СИГНАЛ ДО ПИК: Босове на зелените въртят чевермета в екоселище с европари (СКАНДАЛНА СНИМКА)

Политика

СИГНАЛ ДО ПИК: Босове на зелените въртят чевермета в екоселище с европари (СКАНДАЛНА СНИМКА)

63405
на 05.10.2020
СИГНАЛ ДО ПИК: Босове на зелените въртят чевермета в екоселище с европари (СКАНДАЛНА СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Босове на зелените въртят чевермета в еко училище. За това сигнализираха скандализирани свидетели на грозната сцена, които недоумяват как наричащите се еколози палят огньове насред защитено селище.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Голи до кръста, с доволни физионимии и кокал в ръка, позират Андрей Ковачев, Петко Ковачев и Петко Цветков. Тримата са сред босовете на няколко грантови НПО-та, прибиращи солидна част от парите за екология у нас, заедно с тартора на зелените Тома Белев.

Връзката им с природата, която лъсва от снимката, обаче съвсем не се пасва на идеологията, която прокламират по тв студиата. 

При това зелените босове са решили да си спретнат пир с цели агнета не къде да е, а в еко селище "Влахи", което е построено с парите на европейските данъкоплатци, за да се ползва за еко училище от подрастващи. Въртенето на чевермета и мощни софри по никакъв начин не е предвидено, още повече че въпросните господа нямат никакъв принос към изграждането на обекта, освен да го ползват безплатно.

"Нормално и ли е да се правят чевермета в еко училища, правени с парите на европейците", дивят се възмутени, станали свидетели на сценката.

Както медията ни съобщи миналата година, заради схемата на зелените безродници и псевдо еколози, България за малко да загуби 2 млрд. лева, както и шанс да бъде довършена ключовата за родната ни икономика магистрала "Струма". Медията ни показа позорните идеолози и помагачи на скандалния евродепутат Радан Кънев, които действаха срещу родината си. И които личната сътрудничка на проваления любимец на Иван Костов обгрижва из европарламента и разхожда из кафетата. Същите бяха придвижили голяма част от доносите до ЕП, за да опитат да спрат развитието на проекта, но в крайна сметка получиха звучен шамар от евродепутатите и петицията им бе отхвърлена, а България спокойно може да продължи магистралата. 

От кадрите направени в Брюксел тогава се видя, как псевдо зеленият активист Петко Ковачев от Институт за зелена политика и Димитър Василев-Велин от Фондация „Училище за природа“ лежерно пийват кафенце насред бюфета на евродепутатите в компанията на своя присъдружна. Права на крака до тях е заетата с обгрижването им сътрудничка на Радан Кънев - Зарица Георгиева, за която ПИК вече писа, че също принадлежи на въпросния кръг на Зеления октопод Тома Белев. Тя е в Националния съвет на "Зелено движение", което е политическата партия на пишман еколозиге.

Както ПИК многократно разкрива, сред въпросните зелени НПО-та на кръжеца от агнешкото чеверме е и „За да остане природа в България“. От същия кръг е и нелегитимният председател на Асоциацията на парковете Тома Белев и съпругата му Веселина Кавръкова, ръководеща тукашния филиал на швейцарската офшорка Световен фонд за дивата природа (WWF). В групата е и съпругата на Андрей Ковачев с чевермето – Катерина Раковска, работеща във WWF-България.

Коалицията е едно с политическа партия, доскоро носеща името „Зелените“. В началото на миналата година формацията се преименува. Причината е окончателно съдебно решение, според което името „Зелените“ е откраднато и ползвано незаконно в продължение на 11 години. В момента партията е с ново название – „Зелено движение“ и е част от „Демократична България“, заедно с ДСБ на Атанас Атанасов и „Да, България“ на Христо Иванов-Маджото.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП пита Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП пита Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК