СИГНАЛ ДО ПИК: Напук на всякакви забрани - виден социалист нагло гази карантината (СНИМКИ)

Животът днес

СИГНАЛ ДО ПИК: Напук на всякакви забрани - виден социалист нагло гази карантината (СНИМКИ)

127559
на 30.03.2020
СИГНАЛ ДО ПИК: Напук на всякакви забрани - виден социалист нагло гази карантината (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

За БСП случващото се с коронавируса е някакъв майтап. След като Корнелия Нинова и приближените й ласкатели показаха в пленарна зала, че за тях животът и здравето на българите не струват нищо, червени номенклатурчици продължават демонстративно да газят правилата на извънредното положение.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Явно останал впечатлен от безотговорното поведение на бленуващите за нов Народен съд Валери Жаблянов и Крум Зарков, които най-безцеремонно шестваха из Народното събрание без предпазни маски, редом до тях се нареди и шефът на БСП във Варна Борислав Гуцанов.

В най-черния ден от началото на битката с коронавируса у нас - 28 март, когато живота си от коварния вирус загубиха четири човека, Гуцанов, заедно със своето семейство, най-демонстративно си направи разходка из алеите и парковете на курортния комплект "Златни пясъци", сигнализираха ПИК.

Наред с потъпкването на разпоредбите на Националния щаб да не се излиза без належаща причина, семейство Гуцанови не са снадбеди и със защитни маски и ръкавици.

По същото време във Варна дръзнали да се разхождат из Морската градина граждани биваха санкционирани с глоби от по 5000 лв.

"БСП показа среден пръст на държавата с това нагло газене на карантината. Ще бъде ли санкциониран Борислав Гуцанов, ще бъдат ли санкционирани и членовете на неговото семейство, за демонстративната им разходка?", питат се възмутените свидетели на семейната червена разходка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК