Сестрата на Цар Киро: Измъчваха ме с ток!

Темида

Сестрата на Цар Киро: Измъчваха ме с ток!

34983
на 15.01.2019
Сестрата на Цар Киро: Измъчваха ме с ток!
Автор:   ПИК

Сестрата на Цар Киро - Марийка Илиева, разкри ужасяващи подробности за грабежа в къщата в село Йоаким Груево, който беше извършен в нощта срещу 28 май 2017 г. Вчера тя беше разпитана като свидетел в Окръжния съд. 

Разказа слушаха четиримата подсъдими - Йордан Станчев, Марин Петров, Александър Данев и Александър Кочев. Според прокуратурата апашите сложили маски и ръкавици, взели и електрошокова палка. Първо срещнали племенника на Илиева и го вързали със свински опашки. Влезли в стаята на възрастната жена, започнали да я бият, ритат и налагат с палката, за да им каже къде са парите. Напуснали местопрестъплението, като разграбили злато и скъпоценности на обща стойност 457 352 лева, пише в. "Марица". 

препоръчано

В нощта на инцидента Илиева чула шумове в дома си. На вратата видяла двама мъже, облечени с черни дрехи и качулки. „Веднага ме събориха на земята и ме питаха къде е златото, но аз им казах, че няма такова. Тогава започнаха да ме бият с юмруци и да ме ритат. Усетих, че ме удря ток, но не съм видяла електрошокова палка. Оставиха ме полумъртва“, разказа изстрадалата жена. Думите бяха в разрез със заключението на вещото лице д-р Йовко Шишков, който е извършил преглед на пострадалата. Според него няма данни за използване на електрически ток. 

Тъй като Илиева не си спомняше голяма част от събитията в нощта на обира, делото продължи с изслушване на показанията на жената по време на досъдебното производство.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това