СЕНЗАЦИЯ В ПИК TV! ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ВИДЕОТО С ПАРАПЕТА - излъчваме от любовната квартира на Кирил и Лена на ул. "Гладстон" 49. Ето кой е собственикът на жилището, ето какво се е случило с камерите. Изплува сянката на висш политик (ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СЕНЗАЦИЯ В ПИК TV! ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ВИДЕОТО С ПАРАПЕТА - излъчваме от любовната квартира на Кирил и Лена на ул. "Гладстон" 49. Ето кой е собственикът на жилището, ето какво се е случило с камерите. Изплува сянката на висш политик (ВИДЕО)

584185
на 11.04.2023
СЕНЗАЦИЯ В ПИК TV! ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ВИДЕОТО С ПАРАПЕТА - излъчваме от любовната квартира на Кирил и Лена на ул. Гладстон 49. Ето кой е собственикът на жилището, ето какво се е случило с камерите. Изплува сянката на висш политик (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разплетена е голяма мистерия - лъсва истината за видеото с парапета, което разбуни държавата и на практика свали кабинета "Петков".

препоръчано

Съдържател на прословутото airbnb с парапета е активист от партията на Слави Трифонов "Има такъв народ". Човекът се казва Верослав Владимиров, ПИК го издири и се оказа, че той е бил парламентарен секретар на енергийното министерство при управлението на Кирил Петков.

Дали това е случайно, или става дума за сценарий?

Два дни преди ПИК да получи мистериозно видеото, Слави Трифонов обяви, че излиза от правителството. Каква е връзката?

Соня Колтуклиева, Недялко Недялков и Асен Рашков излъчват директно от софийската улица "Гладстон" 49, от самото стълбище и от апартамента, където Петков е консумирал страстта си със своята любовница Лена Бориславова.

Успях да се видя със собственика Верослав Владимиров и той ми разкри любопитни неща за квартирата, камерата и самото видео, поясни Колтуклиева.

Владимиров бил в шок и нямал общо със записите от камерите. Според него самата камера била "хакната", каквото и да означава това. 

"Тук сме с колеги, които се качват по този сакрален маршрут. Внимавайте, защото няма парапет. Ние сме на предпоследния етаж. Няма за какво да се е държала ръката на г-н Кирил Петков", предупреди Недялко Недялков. 

"Не бях запазвал по този начин квартира. 147 лв. е цената на този апартамент за една нощувка. Направих цялата резервация. Трябваше да опиша за какво съм тук. Аз написах, че ще ползвам квартирата за туризъм. И не съм излъгал. Ето ни тук. Покрай тази резервация стигнахме до интересни подробности кой е записал Лена и Киро", обясни главният редактор на ПИК Асен Рашков. 

Соня Колтуклиева се срещнала със собственика в столичен мол. "Той ми обясни, че го дава под наем от 2016 г. Не е никак лесно да се договориш със собственика на апартамента. Аз започнах да го разпитвам как точно е стигнал до видеото с Киро и Лена. Той ми обясни, че то не е негово. Някой го е хакнал. Допусна, че някой е купил квартирата. Беше страшно неубедителен", разказа Колтуклиева. Верослав Владимиров разбрал за видеото, когато то излезе в ПИК, и бил шокиран. По-късно се виждал с Кирил Петков и Лена Бориславова, но нямало никаква реакция. 

"На 8 юни Слави прави обръщение, в което казва, че слага край на коалицията. Ден по-късно получихме видеото от парапета", припомни Рашков. 

"Подател на имейла е Ахмед Карадайъ. Досега не ни вярват, че сме получили анонимно видеото. Полина Паунова, една от техните журналистки, каза, че Кирил Петков може да се е хванал за парапета", допълни Недялко Недялков. 

Нашият екип разбра, че Лена Бориславова е имала ключа от квартирата предварително. "Вероятно някой от техните приятели, от Харвард може би, е направил регистрацията", предположи Колтуклиева. 

Жилището е около 30 кв. м.  Бокс, малко холче, креват, малка баня с тоалетна - това представлява любовната квартира. Навсякъде по стените има евтини фотографии от Париж.

"Те могат да си вземат прилична стая и в хотел. Но тук техни приятели могат да резервират, а Лена Бориславова и Кирил Петков да влязат без да се легитимират. Секретността е водеща", обобщи Асен Рашков.  

"Да бяха стояли колкото си искат, да правят каквото си искат. Стига Лена след това да не беше взела хонорар, да стане премиер в сянка със секретна информация. Издавала е секретни документи на сайта "Бърд". Ние затова сме тук, в тази евтина квартира, не за да се ровим в чуждо бельо, а за да покажем технологията на разпада", обясни Недялко Недялков. 

Соня Колтуклиева нарече Бориславова "държанка", защото парите са държавни .- седмица след видеото ти пуснаха договор от държавната ББР за 16 000 лева. На 25 май м. г. Радостин Василев, докато е министър на спорта, вижда първите признаци Слави Трифонов да разтури седянката. Днес позвъних на Илияна Кирилова, градския прокурор, и я попитах дали се води дали се води производство по този договор. И тя отговори "Да", каза Колтуклиева.

Видеото излиза година по-късно, когато Слави разтуря седянката. "Най-вероятно има и второ видео, в което двамата излизат. Струва ми се, че Слави и хората му ще разиграят спектакъл в съдебната зала по делото, с което Бориславова го съди, че песента на сценаристите са й накърнили чувствата", предположи Колтуклиева. 

"Арестуваха Доналд Тръмп, само защото е платил на портноактриса. И това му струваше срама да го разкарват из съда. А това да влезеш да евтина квартира и след това да ти се отблагодарят щедро - това какво е? Разказахме ви всичко пунктуално. Нямаше да го правим, ако не ставаше дума за корупция", обобщи Колтуклиева. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК