СИГНАЛ ДО ПИК: БТВ и Венелин Петков основен рупор в метежа срещу властта

Епицентър

СИГНАЛ ДО ПИК: БТВ и Венелин Петков основен рупор в метежа срещу властта

63469
на 25.10.2018
СИГНАЛ ДО ПИК: БТВ и Венелин Петков основен рупор в метежа срещу властта
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Упорството на БТВ да бъде основен рупор за метеж срещу законната власт продължава.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

В новинарската емисия от 17 часа на уж обективната телевизия с американска собственост водещата новина е с надпис "Недоволството не стихва". Водещата съобщава, че протестите на майките продължават. Включват репортерка пред Министерския съвет, която стърчи напълно сама на ларгото. Около нея няма жив човек.

Въпреки това, на фона на подбрани кадри от минали протести, тя анонсира как тази вечер се очаквали отново масови демонстрации срещу правителството.

По този начин се нагнетява напрежение, симулира се обществено недоволство, това е пълна манипулация от страна на новинарската редакция на БТВ и нейния шеф Венелин Петков, откровен симпатизант на кръга "Капитал", припомнят медийни експерти.

Всяка вечер, точно в 18,55, пет минути преди старта на централните новини на БТВ, тъй наречените "смели майки" и тяхната агитка от "Да, България" и БСП се подреждат в строй, организирано затапват движението на "Дондуков" и започват да скандират "оставка".

Преди ден се разиграл следният куриозен сюжет: репортерката на БТВ още не била готова с "живото излъчване" и се разкрещяла към хората: Чакайте, чакайте, не блокирайте улицата, още минутка да ме включат!"

"Бунтарите" дежурно са не повече от 100-150 човека, но операторът на БТВ ги снима отдолу и ги представя за "хиляди". Общ план на тълпата винаги липсва.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК