СИГНАЛ ДО ПИК: Румен Радев тайно при Доган на Росенец снощи? Спазарили ли са кабинет на Слави?

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

СИГНАЛ ДО ПИК: Румен Радев тайно при Доган на Росенец снощи? Спазарили ли са кабинет на Слави?

311678
на 18.07.2021
СИГНАЛ ДО ПИК: Румен Радев тайно при Доган на Росенец снощи? Спазарили ли са кабинет на Слави?
Автор:   ПИК

Горещ сигнал за делата на Румен Радев по време на морската му обиколка вчера, която се превърна в откриване на президентската му кампания, получи медията ни от източници в НСО. На база на информацията, засечена и от друг източник, ПИК пита:

препоръчано

- Отишъл ли е снощи след 21,30 ч. Румен Радев на Росенец в резиденцията на Ахмед Доган с една кола без синя лампа и само един шофьор?

- Благодарил ли е Радев лично и на крака на Доган за преливането на гласове от ДПС в партията на Слави Трифоно на изборите? 

- Спазарили ли са парламентарна подкрепа за кабинет с нов състав с мандата на ИТН чрез гласове на ДПС или врътка с кворума? 

- Спал ли е след това Радев в лъскавия хотел „Марина Роял Палас“ в курортния комплекс „Дюни“ на олигарха Людмил Стойков, който е близък на БСП?

Отговорите на тези въпроси трябва да се получат час по-скоро от "Дондуков" 2, тъй като хвърлят огромно съмнение върху целия политически процес в страната. 

Сподели:
Бомба x
БОЖЕСТВЕНО ЧУДО: Озверели неверници хвърлили в морето този необикновен светец, два делфина го изнесли жив на брега БОЖЕСТВЕНО ЧУДО: Озверели неверници хвърлили в морето този необикновен светец, два делфина го изнесли жив на брега
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се скара на жените от ГЕРБ в Благоевград след екшън с кандидата им: Караниците ви не водят до добро на изборите. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират - след бухалката Рашков, праща Минеков (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се скара на жените от ГЕРБ в Благоевград след екшън с кандидата им: Караниците ви не водят до добро на изборите. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират - след бухалката Рашков, праща Минеков (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това