Серина Уилямс практикува въздушна йога (СНИМКА)

СПОРТЪТ ДНЕС

Серина Уилямс практикува въздушна йога (СНИМКА)

4869
на 01.03.2021
Серина Уилямс практикува въздушна йога (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Серина Уилямс показа как тренира вкъщи. Тя демонстрира сила на мускулите си, докато впечатляващо виси във въздушен обръч, монтиран в дома й.

препоръчано

За тренировката, насочена към ръцете, раменете и горната част на тялото, тя е в подходящото за Инстаграм облекло, демонстрирайки изумителна кондиция в баланса.

Редовното използване на въздушен обръч й помага за гъвкавост, баланс и координация, както и за премахване на стреса.

Освен това е известно, че т.нар. "въздушна йога" помага за облекчаване на болезнени симптоми за хора, които страдат от болки в гърба, сколиоза или дискова херния.

"Сутрин е време за тренировки на корта. Следобед разпускам у дома", казва Серина Уилямс.

Докато огъва тялото си на обръча, тя не само отпуска и стяга мускулатурата си, но може да го прави и в присъствието на дъщеря си и съпруга си Алексис Оханян, защото времето със семейството никога не й достига. Тренировката й е вдъхновена от постиженията на актьорите от "Cirque du Coleil", на които според нейни изказвания в американската преса, тя не спира да се възхищава, пише "Ева".


 
 
 

Сподели:
Бомба x
Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете Астролог съветва: Избягвайте лошите постъпки, не лъжете и не крадете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО) САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова разкрива ходовете на новото ОФ в парламента и ще има ли служебен кабинет на Радев (НА ЖИВО)
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това