СИГНАЛ ДО ПИК: Автентична ли е дипломата на Слави Трифонов от Консерваторията?

АВТОРСКИ НОВИНИ

СИГНАЛ ДО ПИК: Автентична ли е дипломата на Слави Трифонов от Консерваторията?

374560
на 04.03.2021
СИГНАЛ ДО ПИК: Автентична ли е дипломата на Слави Трифонов от Консерваторията?
Автор:   ПИК

Сигнал до ПИК поставя сериозен въпрос, свързан с амбицирания да покори политическите върхове чалгар Слави Трифонов. 

препоръчано

На официалния сайт на политическа партия "Има такъв народ", както и на сайта на телевизия 7/8 липсва каквато и да е информация относно годината, през която Слави Трифонов е завършил следването си и се е дипломирал успешно в Музикалната академия в София. Това заявяват от Християнско сдружение „Православна младеж – Света Петка Търновска“.

Липсва също така и информация с какъв успех е завършил следването си Трифонов. Именно това налага Инспекторатът на Министерството на образованието и науката да извърши проверка дали е автентична и законно издадена дипломата на телевизионния водещ Слави Трифонов от Национална музикална академия "Проф. Панчо Владигеров", или въпросният документ е изготвен в нарушение на Правилника за устройството и дейността на Национална музикална академия. Преди време се появиха немалко публикации с такива обосновани предположения в редица електронни и печатни медии.

За въпросната проверка в архива на Музикалната академия е редно да бъдат проучени документацията за цялото следване и обстоятелствата около дипломирането на Слави Трифонов в Консерваторията. Редно е проверяващите да обяснят на българската общественост и как и на какво основание шоуменът и днешен политик се е сдобил с въпросната диплома за висше образование дълги години, след като е спрял да посещава лекции и упражнения в Музикалната академия.

Както е известно, за всички български студенти прекъсването на следването им за повече от десетилетие означава автоматична и пълна загуба на студентски права, а те се възстановяват само и единствено ако лицето се яви отново на приемен изпит в учебното заведение – с цел да бъде зачислено и приравнено към съответния учебен план на новия випуск. Въпросът е дали и кога шоуменът Слави Трифонов се е явявал отново на кандидат-студентски изпити за възстановяване на студентските си права в Музикалната академия в София.

Ако проверката установи, че известният тв водещ не е спазил разпоредбите на Закона за висшето образoвание и Правилника за устройството и дейността на Национална музикална академия и е взел диплома от НМА в нарушение на правилата и наредбите, тя незабавно следва да бъде анулирана, а виновните за нейното издаване длъжностни лица – да понесат и съответните административни санкции и наказания. Според член 308, ал. 1 на Наказателния кодекс на Република България „който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години”.

От християнското сдружение изразяват и огромното си огорчение от факта, че години наред сценаристите и продуцентите на шоу предаването на Слави Трифонов извършваха систематична, агресивна и целенасочена гавра с християнските ценности и сриваха авторитета на Българската православна църква с безвкусните и изключително обидни за всички вярващи скечове и „сценки” с участието на измисления образ на отец Нафарфорий.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Народът каза - избра мен и ГЕРБ! Предлагам Даниел Митов за премиер, а Караянчева - за председател на парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това