СИГНАЛ ДО ПИК! Радев повежда кървавия протест тази вечер

Политика

СИГНАЛ ДО ПИК! Радев повежда кървавия протест тази вечер

191104
на 07.08.2020
СИГНАЛ ДО ПИК! Радев повежда кървавия протест тази вечер
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Румен Радев довечера ще поведе лично протеста и блокадата на Орлов мост. Това се твърди в сигнал до ПИК, получен на редакционната ни поща. До момента няма официално изявление от президентството за готвения метеж довечера. Публична тайна е, че подсъдимият бизнесмен Васил Божков "дирижира" протестите и стои зад тях с мощна финансова подкрепа. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Радев до момента умело се прикрива зад привидна дистанцираност към протестите на палаткаджиите. Той сякаш забрави, че само преди две-три седмици сам излезе сред тълпата, размахвайки заканително юмрук: "Да ги изметем!". 

Но е повече от ясно, че той следи под лупа всеки кадър от протестите. Всяко действие или замисъл на "Отровното трио" му бива надлежно докладвано. Както ПИК разкри по-рано днес - лично Мая Манолова съобщава на Радев новината за раздигнатия катун на "Орлов мост".

В един от клиповете, качвани непрекъснато на страницата на Манолова във Фейсбук, се вижда как тя набира от личния си телефон президента около 06.00 часа сутринта, той й вдига, а тя започва с думите: "Ало, господин президент", след което се скрива от камерата и микрофона.

ПИК припомня, че нови сигнали за готвено кърваво клане довечера в центъра на София строиха на крак службите. Постъпили са конкретни данни за това, че по команда на обвиняемия беглец Васил Божков, с пълната подкрепа и съдействие на хора от организацията на протестите, довечера по тъмно маскирани агитки ще предизвикат тотална радикализация на уличните метежи. Проливането на кръв е била една от изричните му заповеди. Това съобщават източници в службите, които са настръхнали заради зловещите данни.

Неслучайно щабът на Божков от “Отровното трио” открито призова София да бъде пометена и се закани да има сериозни сблъсъци.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК