СЕРИОЗНА ЗАПЛАХА: УЕФА може да лиши "Колежа" от домакинство на националите

Футбол

СЕРИОЗНА ЗАПЛАХА: УЕФА може да лиши "Колежа" от домакинство на националите

9692
преди 5 часа
СЕРИОЗНА ЗАПЛАХА: УЕФА може да лиши Колежа от домакинство на националите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Следващият домакински мач на България в Лига на нациите - срещу Беларус през ноември, може да не се проведе на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Причината за това е лошият за футбол терен там.

препоръчано

И от Северна Ирландия, и от Люксембуг, с които играхме снощи, се оплакаха от покритието на най-модерния ни стадион. Клубното съоръжение на Ботев Пловдив се нуждае от ремонт, пише "Труд".

Предстои УЕФА да вземе решение дали тревното покритие на "Колежа" отговаря на условията им. Ако му бъде отнето правото да домакинства, това ще е удар за националите, които събраха над 30 000 фенове в последните си две срещи в Пловдив.

Още по-важното е, че последното домакинство на "лъвовете" може да е от решаващо значение за крайното класиране в групата, в която в момента България е лидер с 5 точки в 3 мача. Селекционерът на Люксембург се оплака от терена и съдията. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Голям рев за този арестувания с белязаните пари - по същия начин Киро арестува Севда. Равно отдалечен премиер значи нова сглобка, но по-лоша. Ако сме на власт, пускаме Плана за възстановяване (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Голям рев за този арестувания с белязаните пари - по същия начин Киро арестува Севда. Равно отдалечен премиер значи нова сглобка, но по-лоша. Ако сме на власт, пускаме Плана за възстановяване (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК