Вход
София
Времето в София 0 o C

СИГНАЛ ДО ПИК: Ето ги зелените безродници, заради които България щеше за изгуби 2 млрд. лв. - на кафенце в Брюксел! Секретарката на Радан Кънев обслужва псевдо еколозите Петко Ковачев и Велин (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

СИГНАЛ ДО ПИК: Ето ги зелените безродници, заради които България щеше за изгуби 2 млрд. лв. - на кафенце в Брюксел! Секретарката на Радан Кънев обслужва псевдо еколозите Петко Ковачев и Велин (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

на 03.12.2019
133374
33
СИГНАЛ ДО ПИК: Ето ги зелените безродници, заради които България щеше за изгуби 2 млрд. лв. - на кафенце в Брюксел! Секретарката на Радан Кънев обслужва псевдо еколозите Петко Ковачев и Велин (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор: ПИК
03.12.2019
33
133374

Лъсна схемата на зелените безродници и псевдо еколози, заради които България за малко не изгуби 2 мрлд. лв., както и шанс да бъде довършена ключовата за родната икономика магистрала "Струма".

В сигнал до ПИК наш читател от Брюксел показа позорните идеолози и помагачи на скандалния евродепутат Радан Кънев, които действаха срещу родината си. И които личната сътрудничка на проваления любимец на Иван Костов обгрижва из европарламента и разхожда из кафетата, става ясно от кадрите. Именно те са придвижили голяма част от доносите до ЕП, за да опитат да спрат развитието на проекта, но вчера получиха звучен шамар от евродепутатите и петицията им бе отхвърлена, а България спокойно може да продължи магистралата. 

На няколко кадъра, заснети в Брюксел, се вижда как популярният псевдо зелен активист Петко Ковачев от Институт за зелена политика и Димитър Василев-Велин от Фондация „Училище за природа“ лежерно пийва кафенце насред бюфета на евродепутатите в компанията на своя присъдружна.

Права на крака до тях е заетата с обгрижването им сътрудничка на Радан Кънев - Зарица Георгиева, за която ПИК вече писа, че също принадлежи на въпросния кръг на Зеления октопод Тома Белев. Тя е в Националния съвет на "Зелено движение", което е политическата партия на пишман еколозиге.

След като не успяха да вкарат свой евродепутат, Радан Кънев остана единственият представител на соросоидните грандаджии и пишман еколози, заради което за утеха е назначил хора от зелените за сътрудници. Напънът е да имат и те някакво представителство и хора, дори под формата на бездарни чиновнички, само и само да задвижват антибългарските си схеми по-лесно. 

Именно такъв беше и случаят с опита да се спре магистрала "Струма". В продължение на години организациите от коалицията „За да остане природа в България“, познати като Зеления октопод на Тома Белев, опитваха да реализират най-големия си саботаж срещу изграждането на участъка от автомагистрала „Струма“ между Крупник и Кресна. Резултатът щеше бъде загуба от 2 милиарда лева за българската икономика от връщане на европейското финансиране за аутобана.

В плана бяха включени накуп всички похвати, използвани от „еколозите“ през годините – лъжливи сигнали до европейските институции, заблуждаване на чужди медии, манипулации на общественото мнение, настройване на местните хора срещу „Струма“.

Кампанията на „зелените“ срещу АМ „Струма“ и конкретно лот 3.2 Крупник-Кресна беше подновена през 2017 г., когато институциите у нас одобряват така наречения „източен вариант“. Според проекта магистралата в посока Гърция ще минава през Кресненското дефиле, като съществуващият участък от международния път Е-79 ще бъде ремонтиран и разширен. Към София ще се пътува от изток през Кресненското плато. По този начин трафикът през пролома ще падне с поне с 50%, като се очаква и катастрофите да намалеят драстично. В момента маршрутът през Кресненското дефиле е сред най-смъртоносните в България.

Там са загинали над 230 българи, а катастрофите са ежедневие!

След като е избран източният вариант, „еколозите“ започват да изпращат в Европейската комисия лъжи и клевети. Доносите не спират от години, а поредният им опит бе чрез петиция, отлежавала 2 години в ЕП и входирана лично от Радан Кънев в Комисията по петиции. Именно по повод това гласуване са се появили вероятно вчера в Брюксел Петко Ковачев и Велин, съпровождани от присъдружната им сътрудничка на евродепутата Зарица, както е видно от снимките.

Членовете на комисията обаче отхвърлиха петицията, прозрели лъжите на псевдо еколозите. 

Българските евродепутати защитиха изграждането на автомагистрала „Струма“ през Кресненското дефиле - Андрей Новаков, Ангел Джамбазки, Андрей Слабаков Илхан Кючюк, Емил Радев и Александър Йорданов се изказаха в подкрепа на проекта. Те подчертаха неговата важност за развитието не само за района на Югозападна България, но и за икономиката на цялата страна- тъй като той представлява част от изграждането на европейския коридор № 4, свързващ гр. Хамбург, Германия с гр. Солун, Гърция. След сериозен дебат и добре обосновани аргументи против петицията, петицията бе обявена за затворена.

Отхвърлянето на петицията предоставя възможност на българската държава да продължи изграждането на изключително важния инфраструктурен проект, който да осигури по - безопасно пътуване на всички, преминаващи този опасен пътен възел.

От българска страна доносите и клеветите от години се пишат главно от няколко псевдо еколози, присъдружни на боса на Зеления октопод Тома Белев - Андрей Ковачев от Сдружение за дива природа „Балкани“, Петко Ковачев от Институт за зелена политика, Даниел Попов от Информационен и учебен център по екология, Димитър Василев – Велин от Фондация „Училище за природа“. Всички изброени до тук „еколози“ членуват или оглавяват организации, които са част от коалицията „За да остане природа в България“.

Както ПИК многократно разкрива „За да остане природа в България“ е семейно приятелски кръг, обслужващ политическите и финансови интереси на своите членове. Освен подписалите „сигнала“, в кръга са и нелегитимният председател на Асоциацията на парковете Тома Белев и съпругата му Веселина Кавръкова, ръководеща тукашния филиал на швейцарската офшорка Световен фонд за дивата природа (WWF). В групата е и съпругата на Андрей Ковачев – Катерина Раковска, работеща във WWF-България.

Коалицията е едно с политическа партия, доскоро носеща името „Зелените“. В началото на тази година формацията се преименува. Причината е окончателно съдебно решение, според което името „Зелените“ е откраднато и ползвано незаконно в продължение на 11 години.

В момента партията е с ново название – „Зелено движение“ и е част от „Демократична България“, заедно с ДСБ на Атанас Атанасов и „Да, България“ на Христо Иванов-Бойкикев.

Политическият проект изниква под политинженреството на кръга „Капитал“. Медиите в него непрекъснато лансират лъжите на „еколозите“ и ги наричат „граждани“. Услужливо се пропуска информацията, че голяма част от тях винаги са кандидати за депутати на националните и европейски избори през последните 10 г. Такива са и Тома Белев, Петко Ковачев, Андрей Ковачев.

Докато се правят на безпартийни граждани, членовете на „За да остане природа в България“ блокират десетки инвестиционни проекти, част от които са от национално значение. Заради тази дейност на „еколозите“ загубите за икономиката ни са стотици милиони лева. Чрез съдебни хватки и протести, затварящи възлови кръстовища в големите градове в час пик, „еколозите“ и досега успяват да накарат официалната власт да се съобразява с техните претенции.

Сред мишените на „зелените“ от години беше АМ „Струма“, която по план трябваше да е готова преди повече от 10 години, а сега срокът е 2024 г.  Текстът на петицията на Радан Кънев беше пълен с манипулациите на „зелените“ как аутобанът ще разруши природата в дефилето и затова не трябва да минава оттам. С подлагането на петицията на гласуване Радан Кънев обслужи интересите на български „екологични“ неправителствени организации, които имат бизнес в района на Кресненското дефиле. Те са му част и от политическата коалиция - "Демократична България". В нея за първи път влизат десни и леви, защото навсякъде по света и в ЕС зелените партии са леви, а у нас и бивши комунисти.

Инициатор на петицията беше Зорница Стратиева, кандидат за общински съветник от листата на „Демократична България“ в Перник на местните избори. Тя е и секретарка на Тома Белев в сдружение „Асоциация на парковете в България“, който влезе в Столичния общински съвет от „Демократична България“.

 А докато „еколозите“ работят срещу аутобана, Радан Кънев е назначил за свой акредитиран сътрудник в Европарламента Зарица Георгиева – в момента тя е в Националния съвет на „Зелено движение“, политическата формация на „еколозите“. Именно тя обгрижва и Петко Ковачев, Велин и присъдружните им псевдо еколози из европарламента, става ясно от снимките. 

Русата сътрудничка на Радан Кънев (вляво) търпеливо чака псевдо еколозите да пийнат кафенце в бюфета на евродепутатите

Ковачев и Велин си отдъхват от антибългарската дейност в Брюксел

Петко Ковачев получава достъп и до изслушвания, благодарение на топлата връзка на зелените в ЕП чрез Радан Кънев и сътрудничката му. Видът му не подлежи на коментар, макар че е доста по-"елегантен" от колегата си Велин по-долу:

Димитър Василев от Фондация „Училище за природа“ ползва дебатите, за да подремне 

Зарица Георгиева

Димитър Василев-Велин

Сподели:
Напиши коментар »
(33)
1
дебили и кретени които изпратиха тези безродни зелен слузести червеи в ЕП да си ЕПМ олигофрени гнусни вън от БГ !
2
клошар с очилата е жив Бай Ганьо в ЕП ,нека соц. шибаняците с кухи кратуни които са гласували за тоя прошляк си вземат чамаданите и да бъдат изхвърлени от държавата!
3
Наистина най големите виновници за да бъдат тези безродни плужаци в Брюксел са мършляците и деградиралите боклуци които са пратили тази измет да продават държавата ни в ЕП!
4
Долнопробна червена,розова и зелена гнидо да отиваш да духаш на изродската си жена баастуна и изчезни от сайта маймунска вибраторска гадино!
5
Ще ти напълним плювалникка със човешки хаивер,за да не можеш да говориш глупости.Ти чии кур търсиш в този саит.
6
ЧЕ ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА,ДЕМЕК НАШАТА Е ТОЛКОВА БЕДНА,ДРИПАВИ ХОРА И КОЛИ НАД 25-30 ГОДИШНИ,НЕДОХРАНЕНИ ДЕЦА,ПРОСЯЦИ НАВСЯКЪДЕ,СТУД И МИЗЕРИЯ,ГЛАД ОТВРАТИТЕЛНИ ,ОТРОВНИ ХРАНИ ПО МАГАЗИНИТЕ,МАСОВА БЕЗРАБОТИЦА,БАНДИТИЗЪМ,МУТРИ,ХАЗАРТ,КОИТО ОБИРА ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ,НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ,КОРУПЦИЯ ПО ВСИЧКИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА,СТРАХОТИЯ.СКАПАНИ ПЪТИЩА,ЛИПСА НА ВОДА,ОГРОМНА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ,КРАДЛИВИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 76 ГОД. НАСАМ,ВСЕКИ КРАДЕ КАКТО МОЖЕ И ОТ КЪДЕТО МОЖЕ,ПРОСТИТУЦИЯ НАВСЯКЪДЕ,НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА СМЕ ПО ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ВИСОКА СМЪРТНОСТ ПОРАДИ НЕДОХРАНВАНЕ И БЕЗПАРИЧИЕ,МРЪСОТИЯ В ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,ЛОША ХИГИЕНА В МАГАЗИНИТЕ И ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ,ПРИМЕР ЦЕНТРАЛНА СОФИЙСКА ЖП ГАРА.БОГАТИ ПОЛИТИЦИ СЪС ШКЕМБЕТА,ОЯДЕНИ И ЗАДОВОЛЕНИ.ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ПРОВИНЦИАЛЕН МАГАЗИН ИМА ТЕТРАДКИ С ВЕРЕСИИ,СТРАХОТИЯ....НА СЕЛО ЖИВЕЕШ И ЯЙЦА КУПУВАШ И ТО СКЪПО.ЕЙ НАРОДЕ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИШ ТИЯ БАНДИТИ НА ВЛАСТ А? ДО КОГА ЩЕ ГЛАДУВАШ,МИЗЕРСТВАШ ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА А?СТУДЕНО ТИ Е НАЛИ,ЗИМА Е А ТИ НЯМАШ ДЪРВА,ЗАЩОТО СТРУВАТ ПО 100 ЛВ. КУБИКА А ТИ РАБОТИШ ЗА 560 ЛЕВА,С КАКВО ЩЕ СЕ ХРАНИШ,ОБЛИЧАШ ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА А?ОТГОВОРИ МИ ДЕ? ДО КОГАААААА,СТИГАААААА!
7
Само до питеците ! Има и по сериозни неща от това което ви подхвърлих с горната статия. Веждам, че сте се струпали един върху друг и бутайки се с лакти делите мегдан кой пръв да хване на Ррадан топките. Спрете за малко. Друго ме тревожи. Посочената от Фукарапитека нова социална министърка Деница Сачева само преди 6 години е била върл противник на ГЕРБ и на самия него. Тогава тя е кандидат за депутат от името на ДСБ и води яростна кампания срещу ГЕРБ. Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си – точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега, заявява Деница Сачева, разказвайки своята биография и изтъквайки своите антикомунистически възгледи. Ето част от изложението на новия министър на труда и социалната политика, публикувано на сайта на ДСБ. Деница Сачева – Хроники от първата ми предизборна кампания: 23 април, 2013 Национални, Хасково hronimki_predizborna_kapmania dsb.bg „Днес минава почти четвърт век от онова време, а животът в България мирише на ранните 80 години на 20 век. Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си – точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега. Един човек ми каза “Аз от 2011 г. работя ревизии. Каквото произведа, идват и ми го вземат. След всяка ревизия, идва нова. Не мога да изхарча за семейството си нищо, което изкарам – всичко отива в мафията”. Така наречената подкрепа за ГЕРБ се основава на страх от репресии. В кабинета на един човек имаше снимка на Фотопитека, а той ми казва “Ще ви помагам с всичко, с което мога”. “А защо е тази снимка на бюрото ти?”, попитах аз. “За камуфлаж, да ме оставят на мира”, каза ми той. Възрастен мъж ми каза: „Не искам да загубя и сина си, дъщеря ми вече е емигрант.“
8
Ако това, което пишеш е верно, Сачева почва да ми харесва.
9
Първо,по-скоро ще хванеш Корнела за "топките", отколкото Рамадан ! А това което си написал , най-малкото е смешно! Понеже се страхували от "репресиите" на ГЕРБ, затова Сачева ,се съгласила да стане ...министър? Ти ако ти се губи нишката със главния, не прави и другите на по-задръстени от себе си!
10
Раданчо го Лапа ПОЖАРНИКАРСКИЯ шлаух ,,, а сега го дъФче ! Както се казва ПИдала не може да избяга от ГАЗОт си ... :)))
12
САМО БОКЛУЦИ И МЪРШИ НИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СВЕТА.ЯВНО САМО ТОВА ИМА.ПЕПЕРУДИ НЕЩАСТНИ.ХАХАХААА.
13
пък и не му трябват. Радан е един кафяво-зелен зaдниk. Бай Г%з!
14
Пик , пожълтявате "клюкарите" , единственият безродник е Раданчо , мършата , другото , кафета и т.н са клюки , "дълбокия" за парици ще предложи и "нещо друго" , това не са българи , а мижитурки .
15
Дълго се чудех,кой замества дявола при казана с катран за българите в ада,а той бил Раданчо!!!!!
16
на Мавъра е от джендърски изтрещели криви физономии. Отврат!
17
Рада е позор за България! Той /тя/ е измислен политик, забъркан в болния мозък на Костовци, Катерички от Капитал, мутри от КТБ, боклуци от ДеБъ...
18
Където ги набарйте ги еБЕТЕ!!
19
Кой е този дебил, който седи с шапка? Този Ганьо не се ли договежда, че с шапка в кафене или в залата не се седи. Има ли някой друг с шапка в това помещение? .Едно време баща ми ни учеше, че само турците не свалят каквото носят на главите си в стаята. Егати простакът!
20
Този на снимката от ляво горе ,не знам кои е , но като му гледам малките стегнати УСТЕНЦА се възбуждам .Може да похарча нали лев.за да го наплня като гергьовско агне .
21
за летящата алпака Фъ-16 никому ненужна ...
22
отговор на коментар
Ей,човече сериозно помисли за здравето си !Или си избягал от здравното заведение ,или внезапно някой ти е спрял хапчетата !И измисли нещо друго -това един човек ми каза ,не върви !Дори и в банята да ти го е казал и ти точно в този момент си бил сапунисан, вече и за пред детската градина не става !Ще се окаже прав пустият му професор за д......е,само процентите не улучил -повече от 80%са !!!!!!Ама си е така простотията и троловете почивен ден нямат !
23
Гледам П.и.к. пак е подкокоросал простаците...
24
Изкарайте на светло Т.Белев!Какво се случва след неговото изказване за безплатния вагон!Защо няма последствия!
25
Клошали-измекяри излагат държавата ни за пари в Брюксел. Пфуууу!
26
Тези боклуци са прекалено АЛЧНИ!!! Разследване на престъпната им дейност!
27
отговор на коментар
Всичко това което си изхрачил с големи букви понеже си кьорав ти пожелавам да ти се случва и никога да не излезеш от тази ситуация.Популацията на зомбираните комуноиди непрекъснато намалява и след тази зима ще броим останалите още мрънкащи и вечно недоволни(а как само са мълчали преди 30г. и виц дори не са смеели да кажат) жалки остатъци от едно мракобесно време довело до тази огромна разлика м/у поколенията
28
ТОВА,КОЕТО ПИШЕШ Е ПЪЛНАТА ИСТИНА....НО КОМУНЕТАТА,ЗАДОВОЛЕНИТЕ,ОЯДЕНИТЕ МАРКИРАТ В ЧЕРВЕНО, ПЪЛЕН ИДИОТИЗЪМ
29
Може би най-добре ще е да ходят и да пият кафенца в Брюксел, щото за евродепутати не стават.
30
Първите 20 коментара са от троловете на сайта, дежурните каруцарски изречения гарнирани с дозата -аз тоя само да хвана и три -четри още по просташки писания, това е нивото на Пик, онзи най отгоре даже и не спи - чака от 5 часа сутринта да пуснат материал срещу ДСБ и да почне да тори.Ако разчитате на такива изказвания да спечелите хората, голяма грешка правите, настройвате ги да гласуват за комунисти и зелените.
32
Тези като ги видиш и ти е ясно защо зелените са се превърнали в едни прости рекетьори. Трябва да се спрат зелените безчинства.
33
Тези трябва не само да бъдат изгонени от политиката ами и да бъдат разследвани
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3027
архив

Вали проливен дъжд... На улицата стои дежурен полицай с чадър, до него притичва едно циганче и се скрива под чадъра.
Полицаят за да го изгони му намекнал:
- Абе може ли на едно място да стоят един орел и едно говно?
Циганчето му отвърнало:
- Добре, аз тогава отлитам...

няма нови новини
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
сега
1236
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ЧЕТИВО ЗА ПАЛАВНИЦИ: Отговорите на всички твои неприлични въпроси
x