СИГНАЛ ДО ПИК! Радев повежда кървавия протест тази вечер

Политика

СИГНАЛ ДО ПИК! Радев повежда кървавия протест тази вечер

186640
на 07.08.2020
СИГНАЛ ДО ПИК! Радев повежда кървавия протест тази вечер
Автор:   ПИК

Президентът Румен Радев довечера ще поведе лично протеста и блокадата на Орлов мост. Това се твърди в сигнал до ПИК, получен на редакционната ни поща. До момента няма официално изявление от президентството за готвения метеж довечера. Публична тайна е, че подсъдимият бизнесмен Васил Божков "дирижира" протестите и стои зад тях с мощна финансова подкрепа. 

препоръчано

Радев до момента умело се прикрива зад привидна дистанцираност към протестите на палаткаджиите. Той сякаш забрави, че само преди две-три седмици сам излезе сред тълпата, размахвайки заканително юмрук: "Да ги изметем!". 

Но е повече от ясно, че той следи под лупа всеки кадър от протестите. Всяко действие или замисъл на "Отровното трио" му бива надлежно докладвано. Както ПИК разкри по-рано днес - лично Мая Манолова съобщава на Радев новината за раздигнатия катун на "Орлов мост".

В един от клиповете, качвани непрекъснато на страницата на Манолова във Фейсбук, се вижда как тя набира от личния си телефон президента около 06.00 часа сутринта, той й вдига, а тя започва с думите: "Ало, господин президент", след което се скрива от камерата и микрофона.

ПИК припомня, че нови сигнали за готвено кърваво клане довечера в центъра на София строиха на крак службите. Постъпили са конкретни данни за това, че по команда на обвиняемия беглец Васил Божков, с пълната подкрепа и съдействие на хора от организацията на протестите, довечера по тъмно маскирани агитки ще предизвикат тотална радикализация на уличните метежи. Проливането на кръв е била една от изричните му заповеди. Това съобщават източници в службите, които са настръхнали заради зловещите данни.

Неслучайно щабът на Божков от “Отровното трио” открито призова София да бъде пометена и се закани да има сериозни сблъсъци.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Ето какво я чака всяка зодия в последния ден на юли САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Ето какво я чака всяка зодия в последния ден на юли
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Мая Манолова харесала кандидат-премиера на Слави: Чакаме и състава на кабинета (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Мая Манолова харесала кандидат-премиера на Слави: Чакаме и състава на кабинета (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това