Сестра Кая от "Откраднат живот" снима клип с Васил Найденов

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Сестра Кая от "Откраднат живот" снима клип с Васил Найденов

43939
на 21.10.2019
Сестра Кая от Откраднат живот снима клип с Васил Найденов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Актрисата Неда Спасова, позната на зрителите като сестра Кая Райкова от "Откраднат живот", влезе в снимачния екип на новия видеоклип на големия Васил Найденов. За изненада на феновете й обаче тя не е заставала пред камерата.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

"Направих дебюта си като грипаджия (човек от техническия екип) за клипа на Васил Найденов! Този човек е кълбо от позитивна енергия! Уникално кълбо! Толкова го обичат българите!", сподели Спасова пред последователите си онлайн.

Заедно с Найденов са снимали сцените от клипа му към "На случайна гара", в която той се разхожда по „Витошка“. Останалата част от кадрите пък са заснети в единствения истински царски вагон "Корона експрес", чийто интериор е решен с оригинален махагон, кадифе, копринен плюш, персийски килими, кристални полилеи и огледала, майсенски порцелан и позлатени гербове на царската фамилия, пише "Монитор".

Песента е част от саундтрака на българския филм "Можеш ли да убиваш", като режисьорът на заглавието Иван Ничев дирижира събитията и за клипа на Найденов. В участие във видеото пък се разписва и младата актриса Боряна Маноилова. Парчето, дело на композитора Стефан Димитров и текстописците Иван Тенев и Александър Петров, се очаква да направи премиерата си съвсем скоро.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК