАТ САЛИ МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА И МИШО ШАМАРА НА КУЛТУРАТА, МЕНТАТА НА ФИНАНСИТЕ, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА НА ТУРИЗМА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ, ДЪРЕВА ГОВОРИТЕЛ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КАРАКАЧАНОВ И СИДЕРОВ МИНИСТРИ НА ОТБРАНАТА И ВЪНШНИТЕ РААБОТИ...ПОСЛЕДНИЯ ДА ЗАГАСИ ОСВЕТЛЕНИЕТО В БГ!
37
Май кабинета се реди от съпругата на Станишев и Шаренкова :-)
38
ПИКлювци че гъза на Тиквуций е голям е необятен но стига сте го лизали 25ч в денонощието Оставете малко и за човека от Симитли да се уреди да ухажва Тиквуций но по друг начин който той знае Вие не сте обективни журналисти Срам сте за илдията защотоне сте обективни
39
До №3: АХ МАРИЯ, МАРИЯ ДУПКА ДО ДУПКА.... КАЖИ, В КОЯ ДА СЕ ЗАБИЯ
40
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ КРАДЛИВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА .
41
Като четиво - приятно, като новина - кръгла 0.
42
Този дето е написал тази статия е разказвач на приказки. Страшно развинтена фантазия
43
ЖЕЛЕЗНО ПРАВИТЕЛСТВО ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА КОМУНИСТА БОЙКО БОРИСОВ. НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПО ДОБЪР ИЗБОР. ПОБЕДА НА 26
44
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП С N:11
45
Наистина ли? Напълно отговаря на жанра фейлетон.
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Българите разбират много от политика и от 27 год правят такива правилни избори че човек да се чуди защо сме на това дередже Цяла Европа е на път да разбере само ние не разбрахме че бъдещето е на бюлетина №17
48
Ужасно ! Хора, мислете , мислете, мислете за България, за нас, за децата ни преди да гласувате.
49
братя и сестри да не допуснем БСП и лъжливата и лидерка да съставят правителство Орешарски 2 . Бог да пази България от лъжата,чалмата и съчмата.
50
братя и сестри да не допуснем БСП и лъжливата и лидерка да съставят правителство Орешарски 2 . Бог да пази България от лъжата,чалмата и съчмата.
51
мАМКА ВИ, ДОЛНИ ПИКЛИВИ БОКЛУЦИ
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
абе тъпаааанари, тоя списък май са ви го спуснали митьо гестааапото, щаранкова и педааааалчето волгин. осъзнайте се бе момчета, работят ви в дуууупетата миризливииии, като тиквичката в симитлиииии
54
гласуваш ли за бсп получаваш дпс
55
доста оптимистичен вариант за правителство. Начинът, по който БСП си правят правителството е РЕЦЕПТА ЗА БЕДСТВИЕ и постоянни скандали. Проблемът на Позитано е неудържимият им нагон към властта. Готови са на всякакви компромиси и обещания в името на властта, а след това стоят там на инат!
56
Да идват танковете
57
НАРОДЕ МОЙ , ВИЖДАМ САМО СТАРИ МУЦУНИ ! ЖАЛНА НИ МАЙКА !
58
Гответе се за новата -стара коалиция на гадовете Гея , Бея и Злодея !
59
Пълна победа зс БСП
60
Към 56. Откъде танкове бе, момче? Или са нарязани, бракувани или подарени на Македония. Какви танкове, какви пет лева, бе човече???
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
Като не знаете руски, не сквернете езика!
63
Е, те ако тея чауши станат министери - някъде към средата на юли 2017 България няма да съществува като държава! Но до тогава ще бъде здрава комедия! Курнелия ще угаси лампата и кой откъде е!
64
Инерцията от промитите през комунизма мозъци продължава. Продължават и конвулсиите на едно неизлекувано общество, което не знае как да се отърве от това зло БКП прекръстила се на БСП. И макар че гемиите й потъват, тази партия продължава да завлича всичко което може със себе си към дъното. A даже руснаците още през 1993 година СЪС ЗАКОН забраниха КПСС и рахатясаха.
65
Аз съм! На дебелия ми шкембак съм боднала чифте пищови
66
От много години по идиотска статия не съм чел. Ако автора има диплома и малко съвест трябва да я изгори. А към 64-ия коментатор питам: БКП се прекръсти на БСП или и на НФСБ,Атака,ГЕРБ.......
67
Човек като прочете толкова много имена на стари и бъдещи крадци, може лесно да си представи, колко голям ще бъде броя на осъдените от Трибунала. А дойдат ли на власт, тия бандити ще имат прекрасни условия, за да си заслужат присъдите.
68
Танковете можеше да вика само назначеният за презедент от кремълските тирани Пешо дамаджаната, а ние, ограбените от руските шпиони българи , ще извикаме NASA.
69
ГОСПОДА ОТ ПИК,ВИЕ СТЕ ГОТОВ ОПЕКУН НА БСП,,!snb7
70
Сметки без кръчмар колкото и да не ни се иска без ГЕРБ няма да я бъде след това задкулисие което ни скалъпяват Нинова и БСП пак ще гласуваме за ГЕРБ въпреки че на президентските гласувахме за Радев
71
Ехааа, кой ви ги издава тези "истини",бе! Я, стига глупости.Горко на тези, които вярват на манипулациите ви. Вече влязохте в сисъка на вестниците, които пишат фалшиви новини.Спрете се, де!
72
Ало, ПИК, забрави ли сте: Антон Тодоров като Министър на информацията, Цеца Караянчева като Министър на скандалите; Деси Атанасова като Министър на красотата; Влади Горанов като Министър на портфейла на Пеевски; Делян Добрев като Министър на репортерите, и много други, за нищо не ставащи... Боко не го слагам, защото Той освен за Простмиер, за нищо друго не става. Ако се заемете с фантастика, ще имате големи успехи.... А Народът чака ли чака, цяла неделя вече, Боко да каже, дали приема баса на Елена. А той мълчи, мълчи.... А ПИК бълва, бълва глупости....
73
ej, Nedjalko, pak si izsmuka ot prastite novini :)
74
Ако написаното в тази статия е дори наполовина вярно -има едно спасение то е; Торбичката на рамо и дим да ни няма . Тогава червените тролчета ще разберат къде кензат гладните .
75
Точно така - точно казано ; Ще се обърна само към младите хора . Вие наши деца не сте преживели нито Лукановите гладни години нито Виденовите зими -запомнете едно ; Стане ли така че управлението се вземе от БСП и ДПС по НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН НАПУСНЕТЕ БЪЛГАРИЯ .- за да си уредите живота там където живеят тяхните деца . Питате ли се млади хора ЗАЩО ТЕХНИТЕ ДЕЦА ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД
76
Този пасквил е срам за журналистическата професия!
77
Ако олигофрена Гечев пак стане министър, направо да закриваме държавата!
78
Каква стана тя, Родината ни? -"Надежда всяка оставете!" А някога бяхме късче от Рая...
79
Към 74и75 как не Ви е страм да лъжите като дарти циганки копанарки.Защо бе дърти идиоти,защо пращате младите хора по чужбина.БСП ще спечели на 26 с 55% заради вашите лъжи.Айде къш при Раданчо отрочето на Костов,,който расипа България и я продаде за 1 долар
80
За всико е виновен народа, който сам си избира не компетентни управляващи. Аз съм за Коалиция на недоволните - номер 5 Вън Бойко , даите край на мизериите му. НЕ на мутрите в политиката.
81
Според мен след като хората видяха как ГЕРБ управлява в скрита коалиция с ДПС вече не им вярват. Второто правителство остави в МВР назначените шефове от модела кой, направи поразии в здравната реформа, говори за приходи в бюджета от спряна контрабанда само на думи, а сега се чуди защо променената БСП са готови с министри в следващия кабинет. Господин Борисов, колко пъти да ви даваме власт и Вие сам да се оотказавте от нея, вкарвайки страната в политическа криза?!.....
83
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
84
Останали без никаква опозиция срещу себе си, двамата мастодонта държащи цялата икономика и финансова система на България- БСП и ГЕРБ, еднакви олигархични партии различаващи се само по сурЯитте на олигарсите си, се наслаждават комфортно както в политическия живот на страната, така и в медийното, където техните медии сипят подобни и евтини евтини сензации 10 дни преди изборите. А платените им агитационни отряди се надпреварват да развяват подобни лозунги - „Да гласуваме за ГЕРБ, за да не допуснем БСП! " и обратното. Верният слуга на олигархията Каракачанов, издънка на БСП и трудещ се неуморно във властта за поддържане интересите на нейните олигарси в икономиката на страната, за трохи от тяхната олигархична трапеза, от сега е уверен, че БСП ще вземе властта и на него ще му се подсигури някое министерско кресло. Двамата мастодонта БСП и ГЕРБ също държат избирателната система и който от тях е бил на власт, в ЦИК е манипулирал крайните числа и фалшифицирал изборите. До сега през целия ни „демократичен“ преход изборите са били фалшифицирвани първо от БСП, а след като ГЕРБ взе властта 2009г и захвана ЦИК продължи делото на БСП да подменя вота на българските избиратели. Същото ще се случи и в тези избори, вашия вот ще бъде фалшифициран. За това „Идея за България“ ви призовава- да не гласувате въобще, ако искате да запазите единствено останало ви неограбено през прехода- вашия доброволен вот! https://www.facebook.com/ideyazabulgaria/posts/1672271659480190
85
Браво Марешки ( нерегистриран ) 16.03.2017 12:36 Сега е ред на мобилните оператори, после електро, водо и т.н. Надявам се, че хората са разбрали, че нямаш нищо общо нито с обещанията на царя нито с обещанията на статуквото. ДЕРЗАЙ! С ТЕБ СМЕ! ВЯРВАМЕ ТИ! ЛИЦЕТО ТИ ИЗРАЗЯВА УПОРИТОСТ И ВОЛЯ за разлика от лицето на Златев-лице на тарикат.
86
ДА ПОЛУЧАТ ПАНИК АТАК,СТРАХОВА НЕВРОЗА НЕ САМО,ЗАЩОТО ЩЕ ИМ ЗАТВОРЯТ АЙДУШКИТЕ ПЪТЕЧКИ АМИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ В КУРОРТИТЕ НА ЗАТВОРИТЕ.ЗАТОВА Е ТОВА ПЛЮЕНЕ,СЪЛЗИ И СОПОЛИ.СЪДЕБНАТА СИСТЕМА МОЖЕ ДА СЕ ЗАБАВИ,НО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗМЪРДА.ПО-ДОБРЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА ДА БЪДЕ НАЛОЖЕНА ОТ БЪЛГАРСКИЯ СЪД, А НЕ ПРЯКО ОТ ПОДИВЯЛИЯ,ОСКОТЯЛ НАРОД.ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ТИКВИТЕ,ТИКВЕСИТЕ И ТИКВОНЧОВЦИТЕ АКО НЕДАЙ БОЖЕ СЕ СЛУЧИ ВТОРОТО.
87
Как една нескопосана, фалшива новина, може да предизвика, такъв ентусиазъм у някои.Чудя се дали са не много умни или са добре платени? Аз лично не бих платил стотинка на толкова недодялани клакьори
88
ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ВЛИЯНИЕТО В БЪЛГАРИЯ НА ТИКВИТЕ,ТИКВЕСИТЕ,ТИКВОНЧОВЦИТЕ,МУТРИТЕ,МУТРЕСИТЕ И МУТРЕНЦАТА ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ВЗЕМАТ ФИНАНСОВИТЕ И ИКОНОМИЧЕСКИ БИБЕРОНЧЕТА ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА ПЛАЩАТ НА МАЛОУМНИ,МУСКОЛЕСТИ ГОРИЛИ,ПРОДАЖНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ, И СЛУЗЕСТИ МЕДИИ, КОИТО ИМ ПОМАГАТ ДА СЕ СКРИЯТ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО И ДА ИЗБЕГНАТ ВЪЗМЕЗДИЕТО.
89
Шайка Автор: Антон ТодоровИздателство: Милениум Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякога към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха катао "шайка" - персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайно. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчцеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, покази арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход".
90
Ако е вярно, че гласят за министър и Светлана Шаренкова, значи сме ударили дъното. Тая безкрупулна далавераджийка преди години ограби Националния фонд "1300 години България", за което й помогна и нейния любовник Димитър Иванов - Гестапото от Шесто управление на ДС. Пак той й уреди глупашката дисертация в Библиотекарския институт. А иначе далаверште им продължават под носа на нашите органи по сигурността и митниците - главно с някои техни ортаци от Русия. От там произтича и т. нар. русофилство на спекулантката Шаренкова.
91
Последните соцологически иследвания са ГЕРБ-33%,Патриоти-17%,ДПС-6%,сВоля-4%и БСП-50%.
92
Последните соцологически иследвания са ГЕРБ-33%,Патриоти-17%,ДПС-6%,сВоля-4%и БСП-50%.
93
Случайно да си учил математика в училище,че нещо немога да сметна с твойте проценти,за да станат 100
94
жк отрадный о проекте
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Вярно ли е, че за венчавката си похарчил половината зестра?
- Вярно е. Другата половина запазих за развода.

няма нови новини
Днес: 155
hot
най-четени новини в момента
сега
3006
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Пожар до Централна гара, стеле се гъст черен дим (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
x
Днес е 10-ият слънчев ден: Отдайте се на медитация и се освободете от страховете, сънищата са пророчески
x