СИГНАЛ ДО ПИК: Дипломата на Кирил Петков от "Харвард" - менте и половина?! Вижте разликите (ФАКСИМИЛЕТА)

ЧАС ПИК

СИГНАЛ ДО ПИК: Дипломата на Кирил Петков от "Харвард" - менте и половина?! Вижте разликите (ФАКСИМИЛЕТА)

231454
на 09.07.2021
СИГНАЛ ДО ПИК: Дипломата на Кирил Петков от Харвард - менте и половина?! Вижте разликите (ФАКСИМИЛЕТА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на икономиката в кабинета на метежника Румен Радев - Кирил Петков, във вторник гузно показа уж оригиналната си диплома от "Харвард".

препоръчано

Демонстрацията на ухиления Петков дойде след разкрития на известен икономист, че никога не е учил там, а отгоре на всичко и се представя с чужда самоличност, за което ПИК информира.

Петков донесе в министерството картонче с името си и логото на прочутия университет, като обясни, че бил карал там магистратура.

Всъщност така и до днес не е ясно какво е завършил изобщо Кирил Петков - не се знае нито специалността му, в биографията му няма и предишни учебни заведения, например къде е учил преди това, защото няма как платен курс за няколко месеца да замени години висше образование. 

Оказва се обаче, такива дипломи се продават свободно в интернет. ПИК вече разкри, че подобни дипломи-менте от Харвард струват по 650 долара.

Ясно се вижда, че дипломата на Петков е абсолютно еднаква като текст и визия с дипломата, дадена като мостра от сайта за продажба на фалшиви дипломи. И на двете места е допусната една грешка - degree of master in, в истинските дипломи е “degree of master OF“.

Дипломата, която той развя гордо пред медиите

Текстът на дипломата на Кирил Петков

Фалшивата диплома, която всеки може да си закупи свободно

А ето и една оригинална диплома, която изглежда коренно различно...

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК