СИГНАЛ ДО ПИК: Съветникът на Радев - Митко Есемеса, ходи на работа с температура и хрема! На "Дондуков" 2 мълчат за състоянието му

Политика

СИГНАЛ ДО ПИК: Съветникът на Радев - Митко Есемеса, ходи на работа с температура и хрема! На "Дондуков" 2 мълчат за състоянието му

88636
на 28.10.2020
СИГНАЛ ДО ПИК: Съветникът на Радев - Митко Есемеса, ходи на работа с температура и хрема! На Дондуков 2 мълчат за състоянието му
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Печално известният съветник на президента Румен Радев - Димитър Стоянов, който се сдоби с прякора Митко Есемеса, хвърли в ужас работещите в президентството, научи ПИК от източници на "Дондуков 2".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Стоянов, който е в непрекъснат контакт с държавния глава, от няколко дни ходел на работа с хрема и температура и все още не се е изследвал за коронавирус. Всички в президентството обаче са притеснени, че ако съветникът на Радев е болен, ще зарази цялата администрация.

Агенция ПИК се свърза с прессекретариата на държавния глава, но оттам обясниха, че не знаят нищо по темата - нито са запознати със симптомите на Димитър Стоянов, нито пък са наясно дали той ходи на работа, или си е вкъщи.

Припомняме, че вече втора седмица коронавирус скандалите на "Дондуков" 2 не стихват. Държавният глава Румен Радев сътвори чутовен гаф в Естония и вместо да бъде у нас под карантина след контакта си със заразения шеф на ВСС ген. Димитър Петров, той отиде на международна визита, където беше карантиниран и след това изгонен обратно в България.

След случая обаче започнаха да валят сигнали за заразени хора от обкръжението на държавния глава. Първоначално стана ясно, че президентът на Полша Анджей Дуда е хванал коронавирус, а именно Радев беше един от последните негови контактни лица.

Не е ясно как се е заразил полският президент, но Румен Радев побърза да разсее всякакви съмнения, като на няколко пъти гордо се хвалеше, че всичките му тестове за коронавирус са отрицателни. Така и не беше съобщено обаче дали всички хора от делегацията на Радев в Естония са си направили тестове и дали всички са отрицателни.

свързани новини

Както ПИК съобщи, в началото на тази седмица се появи и информация, че петима охранители от НСО, които отговарят за сигурността на президента, са заразени с коронавриус. Информацията беше отречена пред медията ни от пиара на Националната служба за охрана, но все още липсва официално опровержение и продължава да витае мистерията има ли и колко са заразените охранители сред обкръжението на Радев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК