Вход
София
Времето в София 10 o C

Сесил Каратанчева се ожени тайно в Пунта Кана

Сесил Каратанчева се ожени тайно в Пунта Кана

на 01.02.2018
32602
7
Сесил Каратанчева се ожени тайно в Пунта Кана
Автор: ПИК
01.02.2018
7
32602

Втората ни женска ракета Сесил Каратанчева и дългогодишният ѝ приятел Георги Долмов са сключили брак на 17 ноември миналата година. Сватбата е била в Пунта Кана, в Доминикана, в много тесен семеен кръг.

Сесил Каратанчева с разтърсваща изповед

Сесил Каратанчева с разтърсваща изповед

Сесил Каратанчева сподели във Фейсбук емоционален момент...

на 13.12.2016

За първи път в студиото на COOL...Т Сесил разказа всичко за щастливото събитие: „Беше в края на сезона, комбинирах почивка и сватба, тъй като няма време за нищо. Дори за собствената ми сватба.“

Топтениситката изпрати много успешен сезон, в който разгроми шампионката от „Ролан Гарос“ Франческа Скиавоне и беше първа женска ракета на България. В едно от редките си интервюта, Сесил призна, че на моменти още ѝ е „странно“, че вече е госпожа и добави:

„Не исках голяма сватба. Исках да се насладим на момента, защото много мои близки приятелки се ожениха и ми казваха: „Всичко мина толкова бързо, толкова натоварено, чувстваме се толкова изтощени, уморени, нищо не помним.“ Аз не исках такъв ден. Исках да запомня всеки един момент, защото всеки се надява да го направи само веднъж в живота си.“

Жоро успява да спечели Сесил след няколкомесечно преследване, а първите им срещи минават в кварталната бензиностанция- двамата си говорили и по 12 часа, без да могат да се разделят.

След титлата в Лас Вегас! Ето какво сподели щастливата Сесил

След титлата в Лас Вегас! Ето какво сподели щастливата Сесил

Третата тенис-ракета на България Сесил Каратанчева...

на 19.09.2017

Сесил сподели, че родителите ѝ много харесват Георги и подкрепят младото семейство. Като бивш професионален спортист, той познава и разбира ритъма на нейния живот.

Наскоро в дясното коляно на състезателката откриват доброкачествено образование, затова и топтенисистката ни ще пропусне срещите от „Фед Къп”. Лекари от цял свят съветват Сесил да направи операция, но Жоро е решен да ѝ помогне да се справят с проблема по алтернативен начин. Какъв е той, може да чуете във видеото по-долу. 

„Половината ми живот е минал на кортове, по зали, в тренировки. Това е един втори етап от живота, така ги разделям. Но надеждата е същата. В края на деня се надяваш на трофей. Тук се надяваш да минат едни златни, трудни, леки, хубави, лоши, всякакви, но в крайна сметка успешни едни 40-50 години, да се обърнеш назад и да видиш, че в крайна сметка си шампион. Много пъти са ме питали каква е целта в живота ми, какви са ми мечтите, и може би е това – когато съм, живот и здраве, една баба на 70 – 80 години, като седна вечерта да си кажа: „Ех, щастлива съм, не съжалявам за нищо, направих правилните избори.“

Сподели:
свързани новини
Сесил Каратанчева разби шампионка от "Ролан Гарос" Сесил Каратанчева разби шампионка от "Ролан Гарос"
Сесил Каратанчева разгроми поставената под №1 Франческа...
на 27.10.2017
Сесил Каратанчева преодоля първия кръг на турнир в Тексас Сесил Каратанчева преодоля първия кръг на турнир в Тексас
Сесил Каратанчева се класира за втория кръг на тенис...
на 02.11.2017
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 33096
архив

Попитали един мъдрец: 
- Как се нарича жена, която винаги знае къде е мъжът й?
- Вдовица…

x
България и САЩ подписаха ключови документи за 5G мрежите и ядрената енергия за граждански цели
x
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ: Не се претоварвайте, днес е ден за решение на всекидневни проблеми
x