СИГНАЛ ДО ПИК: Ето как любим кмет на Нинова от БСП си уреди секретарката с евтин общински апартамент

АВТОРСКИ НОВИНИ

СИГНАЛ ДО ПИК: Ето как любим кмет на Нинова от БСП си уреди секретарката с евтин общински апартамент

73987
на 07.03.2021
СИГНАЛ ДО ПИК: Ето как любим кмет на Нинова от БСП си уреди секретарката с евтин общински апартамент
Автор:   ПИК

Поредни общински далавери с приближени на соцлидерката Корнелия Нинова разкриват местни граждани. След като станаха ясни безспирното връзкарство на кмета на Русе Пенчо Милков и далаверите на кмета на Пирдоп Ангел Геров, ПИК получи сигнал за поредната червена шуробаджанашка история.

препоръчано

Този път в Правец, където властва друг любим кмет на Нинова - Румен Гунински.

Ето какво се казва в сигнала до ПИК:

На редовното заседание от 25 февруари Общински съвет-Правец даде съгласие с 11 гласували -“За”, 0 -“Против” и 0- “Въздържали се” с Решение № 24 да се продаде на г-жа Албена Василева Петрова - секретар на Община Правец, общински недвижим имот – частна общинска собственост в град Правец - блок 403, вход А, със застроена площ от 67,35 кв. м. на цена в размер на 23 950.00 лв., съобщава "Балканец".

На същото заседание с Решение № 23 бе гласувано с 11 гласа -“За”, 0 -“Против” и 0- “Въздържали се” да се продаде и друг общински недвижим имот– частна общинска собственост на друго лице в град Правец - блок 108, вход А, с по-малка застроена площ - 61.38 кв. м., но за по-голяма сума -  27 430.00 лв. 

Г-жа Петрова се сдобива с втори имот на територията на град Правец за последната половин година  - през месец септември 2020 година тя закупува от две физически лица парцел с площ по скица от 934 кв.м. заедно с построената в него сграда от 92 кв.м. 

Според проучване на "Балканец" на пазара на недвижимите имоти за град Правец цената за такъв тип жилище варира между 63 0000 и 67 000 лева. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това