СИГНАЛ ДО ПИК: Това ли е циганският барон на Мая Манолова във Волуяк?

Политика

СИГНАЛ ДО ПИК: Това ли е циганският барон на Мая Манолова във Волуяк?

317876
на 02.11.2019
СИГНАЛ ДО ПИК: Това ли е циганският барон на Мая Манолова във Волуяк?
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В сигнал до ПИК граждани твърдят, че "ромската връзка" на Мая Манолова във Волуяк е местният цигански барон Борис Иванов.

препоръчано

Той работел в сянка за щаба на червената кандидат-кметица, а на авансцената държал двамата си племенници Тома и Борислав. Тома помагал на БСП от години, твърди се в сигнала до ПИК. 

Иванови живеели в имение във Волуяк с 42 стаи. Никой в семейството не се осигурявал, а свързани с тях държали цели тумби от джебчии у нас и в чужбина. 

Вчера гръмна грандиозен скандал след твърдения на премиера Борисов, че Манолова заговорничи с ромски босове във Волуяк за провокация на изборите. Стягал се "нов Костинброд". Според схемата босовете ще мобилизират цели групи от цигани, които масово ще гласуват на балотажа. В същото време активисти на Манолова ще обикалят секциите със специално наети таксита и ще снимат. После ще качват видеата в социалните мрежи с коментар: "Ето как платени цигани под строй гласуват за Фандъкова".

Според източници на ПИК сценарият е бил измислен от бившия царски депутат Минчо Спасомв, кандидат за вицепрезидент в тандем с Татяна Дончева през 2016 г. (ВИЖ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК