Вход
София
Времето в София -1 o C

СИГНАЛ ДО ПИК: Превратаджиите на Христо Иванов готвят нападение в БНР заради протестърски журналистки - Би Ти Ви им помага в опита за метеж

СИГНАЛ ДО ПИК: Превратаджиите на Христо Иванов готвят нападение в БНР заради протестърски журналистки - Би Ти Ви им помага в опита за метеж

на 12.09.2019
72490
46
СИГНАЛ ДО ПИК: Превратаджиите на Христо Иванов готвят нападение в БНР заради протестърски журналистки - Би Ти Ви им помага в опита за метеж
Автор: ПИК
12.09.2019
46
72490

Протестъри подготвят пуч в Българското национално радио и възнамеряват да го превземат по време на днешната си сбирка, разкрита от сигнала на Йордан Бонев в прокуратурата като опит за държавен преврат.

Венелин Петков и Гена Трайкова в завера за преврат срещу Борисов

Венелин Петков и Гена Трайкова в завера за преврат срещу Борисов

Грозна схема за налагането на кандидатурата за кмет на...

на 16.08.2019

Това научи ПИК от отлично информирани източници от националната медия.

Формалната причина е пенсионирането на директора на "Хоризонт" Ивайло Савов. Истинската обаче е, че медийното острие на протестърите и противниците на избирането на Иван Гешев за главен прокурор, както и върл застъпник на скандалния шеф на ВКС Лозан Панов - Силвия Великова, е свалена от ефир с решение на Управителния съвет на БНР.

Причината е системно нарушаване на правилата за работа в националното радио, неотразяване на другата гледна точка и нарушаване на Етични кодекс на журналистиката, както и за тенденциозни позиции по ресорите, които отразява. Силвия Великова водеше предаване на юридически теми и по закритата телевизия BiT.

Веднага след като научила за решението на Управителния съвет, Великова хукнала разтресена и със сълзи на очи към централата на партията на проваления министър Христо Иванов "Да, България" за се оплаква и да мислят стратегии за реакции от сорта на "погазената свобода на словото".

Според непотвърдени данни, тя е придружена и от своята колежка и съмишленичка Ирина Недева, която отдавна е на пряко подчинение на протестърските кръгове. Недева и другата видна протестърка в БНР Таня Величкова били силно стресирани, защото усещали, че ги очаква съдбата на Силвия Великова. Шапката на тези три дами е именно пенсионираният Ивайло Савов.

В момента в централана на партията на честия гост на Десислава Иванчева - Христо Иванов, се водят преки и виртуални консултации какви действия да бъдат предприети още днес за спасяването на протестърската група в БНР.

Обмисля се в заверата да бъде включен и новинарския шеф на БТВ Венелин Петков, който, както ПИК вече съобщи, е на редовни спявки при Христо Иванов именно за активизиране на протестърската вълна. По време на маломерното сборище на 10 септември на хората, които подготвят държавен преврат, подкрепени от циганска тумба на Ценко Чоков, от събитието имаше цели три включвания по БТВ.

Днес метежниците вероятно ще се опитат да нахлуят, освен в парламента, и в БНР под предлог, че се погазва свободата на словото, а всъщност да защитят медийните си рупори в националната медия.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(46)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
nedelko TAKIVA KATO TEB POKAZVA DO KAKVO PADENIE E DOSTIGNALA BALGARIA
3
Нас няма ли кой да ни организира? От сутринта питам.....Къде и в колко?
4
Невдялк0, КУ-КУ, ти еba мката
5
ПИК къде видяхте метежници, ми нали метеж се прави с оръжие в ръка, къде им е оръжието на тези
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Хора от ПиК, как ще се изправите някой ден пред Господ? Нали не си мислите, че този ден ще Ви отмине?
9
Тази Великова е толкова субективна в работата си на журналист, че даже се чудя как се е задържала толкова време в БНР. И с право са и били шута от радиото.
10
Докато шайката овладява всички медии, всички, които не са съгласни са метежници и шпиони.
11
Подобре да нахлуят в п..но агенцията на ГРАБ при По..ялков!
12
Недялчице, ти откъде знаеш какво се е случило в БНР? Шиши ли ти докладва?
13
Готви се интелектуален преврат - шефът на този наЧИШкан сайт щял да налива мозък на най-видната си журналистка, директно през ушите! За целта щял да използва долния си, изнемощял и закърнял орган и ще и даде всичко от себе си, както се казва. Очакваният резултат е, освен да чува, да може с ушите и да брои... до над 3000 участващи в подкрепата на НЕзаконноста... Очаквайте подробности.
14
КОЙ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ГО ОПРЕДЕЛЯ ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ТО НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ ДРЕМЕ!КОЙТО СЕ ОСМЕЛИ ДА ПРАВИ КРЪВОПРОЛИТИЯ НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО-БОЙ ДО ПОСИНЯВАНЕ!АКО ИМА НАПАДЕНИЕ ВЪРХУ ПОЛИЦАИ-РАЗТРЕЛ НА МЯСТО!
15
Умните и красивите се насраха
16
Версията Гешев, Цацаров и Пеевски атлантици, които защитават България от "проруския" Цветан Василев - става за цирка - секцията за клоунади.
17
Да спират предаванията от програмата, да пуснат "Let it be" да се върти, да излизаме на улицата и да ги почваме.. Пак до там я докарахме
18
Полицията да ВЛЕЗЕ В ПРАВОМОЩИЯТА СИ и всички от "БОЕЦА" - В ГЪЗЕЦА!
19
не знам за тези протестъри.но запомних ухилената и доволна физиономия на приятелката на издигнатия за кмет от ДСБ -разкрачена и с вибратор напъхан в.... обичал я бил и държал на нея....боже .боже.
20
не знам за тези протестъри.но запомних ухилената и доволна физиономия на приятелката на издигнатия за кмет от ДСБ -разкрачена и с вибратор напъхан в.... обичал я бил и държал на нея....боже .боже.
21
Сега в 15 започна шествието организирано от ГС БИЕЦ,БИВОЛ и "Правосъдие за всеки". Ние читателите на ПИК очакваме репортерите му да предават директно чрез ПИК ТВ . Мисля няма да бъдат малтретирани от участниците защото ще има много полиция. Очакваме включването на живо ,защото в Дневник,Офнюз,Медиапул са прикачили снимки и пишат че участват хиляди...
22
Абе ГЪ30ВЕ, ще ме скъсате от СмЕх с ваш'те "метежи".....Хахаха, ГОЛЯМ TAШAK.....Хихихихихи.
23
Метежи се обуздават със сила,с цялата мощ на държавата!!! Да изкарат водните оръдия и да ги окъпят до посиняване!!!!
24
Метежи се обуздават със сила,с цялата мощ на държавата!!! Да изкарат водните оръдия и да ги окъпят до посиняване!!!!
25
с тежката вибраторна артилерия ще бъде ли? Айде Данке шоутайм...
26
Не, този ден на възмездие няма да ги отмине! Нещо повече, наближава със страшна сила и затова са така побеснели! Нищо, скоро ще им гледаме сеира, но лошото е, че сеира ще стане трагедия!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Абе льолю първо си извади вибратора данкин от гъзo, пък полсле гледай в бъдещето ти нещастно
29
Ичо е гола вода- и като юрист, и като министър. Как пък баш него туриха на поста министър на правосъдието, който няма един ден истински трудов стаж, не е влизал в съдебна зала, лишили го от адвокатски права, мързи го да гледа, за пет пари работа не е свършил, цял живот разчитал на привилегиите на комунистическото си семейство, лапа пари наготово , срещу които е преместил един тефтер от единия до другия край на бюрото. Нито е чeл правна литература, нито съдебна практика, нито учебници по право, нито сериозни изследвания, една искова молба не е написал, нито жалба. Сигурно не знае къде е деловодството на съда, вместо да отиде да бере царевица, той тръгнал с "протестърски движения" да се занимава.
30
Понеже ми триете коментарите , искам да ви уведомя странни журналисти от ПИК, живеем в 21 век. Не е необходимо да наричате всеки ,който е срещу ДЕБЕЛИЯ И БОКО метежник. Ние сме граждани не поданици и не РОБИ , ние сме свободни и наше право , дори гражданско задължение е, да изискваме от властта и да я сменяме, по законоустановения ред, когато властта се е срастнала с престъпността и не спазва законите. Не може да наричетае, престапници, метежници всички които са срещу статуквото
31
Изключително ми е интересен фактът, КЪДЕ ЩЕ РАБОТИТЕ ВИЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ журналисти от ПИК, когато ГОСПОДАРИТЕ ви се отърват от вас... С такова ПЕТНО в биографията , с участието ви на тези срамни протести , може да си търсите работа при дилърите , които така чевръсто ръководихте.
32
Че в България няма истински независими медии.
33
Май някой не си пие редовно лекарствата....
34
Пред БНТ, БНР са се събрали метежниците с въздушни пушки и скъсани чехли. Ще свалят бог Тиква, Ива Голямото ухо предава от мястото на събитието. А Пендалко се е скрил под масата с два вибратора син и червен. Ех мечти мечти.
35
Аз пръв ще отида да гоня метежниците, с Гол в ръката Вибратор. Ще взема с мен и Ивчето и Звездомирчето за масовка и подкрепа, но ако ли нещо се промени ще си извъртя Гъза на 180. Ха-ха-ха
36
Няма ли да сенамери поне един шеф на медия, който, уволнявайки (на което има право) да приложи формулировката "поради професионална непригодност"?! Има ли такъв куражлия, да каже истината?
37
Великова ходеше вРадиото само за заплатата, иначе хойкаше по кафенетата и чат-пат на някое съдебно дело за двеминутен репортаж. Това работеше .
38
, че ако се превземе Радиото , Пощата и Министерството на отбраната , преврата е готов. Силвия Великова доста е опасна и може да внесе оръжия , не е лошо да се постави под наблюдение дали носи тежки чанти., ръчни гранати и други.
39
отявления руски кавал Пьотр Волгодонски.
40
Преди малко се изkъпaх:) Вчера намерих на промоция шaмпoан ,,ЛOШ ЕНД ГOЛ" и си кyпих 8 ши_шeта:Преди малко се изkъпaх:) Вчера намерих на промоция шaмпoан ,,ЛOШ ЕНД ГOЛ" и си кyпих 8 ши_шeта:)
41
отговор на коментар
Взeми и мен, за да бъде "многохиляден" протеста ,, имам вyвузела и щe свиpя докато ми излeзе въздyхаВзeми и мен, за да бъде "многохиляден" протеста ,, имам вyвузела и щe свиpя докато ми излeзе въздyха:)
42
Колониална политика у нас е да се държат в държавни институции /като БНР/, хора, които са явни чужди храненици. За Великова често е писано, коя фондация обслужва. Дългите й скучни интервюта с "правилни" хора го доказват. Но и гонят аудиторията на БНР, която от години намалява. Интересно е, че те с Волгин се мразят, но и се поддържат взаимно. Хич не ги интересува колко хора ще останат да слушат БНР, важното е да си получават 30-те сребърника от други места.
43
Не е изгонена,а по длъжностна характеристика е старши редактор,а не репортер и водеща.Ще си работи по назначението-СТАРШИ РЕДАКТОР,ще работи в редакцията ,а няма да митка по цял ден из града и де един и тя двама,срещу постно материалче.Те тва е.
44
"Видяхме" ясно ,че Кремъл е изсипал стотици милиони за активизиране на агентурата си и отваряне на фронт за превземане на България !!! Внимавайте българи ! Това не е шегичка! Червените са взели многото болшевишки пари и се готвят за кървава война! Ако се огънем .......,помните ли колко лева стана заплатката и пенсийката ни през 1997 г. ? Днес има за крадене 60 милиарда спестени народни парици в банките и още толкова милиарди в хазната - това е целта на червените кърлежи !
45
Христо Иванов и партийката му само се чудят в какви скандали да се забъркат, отчаяни опити за някой и друг глас на кметските избори.
46
Е сега прокуратурата да вземе да разследва какви ги върши Иванов и онзи бузестия Прокопиев.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2329
архив

Решили да съкратят конната полиция в София. Вместо коне за икономия на двама полицаи дали по една камила. Камилата хем по-малко зоб яде, хем по-малко вода пие.
В една ранна утрин двама полицаи, препили от Нова година, отишли в една закусвалня. Закусили, излизат и гледат пет - шест камили на камиловръза.
- Как ще си познаем нашата камила? - попитал единият.
- Не се бой. - отвърнал другият и взел да им надига опашките. - Тази сутрин като минавахме по булеварда един вика: "гледайте една камила с две путки минава".

няма нови новини
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
сега
2089
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов и министри на спешна среща - приемат план за действие с кметовете на София и Перник заради водната криза (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
x