Серия трусове край Тополовград

Региони

Серия трусове край Тополовград

6962
на 10.07.2013
Серия трусове край Тополовград
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Седем труса са регистрирани от вчера вечерта до този момент в района на Манастирските възвишения край Тополовград. Това съобщиха от Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН. 

препоръчано

 

Едно земетресение е регистрирано в района на Благоевград. Над 20 са били микротрусовете, които не се усещат от никого. Най-силният трус с магнитуд 3.8 по Рихтер и друг от 3.7 степен са регистрирани снощи край Тополовград. 

 

Останалите трусове са с магнитутд около 2 по Рихтер. Последното земетресение е било регистрирано около 11:52 часа, с магнитуд 2.2 отново в района на Манастирските възвишения. Ситуацията вече се успокоява.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК