СИГНАЛ ДО ПИК: Пияни протестъри в среднощен екшън с мирни граждани - скочиха на столичанин след погром в частен вход (ОБНОВЕНА)

Инциденти

СИГНАЛ ДО ПИК: Пияни протестъри в среднощен екшън с мирни граждани - скочиха на столичанин след погром в частен вход (ОБНОВЕНА)

76761
на 26.11.2020
СИГНАЛ ДО ПИК: Пияни протестъри в среднощен екшън с мирни граждани - скочиха на столичанин след погром в частен вход (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Пореден погром е спретнала снощи малобройната агитка от метежници, която продължава да вилнее и вандалства из София и да нарушава мерките срещу коронавируса. По тъмни доби вчера остатъци от протестиращите вчера в триъгълника на властта присъдружни на Мая Манолова от "Системата ни убива" и съпартийци на Костя Копейкин от "Възраждане" са продължили с ексцесиите, обикаляйки центъра на столицата.

препоръчано

Групичката е продължила да изхвърля боклуци и да замеря с каквото и падне различни ведомства, сред които Министерство на отбраната, на икономиката и на финансите. Както ПИК съобщи и показа, те правиха това и през целия вчерашен ден, поругавайки други институции, а надраскана се оказа и църква. 

Вечерта обаче ненаситните за разрушения метежници са стигнали и по-далеч, разкриват читатели на ПИК от столицата. Докато вандалствали и крещели в района на ул. "Славянска", от поведението им се възмутили мирни граждани, живеещи в района. Един от тях не издържал на шума и ексцесиите и дори ги залял с вода от терасата си. В отговор обаче вместо моментално да се изметат, няколко видимо пияни погромаджии нахлули във входа на частната кооперация, трошейки вратата. На място е била извикана полиция, която обаче не е арестувала метежниците. 

"Имаше много полицаи, но никой не направи нищо, за да ги спре. Нито арестуваха някой от наглите пияндурници, нито ги спряха да продължат да вилнеят из улиците. Явно няма кой да защити нормалните хора и излиза, че МВР не приема за равни всички граждани, а служи на тези вандали", възмущават се в сигнала до ПИК свидетели на грозните сцени. 

От СДВР обаче уточниха, че има двама арестувани след среднощния екшън именно заради конфликта във въпросната кооперация. 

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 291
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това