СЕНЗАЦИЯ! Цветанка Ризова заряза мъжа си и залюби известен политик

ГАЛЕРИЯ ШОУ

СЕНЗАЦИЯ! Цветанка Ризова заряза мъжа си и залюби известен политик

524113
на 01.04.2017
СЕНЗАЦИЯ! Цветанка Ризова заряза мъжа си и залюби известен политик
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След близо 20-годишен брак Цветанка Ризова е в процес на развод. Популярната тв водеща се е разделила със съпруга си Анатоли, а в момента оформя документално раздялата, пише столичен седмичник. Междувременно, журналистката се е впуснала в сърдечна авантюра с популярен политик.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Цветанка Ризова не живее със съпруга си от лятото на миналата година, след като най-накрая решила да сложи точка на брака си. В последните години двамата с Анатоли имали сериозни разминавания, съчетани с изневери и от двете страни. Публична тайна бяха интимните авантюри на половинката й, докато в един момент на Ризова не й писнало. Чашата преляла през лятото, когато благоверният й най-нахално заминал на море с любовница, лъжейки жена си, че е в командировка.

Цветанка Ризова взела финалното решение да напусне съпруга си и в момента живее разделена с него. Двамата са започнали и бракоразводно дело, което се очаква да приключи в най-скоро време. Журналистката и бизнесменът са решили да се разделят като цивилизовани хора, без медийни панаири, както и да разделят придобитото по време на брака поравно. Синът им вече е голям, така че всеки от съпрузите можел да поеме своя път.

Останала сама, Цветанка Ризова доста скоро си намерила стабилен ухажор. Ако се вярва на все по-упоритите слухове, от няколко месеца водещата на „Лице в лице“ е в сърдечни отношения с популярен политически лидер, който неизменно присъства в парламента.

Малкият проблем бил, че човекът е семеен от години и се притеснява да афишира връзката си с нея. Политикът надали ще се реши да се разведе и да узакони връзката си с журналистката, въпреки че тя доста се надявала на това, коментират запознати.

„Откакто се раздели с мъжа си, тя направо сияе. Отслабна доста, спортува поне 4 пъти седмично, на фризьор е през ден. Разхубави и разцъфна, личи си, че е желана жена и има кого да радва“ – коментират в телевизията. За разлика отпреди, когато била припряна и постоянно изнервена, сега журналистката била чудесна компания, весела и жизнерадостна, при това с неизчерпаема енергия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК