СИГНАЛ ДО ПИК: Още кадри на ДПС лъснаха в листите на Слави (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

СИГНАЛ ДО ПИК: Още кадри на ДПС лъснаха в листите на Слави (СНИМКИ)

117091
на 02.03.2021
СИГНАЛ ДО ПИК: Още кадри на ДПС лъснаха в листите на Слави (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съмненията, че в листите на партията на Слави Трифонов фигурират кадри на ДПС, продължават да се оправдават и след като "Има такъв народ" регистрира кандидатите си за 26 МИР-София област за изборите на 4 април, сигнализират читатели на ПИК от Своге.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Припомняме, че бившият областен координатор на "Има такъв народ" в Плевен Иван Иванов разбуни духовете с едно писмо в социалните мрежи, в което казва, че в партията е заменен от човек, който е нямал общо със структурата и не е от Плевен. Освен това твърди, че част от общинските координатори са свързани с ДПС. По думите му трима от общинските координатори на "Има такъв народ" в Плевен са тясно свързани с ДПС.

Подобна е ситуацията и с листата на партията на Слави Трифонов в 26 МИР-София област. Там личи името на Цветослава Петкова. Същата работи като директор на дирекция „Европейски програми и проекти“ в община Своге. Припомняме, че кмет на общинския град е Емил Иванов бивш областен управител на София-област и бивш депутат от ДПС, издигнат на последните избори от коалиция, в която основна политическа сила е именно Движението за права и свободи.

Освен всичко това кадърът на Слави Трифонов се занимава и с пиара на общината, а в предизборната кампания за местните избори през 2019 г. заливаше социалните мрежи с постове в подкрепа на кмета Емил Иванов и местната коалиция, в която основна роля играе ДПС.

Така изведнъж се оказва, че една от основните фигури в екипа на кмета на Своге Емил Иванов влиза в листите на "Има такъв народ" за изборите на 4 април. Пред медията ни местни жители споделят, че и сред част от другите имена в партията на Слави Трифонов прозират контакти с Движението за права и свободи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК