СИГНАЛ ДО ПИК: Лъсва измама - вижте как ЦИК трие гласове за проф. Анастас Герджиков в полза на друг (СНИМКИ)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СИГНАЛ ДО ПИК: Лъсва измама - вижте как ЦИК трие гласове за проф. Анастас Герджиков в полза на друг (СНИМКИ)

549268
на 17.11.2021
СИГНАЛ ДО ПИК: Лъсва измама - вижте как ЦИК трие гласове за проф. Анастас Герджиков в полза на друг (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Шокиращ сигнал до ПИК изпрати член на СИК във връзка с измама на вота за президентските избори. Той прилага и документи, които са публикувани и официално на сайта на ЦИК, установи проверка на медията ни. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

От тях става ясно, че цели 31 гласа, дадени за проф. Анастас Герджиков са били изтрити и са сложени в полза на друг кандидат!

Измамата е изключително скандална, тъй като остава въпросът дали се прави и в други секции в страната с цел да се увеличи разликата между опонента на Румен Радев и действащият президент, който държи еднолично цялата власт в България вече седем месеца. И дали е направено и на парламентарните избори. 

Схемата пък е проста за изпълнение. Първият протокол, който се попълва от членовете на секционната избирателна комисия, където има представители на всички партии и трудно се допускат манипулации, е точен. В него за 21 секция в Рибарица, Тетевенско, е посочен и вписан директно от СИК резултатът от машината - 31 гласа за опонента на Радев проф. Анастас Герджиков. В графите около името му са и имената на Светльо Витков и Луна, които имат съответно 0 и 1 гласа. 

В протокола на следващото ниво - районна избирателна комисия, резултатът отново е същият. Тоест - там, където действат с четворна проверка партийните представители на изборите, манипулация няма. 

Но изведнъж на централно ниво обратът е пълен. В протокола на ЦИК, която бе назначена от Румен Радев изведнъж гласовете за ректора на СУ проф. Анастас Гердижов са изтрити и 31 вота са прехвърлени на Витков. Единият глас на Луна пък е даден на него, а тя остава с 0.

Загадка остава дали по подобен начин е действано и в останалите секции в страната и какъв е истинският резултат от битката между диктатора Радев и опонента му проф. Анастас Герджиков. Както и дали по същия начин са манипулирани парламентарните избори в полза на партията на Румен Радев ПП, с която унищожи БСП.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК