Вход
София
Времето в София 6 o C

Сестра Галева, помним Костинброд, как съсипа брака на Ангел Найденов, как разиграваше кмета на Кюстендил, как бранеше Ореха и как целуваше краката на Бойко...

Сестра Галева, помним Костинброд, как съсипа брака на Ангел Найденов, как разиграваше кмета на Кюстендил, как бранеше Ореха и как целуваше краката на Бойко...

на 14.07.2019
304553
78
Сестра Галева, помним Костинброд, как съсипа брака на Ангел Найденов, как разиграваше кмета на Кюстендил, как бранеше Ореха и как целуваше краката на Бойко...
14.07.2019
78
304553

Публикуваме коментар до редакционната ни поща от редовния читател на ПИК и "Ретро" Габриел Гайдев от София, визиращ актуалните изяви на омбудсмана Мая Манолова.

Сестра Галева заплашва тази сутрин по телевизията, че ако продължавали да я ядосват, щяла да се яви за кмет на София.

Ееее, треперя.

Хайде яви се, бе, Галева. Яви се да те смаже Фандъкова и да се тури пепел на мантрите колко си велика, колко те обожава народът и колко ти е висок рейтингът.

Яви се, ама не се явяваш, само пушилка вдигаш. 

Съзнаваш собственото си нищожество, страх те е.

Хората не са съвсем късопаметни и безотговорни. Помнят, че адвокатстваше на гангстерите от Дупница, че развали почтеното семейство на Ангел Найденов, че разиграваше с години кмета на Кюстендил Паунов, че "костинбродската афера" почна след твой донос до Цацаров, че с голи гърди бранеше Ореха (Орешарски), че гласува за Пеевски в ДАНС, че те изгониха позорно от БСП, като избраха Корнелия Нинова, че ходеше да целуваш краката на Бойко да те направи омбудсман, а сега го плюеш - като обикновена предателка, каквато си била цял живот...

Помним, Галева, всичко помним. Сметката ти не е платена.

Искам да се явиш и ти, и селския ти Славчо. Ще ви приключим веднъж завинаги за политиката и медиите.

Сподели:
Напиши коментар »
(78)
1
ДА СЕ ЗНАЕ ! Мая Манолова е Започнала Кариерата си на П-роститутка, Като Продавачка в Магазин ! Прозхожда от Комунистическо Семейство ! Изпратена е по Партийна Линия на Обучение в МОСКВА ! След Вербуването и от КГБ се Връща в Задунайския КЕНЕФ, Където я Чака Готова Диплома за ЮРИСТ от Югозападния "Университет", Където Завършват Всички МИЛИЦИОНЕРИ ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
Мая Манолова: Аз съм Трето Поколение Комунистка, Тоест ТЕРОРИСТКА и се Гордея с Това ! К-УРВАТА Мая Манолова е Вносител на чл. 417 от ГПК Който Приравни Правата на Банките с Тези на Държавата и Отне Домовете на Хиляди Българи ! Комунист и Милиционер е Животинска ТОР ! Подлежи Семейно на Животинска СМЪРТ ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
Народът от орки си харесва Фандупкова. Нарича се "стокхолмски синдром" развиваш привързаност към мъчителя ти. Сега разбрахте ли защо сме били 500 години под турско? Гледате филма наживо.
4
Тая гайда дето ''помнела'' надмина всички клюкарки по женския пазар, но докато те го правят да се намират на работа тоя го прави за пари защото си е загубил човешкото достойнство много отдавна.. Какво го вълнува тоя ми ти ''редовен'' читател какво става под чаршафите на хората??може би защото нищо не намира под своите и на този принцип чакай да се изкарам ''сведущ'' по други въпроси:(((((след като има кой да ми се хване на приказките че близките ми вече са пропищели от простотиите ми.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
ТАЗИ Я ЗНАЕМ КАТО СТАРИТЕ 5лева, АМА ДА ВИДИМ СЛАВЧО КЪДРЕВИЯ КВИ ЩЕ ГИ ВЪРШИ ДРУГИЯ МЕСЕЦ... ПРАВИ СЕ НА ПОТАЕН И ВЕЛИЧЕСТВЕН ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е ОТКРИЛ ДИАМАНТЕНО СЪКРОВИЩЕ...
7
Навсякъде в България кметът е местен. В София се упражняват всякакви неродени в София. Да се въведе изискване кандидатите за кмет, да са родени в същото населено място за което кандидатстват в надпреварата за кмет. За Мая - да върви кмет в Кщстендил. Празноглава карирестка, адвокат на ВИС и Галеви.
8
СОФИЯ --- НИКОГА НЕ Е ГЛАСУВАЛА ЗА КОМУНИСТИ,А ПЛОВДИВ И ВАРНА СЕ ИЗЛЪГАХА 1-2 НО ПИШМАН СТАНАХА...ТАКА,ЧЕ НИНОВА ОТ СЕГА ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА,НО ДА НЕ ПЛАЧА ЗА ЖЕНА КОЯТО Е ПРЪСНАЛА 25милиона ЗА ДВЕ ГОДИНИ.
9
Галева на 100% ще се кандидатира за кмет, нали за това пролетта си смени жителството със Софийско, условието за кандидатиране е 6м. постоянно жителство във града. А сега се прави на ощипана мома, сакън щяла да се ядоса изненадващо!
10
Браво Габриел, КОЙ ти даде да публикуваш тая простотия
11
Много е гламава пуста Мая, Барека я излъга с лекота че в Костинброд се печатат фалшиви бюлетини хи хи
12
Долното си остава пак долно, тази жена само ходи по телевизиите да залъгва простолюдието, че едва ли не се бори за онеправданите, нещо реално да е постигнато до тук няма, с топлофикациите ли се пребори, закона за частния фалит ли е приет и изобщо какво реално е направила освен сладки приказки. Да не говорим, че не това са задачите на омбусмана и е смешна като се прави на робин хут.
13
С ТАЗИ ПОМИЯ, КОЯТО КРИЕШ ПОД СУТИЕНА СИ СТАВАШ ЗА КМЕТ НА ПРОСТИТУТКИТЕ НА МАГИСТРАЛАТА!
14
Гайдев, айде иди да и оближеш @литора на сестрата.
15
Мая Манолова е ренегат от класа - нагаждач. Ще стане кмет на куково лято. Фандъкова така ще я удари, че ще и държи влага дълго време.... 2
16
Дано се кандидатира за кмет на София.Ще гласувам за нея....само и само да не е .....гражданката за европейско развитие на България с ....руски език...другарката Фъндъкова....))))))
17
стършила Мая беше болен ...съвестта и проговори , разболя се и с помири с БОГ ...после пак я подкара през просото , с една дума излъга БОГ ...ТОЙ вижда всичко...Манолова си е черна по душа и даже не го осъзнава ..не иска да мине през чистилището на искреността към БОГ ...от тук на сетне БОГ вече няма да и помага ...пак е болна ..то и личи ..
18
чу се стършила Мая е участник в бягството на Галеви ...посочила е трасе за бягство и канал за последващо изтегляне на бандитите рекетьори ...близо до границата ни със Сърбия
19
ама всички геройста са много точно описани на тази гурлива шевранрия
20
Защо под едни статии м@нипулирате плюсовете и минусите , а в други не....? Защото за едните ви са шарили парички , а за другите не.....така ли!?....))))))
21
В нормалните държави Фандъкова щеше да е отдавна в затвора,тиквоча също!
22
Не може жена, която е развалила най-святото- семейството, да се явява по медиите като помирител, като обединител и Омбудсман. Трябва да има МОРАЛ в този живот. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ БЕЗНАКАЗАНО...
23
АГРЕСИВНА ПРОСТАЧКА ТОВА Е МАЯ МАНОЛОВА. ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СЪДЕНА ЗА АФЕРАТА КОСТИНБРОД. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЛИПСАТА НА КАКЪВТО И ДА Е МОРАЛ.
24
АГРЕСИВНА ПРОСТАЧКА ТОВА Е МАЯ МАНОЛОВА. ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СЪДЕНА ЗА АФЕРАТА КОСТИНБРОД. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЛИПСАТА НА КАКЪВТО И ДА Е МОРАЛ.
25
НЕЯ ГОСПОД ЩЕ Я СЪДИ!
26
Ако една позната търговска верига постоянно е на първо място по СЪОТВЕТСТВИЕТО: цена/качество, то насекомото МАЯ е безспорно на първо място по НЕСЪОТВЕТСТВИЕТО: липса на качества-на юрист, на адвокат, на лоялна съпруга на първия, на вярна любовница на Паунов, на морална жена, която не разбива чужди семейства, на честен политик, а не аферист, интригант и ренегат...спрямо претенциите и фанфаронското й самочувствие и изяви...
27
Тая па Манолова много на сериозно се е взела. Щяла да се ядоса?! Хайде да видим какви ще ги забръсне. Тя като омбудсман я свърши,та сега и София?!!! Това не е лъжица за голямата й уста. Само празни приказки не стигат,трябват и действия. Е тя действа ама.......където има далавера.
28
НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА СОФИЙСКИ КМЕТ, ЧЕ ЩЕ ИЗПУСНЕ КЕЛЕПИРА! М.М. НЕ Е И ЗА КМЕТ НА КЮСТЕНДИЛ, А ЗА РОДНОТО И КЮСТЕНДИЛСКО СЕЛО, НО ТАМ ЕДВА ЛИ Я ЩАТ. ОМБУТСМАНА И ГАРАНТИРА ТОПЛО, СПОКОЙНО И ПЛАТЕНО МЯСТО, А И БЪДЕЩИ ПРИВИЛЕГИИ, А ЕВЕНТУАЛНОТО И КМЕТУВАНЕ АКО, НЕ ДАЙ СИ САМО ЯДОВЕ.
29
Абсолютно излишна институция . Уж нещо работи . Като президенството. Имаме ги ,а не ни трябват . Та , да си кмет , не е като да се возиш в лъскави коли и да поклащаш глава , че разбираш за проблемите на хората. Различно е Мая , различно е !
30
Манолова е вуду кукла прави това което и кажат
31
Погледнете годините назад и си спомнете каква беше София и каква е сега. В центъра по Витошка, която показваха едни от "Спаси София" как избили плочки, не можеш да се разминеш от чужденци (които поставят булеварда в 10 най-харесвани в Европа), пред НДК народ и красоти (няма да споменавам какви ги говореха) по Графа хората се кефят на хубавото и отдавна не гледат в крака си да видят избити и неравни плочки, метро, 90% обновен автобусен, тролейбусен и трамваен парк, нови широки булеварди, нов облик на основни кръстовища, почти затворено от всички страни околовръстно и ..... Това го направи тази скромна женица по която кой ли не всекидневно се упражнява да плюе да изкарва каква ли не, да я вкарва в затвора от сутрин до вечер от кое ли не студио по любимите ТВ - НОВА, БТВ и естествено БНТ (не броя партийните които създадоха благодарение на взетите от всички пари за по 13 лева на глас субсидия). Госпожо Фандъкова благодаря Ви за всичко което направихте за ХУБАВАТА НИ СТОЛИЦА СОФИЯ!!!!!!
32
Целувала била краката на ТИКВАТА...хахахаха.По-добре напишете, че КМЕТА на Симитли е EБAЛ Боко ТИКВАТА....Така каза шефа на "Агромах" ....СПРАВКА НЕТА. :-)
33
Лелеееее, що се уплшИхте бе пишоци? Страх а, големо шубе нещо ви затресе. Лижете подметките на Безмозъчния и пислушанката - крадливка Юрданка, забравихте се. Юрданка разсипа София, където пипна да ремонтира и всичко се срина. Краде горката яката, дава на Мислителят колко си каже, а той я покрива чрез Цацата. Защо не и се направо една ревизия за изминалото време и провери, как с кметската си заплата накупи толкова имоти и в какъв лукс живее? Винаги стои отдясно на Бай Бой, тиха, скромна, наречена от българите, Усмихнатото лице на корупцията.
34
Мая май си е харесала и да става кмет на Благоевград. Егати нахалната жена ! Не сте ли забелязали , че някой хора никога в живота си , не са работили във фирма , завод или предприятие . Веднага са на държавната софра , и мърдане няма . И от служба , на служба . Тя знае , че да е кмет не е само да я дават по телевизора. Будалка хората . Ще я видим след мандата и , на коя служба ще се уреди.
35
Да ви ПРИПОМНЯ какво каза за Мен Тома Бичето: Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател.....Паметливите ПОМНЯТ. :-) ХАХАХАХАХАХА.
36
отговор на коментар
Прокуратурата намери там 480 х,бр. отпечатани редовни бюлетини по райони. Кое е фалшивото.?. Защо вече не се печатат бюлетини в частни печатници, като всичко е било законно? АКО НЯМАШЕ ДАЛАВЕРА В Костинброд,още щяха да се печат там. Ясно!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
i ti li kato o nia s GAIDITE, be GAIDEV?? kOI VI DADE TIA PEDERASKI IMEN I FAMILII,BE?? dA NE SI NESHTO KATO ON AIA GABRIEL ot Briuksel i tia v surata miaza na maj. Niama li kakvo da duhash da opria do gaidata1/1 iA SI NALIAGAI GAIDATA I OSTAVI MAICHETO NA MIRA - prekrasna e vav vsiako otnosenie i nai-veche ne e daskalica i to po RUSKI ......predstaviate li si kakva liubov kam Rusia da zavarshish ruska filologia,a sega k...c
39
Не съм комунист и никога няма да бъда! Но едва ли някоя от карикатурите на БСП или ГЕРБ би свършила толкова работа като нея!
40
Все едно, най долна и нечистоплътна проститутката да заплашва, че щяла да застане на магистралата! Да винаги ще се намери някой миризлив и нечистоплътна мангал, да я изплющи. Но ще трябва много да грозен и гнусен, че да допре до тая воняща и дърти лъжлива червена курабия!!
41
Този Гайдев кой е?!Много пишещи празноглавци извадихте бе, откъде?
42
На мен ПИК не разрешава да дам мнение
43
Само кавалът му липсва на спуканата гайда, хаха! Когато напрани и 1/100 от това , което Мая направи за 2 години за хорота, тогава може да говори..А Фан-дупкова, дето само се оправдава, а иначе блее и нищо не контролира какво прани общината, ще се разкара най-после! Тя си бе и си остана семпла даска.лица! Гайдъо, ходи да й правиш кампанията!
44
отговор на коментар
Ами с толкова много пари , колкото ББ й дава за София друг по-умен и управен кмет чудеса щеше да направи, бе група.ко! Леле що тъп народ пише тук, нямам дуви!
45
Не е развалила ничие семейство, то си беше развалено!!! Докторката на Найденов изпотроши сума ти..... от общината, докато го направи кмет! Той после му отвориха очите и духна!
46
Е ВИНОВНО ЗА ТИЯ ПРОСЛОВУТИ БЮЛЕТИНИ В КОСТИНБРОД ,СЕ КАЗВА МИРКОВ,ДЖУРНАЛИСТ И ПИЯНИЦА,ИЗВЕСТЕН В ОКОЛНОСТТА.
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
На Гaйдeв ще му го нaбия като трактористка чувия директно в гъзъ, заедно с мъдeтe. След това ще го отпepa в халката на собственичката на "Peтpo". Heдялкo не бива да се сърди, нищо , че тя му е cъпpyгa.
49
Ха, ха, ха, ново перо на най-известното, най-търсеното,най-четеното, "най-обичаното" ,жълто, платенопоръчковото, наведено сайтче-кенефче ПИК, някой си гайдар на име Габриел и откъде ги мислят "умничетата-интелектуалчета "от кенефа тези комици, за да ни разсмиват! Явно тази руса фурия бая сериозно ги е изплашила!
50
Нещо взеха да се увеличават проблемите на Винету. Лоши новини от ЕС - Кьовеши ще става европейски прокурор, а в София Мая Манолова ще се яви на избори за кмет. Щом "Повърня и клюки" усилено започнат да плюят някой или някоя е ясно като бял ден, че той или тя тръгва срещу Винету. А милата Фансъдокав още не била решила. Ти нищо не решаваш Фандъкова. Решава Винету. Но май доста му вгорчавате животеца.
51
Е и, кво като Кьорфишек застане на евро прокуратурата, трябва да започне с Импексовата барсала и шайката, с Кучката Йо начело!!!!!
52
Тя, ако се ядоса , знаете ли колко " НЕЩА " може да счупи ??? Тя е порче под маската на "пчеличка " !
53
Гейбриеле,като помниш за сестра Галева,не Помниш ли,как Депутати от ГЕРБ,носеха Чували с Бюлетини
54
Сестра Галева е елементарна топка за Фандъкова! За да си кмет трябват яки нерви , желание и възможности за налагане на професионално мнение. При сестра Галева е налице едно плямпане ,което е възпитано в Москва и тя се явява голям коз на Москва за влияние в България. Да , ама Борисов не се плаши от кремълското джудже и другарката Галева няма никакви шансове!
55
Мая не е от Кюстендил! Моля, не ни обиждайте. Липсва й морал, поведение, култура. Проста, нахална— далеч от преставите за кмет на Солицата.
56
Жалки сте както винаги.
57
razbrah - niakoi si popita akav nr SUTIEN nosi Gabrielata ,no ne razbrah otgovora PIK GO IZTRI Ami bratia balgari - do kolkoptoi znam DJENDARITE ne nosiat sutieni !!!!!!!!!!!!1ha.................................................... ha ha
58
Мая с партизанското име в бсп- мая общата е най-миризливата Кюстендилска слива. Редно е щом се кандидатира да освободи поста на омбудсман незабавно. И без това никаква полза и нищо не направи на този пост. С какви пари Кюстендилската слива и Найденов циганина и вдигнаха палата си? Тая пачавра не трябваше ли да търка наровете заради далаверата костинброд?
59
Майчето прави хубави свирки.
60
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
61
atila e TOTAL KOMUNYAGA KATO NEDODYALKO I PO-DOBRE DA SE E......E VMESTO DA PLYAMPA PROSTOTII
62
Мухълът мисли, че една бройка от Ф-16 струва 2 милиарда и реве от екрана като обезкосмен Тарзан, че 16 милиарда за осем самолета били много, а пенсионерите получавали минимална заплата... Ха-ха-ха Тоя пършив лешояд го удариха яко аспирините нещо... Ей, Позитано 20, озъптете си помяра, овреме.
63
Abe zasto ne na pravite Na Boiko edna SVIRKA vsichki deto samo plyete Maq,
64
Сами си пишат простотиите под различни инфантилни псевдоними, сами си пишат коментарите, сами си определят вота като го манипулират. Направо са си построили комунизма
65
Истината е ,че на наблюдателите в живота винаги им е тъпо !Влез в играта !Стани играч !Страхливите го духат !https://bit.ly/2vGdh7g
66
Русата фурия - мая общата си мечтае да счупи курсовете на половин София, а на другата половина да ги изяде. Лика прилика с курни крадливата крушарска ПАЧАВРА която като млада чевръста седесарка изяла на Костов мавърската паламарка
67
Не е важно кой и как гласува , а КОЙ брои бюлетините !
68
кои ще гласува за герб при това презастрояване в софия дали хората които ще светят с ламбите до края на живота си или жителите на софия които чакат авт 82 по 22 минути за да стигнат до метрото или не могат да спят от кучета каруци и наркомани
69
отговор на коментар
Патерицата на Бойко Слави защо не включи в референдума си въпрос за избор на главен прокурор от народа? Защото е патерица. Министъра на правосъдието нямало да номинира, защо да номинира, то във ВСС е пълно с гербери. Те ще сведат волята Бойкова. Безнаказаната дясна герберска власт закотви България на дъното на Европа - Румъния вече е 50 процента пред нас. Преди ГЕРБ беше 7-8 процента след нас. Ама хич не се краде и хич не се съсипва страната. ЧЕТЕТЕ ЕВРОСТАТ, ТАМ ПРОВАЛЪТ НА ГЕРБ Е ОЧЕВАДЕН!!!
70
Иванчева кмет на София и край на скалъпените процеси и застрояването от строителната мафия.
71
Абе пикловци, като изляхте язовори от помия по Елена Йончева, като водач на листа спечели ли с един вродепутат в повече от предходният водач и ваш любимец Станишев? Спечели! Помнители кой беше омбуцман преди Мая Манолова? В сравнение с нея той какво направи та герб го възнагради. И да плюете и тиня да хвърляте, ако Мая Манолова се кандидатира ще стане кмат на София. Точка!
72
Ха,ха ха ! № 69 "разбирал " от проценти , явно е стигнал до първи клас ! Боже , пази България от червени неграмотници с интелект на стар проскубан съсел !!!
73
Румен Радев - избран от 2 милиона и 300 хиляди българи. Бойко - натрапен от Меркел и избран от половин милион турци общинари и роми. Референдум за президентска република и изхвърляне на малцинствата да диктаторстват над българското мнозинство. Това ще е края МутратА ви ГЪРБАВА НИКОГА НЕ МОЖГЕ ДА СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ. дпс ЩЕ СЕ САМОРАЗПАДНЕ И ГЕРБ СНЪЩО БЕЗ ВЛАСТ СА АУТ
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
отговор на коментар
До коментар 21 - В нормалните държави няма корумпиран и крадлив комунизъм ! Ясно ли ти е комунист прост ! Я отивай в КНДР ! Да видиш колко ще ти е хубаво там...Как и дали въобще ще можеш да обиждаш Вожда на великата държава КНДР ! Много си елементарен да не кажа прост !
76
МАЯ, КАТО ТИ ОМРЪЗНЕ АНГЕЛ, ОБАДИ МИ СЕ! ЩЕ ТЕ ПРАВЯ ДА УМИРГАШ!
77
е, очаквано е плюене в хор срещу всеки който дръзне да се изправи срещу герберската кметица, а и герб са се подготвили да не загубят софия, на честна борба не разчитат а на техните си вече пробвани десетки методи на далавери.Иначе мястото на фандъка е затвор и пак затвор до края на живота и, да не излезе никога оттам заедно с герберските си покровители,
78
На селска София и приличат Иванчева мая пилота комунистите настъпват по всички линии
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5221
архив

При поредния скандал жена крещи към мъжа си: - Изчезни! Напусни веднага къщата! Мъжът навежда глава и тръгва да излиза. Жената продължава да крещи: - Надявам се да умреш от дълга и мъчителна смърт! Мъжът спира и се обръща: - Ама решавай най-сетне! Сега пък искаш да остана...

 

няма нови новини
Днес: 177
hot
най-четени новини в момента
сега
3528
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: СЕМ избра Андон Балтаков за шеф на БНР (ОБНОВЕНО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Нищо не е случайно, денят е изпълнен с мистика
x