СЕНЗАЦИЯ В ПИК И "РЕТРО"! Ето го баровския дом на Корнелия Нинова (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Политика

СЕНЗАЦИЯ В ПИК И "РЕТРО"! Ето го баровския дом на Корнелия Нинова (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

744852
на 10.02.2018
СЕНЗАЦИЯ В ПИК И РЕТРО! Ето го баровския дом на Корнелия Нинова (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лидерката на БСП Корнелия Нинова твърди, че заедно със съпруга ѝ изкарват месеца с общо 2500 лева, но местоположението и интериорът в дома ѝ говорят за по-голям лукс. Въпреки че шефката на социалистите вярва в максимата „Моят дом е моята крепост“ и не допуска външни лица до семейния си уют, „Ретро“ за пръв път показва апартамента ѝ отвътре.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

С имота Корнелия се сдобила преди близо 20 години, а допреди това заедно с мъжа ѝ Митко обитавали скромна квартира, намираща се в Студентски град. Съседи на червената лидерка твърдят, че жилището ѝ се простирало на повече от 120 квадрата и се намира на един от по-високите етажи в кооперация с контролиран достъп. За обзавеждането преди години Нинова не се възползвала от услугите на дизайнер, защото искала процесът да е изцяло под неин контрол, сама да избира мебелите и да решава къде да ги позиционира.

Най-комфортно се чувствала в просторния си хол, в който впечатляващ е луксозният ѝ кафяв кожен диван, заемащ почти цялото помещение. Секциите и рафтовете също са решени в подобни нюанси и са изработени от масивно дърво, към което очевидно социалистката има афинитет. Масата в трапезарията ѝ отново е направена от висок клас дървен материал и е толкова голяма, че на нея може да седне да вечеря половината от Националния съвет на БСП. Акцентът в трапезарията на Корнелия несъмнено е голямата камина, която може би по-скоро служи за рафт за сувенири, отколкото за отопление.

Впечатление прави, че из целия ѝ апартамент по стените висят изображения на светци, като най-голяма и най-специална за нея била иконата на света Богородица с метален обков, закачена в коридора ѝ. Нинова, подобно на Мая Манолова, също силно се уповава на вярата, а запитана преди време какво би казала за себе си, ако беше Господ, тя отговори: „Постара се“. Редом до иконите място по стените ѝ са намерили и доста картини, повечето от които пейзажи и натюрморти.

Много от тях ѝ били поднасяни през годините като подарък от близки до сърцето ѝ хора.
Откакто синът ѝ Рафаел заминал да живее, учи и работи в Америка, от носталгия Корнелия обособила специален кът в дома си, където подредила всичките му награди и медали от всевъзможни математически форуми и олимпиади, на които е бил първенец. Стаята му също не ремонтирала, защото макар и рядко, когато се прибирал, оставал да нощува там. Другото любимо място на бесепарката било кухнята, където рядко имала време да се изявява.

Интериорът ѝ също е решен в кафяво и бежово. Там Нинова се задържала за малко и предпочитала да приготвя бързи ястия, а не питки и погачи, каквито се похвали, че умее да върти по коледните празници. Съседите ѝ почти не я виждали, защото излизала рано и се прибирала късно, но пък имала навик да пуши цигара и да пие кафе на терасата си. Освен с плетени мебели, Корнелия е декорирала балкона и с няколко саксии с цветя, но зеленината вътре в апартамента ѝ е оскъдна и се свежда до няколко непретенциозни зелени храстчета, които не изискват особени грижи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК