Сериозни проблеми за Стойчо Стоев преди гостуването на "Ботев" (Пловдив)

Футбол

Сериозни проблеми за Стойчо Стоев преди гостуването на "Ботев" (Пловдив)

5072
на 15.07.2015
Сериозни проблеми за Стойчо Стоев преди гостуването на Ботев (Пловдив)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев е всичко друго, но не и спокоен преди старта на сезона в "А" група тази събота в "Коматево" срещу Ботев (Пловдив). Причините за това са няколко. Първо, селекцията не е напълно завършена и това се отразява на играта. Второ, повечето от петимата нови футболисти все още не са готови да играят пълни 90 минути и са далеч от оптимална форма. Трето, доста от опитните му играчи ще пропуснат срещата с "канарчетата". Капитанът Веселин Минев, който е най-добрият защитник на "сините", е наказан заради червения си картон във финала за Купата на България срещу Черно море.

Нападателят Атанас Курдов е под въпрос, тъй като жълтата му карта все още не е пристигнала от Казахстан. Ръководството на клуба е почти сигурно, че няма да може да разчита на новата си "деветка", въпреки твърдението на Курдов-младши, че в петък картата ще бъде в БФС. При негово отсъствие единственият чист нападател е Илия Димитров. "Сините" чакат нов нападател утре или вдругиден, но и той няма да е на разположение за "Ботев".

Аймен Белаид започна едва преди дни да тренира наравно със своите съотборници, като пропусна цялата подготовка и почти всички контроли и няма игрова практика. Мигел Бедоя е аут поне до четвъртия кръг на първенството, след като през ваканцията се натрови и стоя дълго време в болница.

Денис Махмудов пък е в катастрофална физическа кондиция. Той не бе тренирал над месец и половина, като в дебюта си срещу Пирин бе сменен преди почивката, а срещу Локомотив (Пловдив) влезе като резерва и бе видимо по-изморен от съотборниците си, играли от първата минута.

На всичко отгоре на последното занимание и Георги Костадинов се контузи и негово място в титулярния състав с днешна дата е под въпрос.

Именно поради това Стоев няма как да бъде уверен и спокоен преди срещата с "Ботев".

препоръчано
свързани новини

 

 

 

Спортал

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК