СИГНАЛ ДО ПИК: Кирил Петков с уникална издънка - издаде се, че рови в приложение за гей чатове (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СИГНАЛ ДО ПИК: Кирил Петков с уникална издънка - издаде се, че рови в приложение за гей чатове (СНИМКИ)

409146
на 26.01.2022
СИГНАЛ ДО ПИК: Кирил Петков с уникална издънка - издаде се, че рови в приложение за гей чатове (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министър-председателят на България Кирил Петков се забърка в нов огромен скандал, след като наблюдателни потребители в социалната мрежа Фейсбук забелязаха, че той разглежда приложение за гей чатове, видя ПИК.

препоръчано

Наши читатели изпратиха снимки на профила на Петков във Фейсбук, където той преди минути сподели пост на зам.-шефа на Европейската комисия Валдис Домбровскис. Постът е по повод решението на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие да започне дискусия за присъединяване на България.

Петков е направил снимка на поста на Добровскис и я е споделил с текст "Продължаваме промяната".

Очевидно в бързината обаче премиерът не е забелязал съществена подробност, която не остана скрита за бдителните фейсбук потребители и може да доведе до огромен скандал.

Министър-председателят на България очевидно използва модел телефон "Iphone". Въпросните телефони дават възможност в определени случаи, когато отвориш едно приложение, а след това друго, лесно да се върнеш към предишното посредством стрелкичка, която стои точно под часовника на телефона в горния ляв ъгъл. Точно такъв е и случаят с Кирил Петков. На снимката, която е публикувал, се вижда приложението, което е използвал, преди да отвори туитър поста на Домбровскис.

За зла участ на премиера това е най-голямото приложение за гей чатове "Grindr", алармират пред ПИК наши читатели.

Най-вероятно Петков бързо е осъзнал грешката си и скандалa, който може да предизвика снимката, затова и бързо изтри своя пост. Въпреки това вече има множество скрийншотове, които са направени на издънката на премиера.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК