СЕНЗАЦИЯ! СПИПАН В КРАЧКА! Миро от "Каризма" в афера с роден политик, купил му мезонет на "Витоша"

ЧАС ПИК

СЕНЗАЦИЯ! СПИПАН В КРАЧКА! Миро от "Каризма" в афера с роден политик, купил му мезонет на "Витоша"

67121
на 20.03.2016
СЕНЗАЦИЯ! СПИПАН В КРАЧКА! Миро от Каризма в афера с роден политик, купил му мезонет на Витоша
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Миро от отдавна разпадналия се дует „Каризма“ има връзка с политик. Въпреки че от година насам непрекъснато обяснява колко е влюбен в гаджето си Галина, което живее в Лондон, и как не всичко се крепяло на физическата връзка, а на духовно ниво, талантливият музикант всъщност прави секс на родна почва, при това с мъж, твърди ежедневник.

препоръчано

Източници разкриха, че Миро и въпросният бизнесмен със сериозни връзки в политиката, имали интимни отношения от няколко месеца, но се развили толкова бързо, че синеокият изпълнител вече се е сдобил с просторен мезонет в центъра на София.

Като отплата за бурната любов и предаността към тайнствения партньор той е получил 150 квадратни метра на ул. „Витоша“. Там подобно жилище може да се купи за не по-малко от 400 000 евро, цъкат с език в гей средите. 

„Миро твърди така усърдно, че има връзка с жената на Острова, за да спре да тревожи роднините си, които от години го приканват да създаде семейство и да ги зарадва с внучета“, категорични са от обкръжението на красавеца. Именно въпросният политик бизнесмен накарал Миро да се представя пред обществото като човек, който е пред сватба с жена, за да разсее съмненията за особената им близост. Въпросният политик е семеен и дори има деца.

Иначе Миро действително бил много близък с въпросната Галя, но само като приятели и нищо повече. Преди време се говореше, че може и той да се премести в Лондон, където да я забремени в клиника по репродуктивно здраве, но явно влюбването във влиятелния баровец е осуетило плановете му.

Според приятелите на Миро политикът бил много известен и затова музикантът много зорко пазел връзката с него зад черни стъкла и далеч от очите на папараците. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК