СИГНАЛ ДО ПИК: Министър Йоловски заведе чиновниците си на пищни софри в баровския хотел "Хаят" в Правец - правят им ескорт заради протест на АПИ (СНИМКИ)

Акценти

СИГНАЛ ДО ПИК: Министър Йоловски заведе чиновниците си на пищни софри в баровския хотел "Хаят" в Правец - правят им ескорт заради протест на АПИ (СНИМКИ)

163466
на 21.12.2023
СИГНАЛ ДО ПИК: Министър Йоловски заведе чиновниците си на пищни софри в баровския хотел Хаят в Правец - правят им ескорт заради протест на АПИ (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Коледен банкет в хотел Хаят в Правец за бомбастични суми е организирал за служителите си министърът на електронното управление Александър Йоловски. Това се казва в сигнал, изпратен на електронната поща на ПИК.

препоръчано

Той се прочу със скандалните заплахи срещу него от страна на Кирил Петков и поставената му охрана от НСО.

Според сигнала срещу министъра, той е организирал коледен банкет в новоремонтирания Хаят в Правец, на ултра ол инклузив. На фона на пищните банкети на властта, коледните добавки за пенсионерите бяха отрязани. 

ПИК показа и снимки от други тежки софри на министерства, сред които банкет на социалното ведомство и на МС в Шератон.

Ето какво се казва в сигнала: 

"Здравейте, пише ви служителка на министерство на електронното управление. Искам да споделя че съм силно притеснена от безотговорността на харченето на държавни пари в нашето министерство!! Министър Йоловски плаща за всякакви свои прищевки и уволнява всеки който се опита да му противоречи.

Примерно преди две седмици - на седми и осми декември министъра организира коледен банкет не къде да е другаде, а в новия хотел Хаят в Правец, току що ремонтиран, на ултра олинклузив. Отиде цялото министерство, повече от 150 човека за два дни в хотела в Правец на държавни разноски. Това са десетки хиляди левове!!! Върхът на наглостта е било, че на същият ден АПИ са организирали своят протест на магистралата, защото нямат пари, а министър Йоловски е осигурил полицейски ескорт на автобусите на министерството за да минат през блокадата. за такава безпардонност и дебелокожие става дума!!! Едните нямат пари, а другите отиват за сметка на държавата на олинклузив!!

На самият банкет е имало цяла програма, с музика и танци, пак платена с държавни пари, където най-активен да тропа хорца е бил заместник министъра Михаил Стойнов, също известен като "заместника с телефончето".

Същият този Стойнов, който през цялото време е задявал женската част на министерството, след като съсипа месните избори, сега е обърнал министерството на туристическа агенция. През цялото време ходи в командировки в чужбина за сметка на държавата уж на конференции, но от нито една конференция не се публикуват доклади и новини както е задължително. Никой в министерството не знае какво прави заместник Стойнов и на кой се отчита а много колеги споделят че от месеци не са му виждали очите.

Не знам с какво Йоловски и Стойнов държат Денков, за да търпи такова поведение, още повече след скандала с месните избори и машините, но явно го държат здраво, за да може тези двамата да си харчат държавни пари с лека ръка, а останалите хора да гладуват и да протестират!!

Надявам се разбирате защо искам да остана анонимна!"

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК