СИГНАЛ ДО ПИК: Шуреят на криптомилионера Антони Тренчев извади на показ луксозните му имоти и коли в Кан и Монако. Босът на Nexo май е комшия на Божков в Дубай (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

ВИДЕО

СИГНАЛ ДО ПИК: Шуреят на криптомилионера Антони Тренчев извади на показ луксозните му имоти и коли в Кан и Монако. Босът на Nexo май е комшия на Божков в Дубай (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

512756
на 17.01.2023
СИГНАЛ ДО ПИК: Шуреят на криптомилионера Антони Тренчев извади на показ луксозните му имоти и коли в Кан и Монако. Босът на Nexo май е комшия на Божков в Дубай (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пустият му мерак за показност на родния бай Ганьо извади на бял свят само малка част от 5-звездния охолен живот на криптомилионера Антони Тренчев, покрай когото са се облагодетелствали цялата му рода.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Бившият депутат от Реформаторския блок, погнат от ДАНС, българските прокуратура и следствие, както и от 8 американски щати заради незаконна дейност с криптовалута, в момента е в неизвестност, като се предполага, че се намира на територията на Дубай. 

Емирствата са една от дестинациите, на които Тренчев изглежда, че често е пребивавал, и на която в пари са се къпели и неговите роднини. 

В сигнал до ПИК читател на медията ни изпрати снимков материал, разкриващ сред какъв лукс и екстри са живеели криптофараоните.

"След толкова статии, които прочетохме, че криптоизмамникът е в Дубай, е време да ви покажем още нещо, защото ни писна неговият шурей в Казанлък, Пейчо, да се хвали с къщата му в Монако и коли за милиони левове - Майбаси и S-класи, които снима покрай Тренчев. 

Ето да видите на показ обиколка на имотите в Кан, Боровец, Монако и Дубай и как шурея и жена му се хвалят с Тренчев на показ за охолния му живот, карат с мръсна газ скъпите му коли по Казанлък и качват как правят същото в Кан и Монако. Пейо също се хвали как свако му лети само с частни самолети, но снимките и видеата говорят достатъчни", пишат в сигнала си до ПИК източниците ни.

Пейчо Пеев е брат на съпругата на Тренчев - бившата "Мис България" Ваня Пеева. Пейо и неговата половинка Александра, която най-вероятно му е и съпруга, тъй като носи неговата фамилия, изобилстват от сторита и снимки, доста често са придружавали криптосемейството по време на престоя им в най-скъпите места из Европа и Близкия Изток.

Социалните им профили изобилстват от кадри, които потвърждават ВИП-ежедневието на собственика на Nexo, чиято дейност в търговията с криптовалута бе обявена за незаконна на територията на САЩ от Министерството на финансовата защита и иновациите на Калифорния (DFPI), заедно с държавните регулаторни органи на ценни книжа в още седем щата - Ню Йорк, Кентъки, Мериленд, Оклахома, Вашингтон, Южна Каролина и Вермонт.

Няма да е изненада, ако на територията на Дубай, Антони Тренчев има недвижима собственост или такава, която ползва под наем, не къде да е, а е в небостъргача "Address", където, както в ПИК сме писали многократно, пентхаус ползва и олигархът-беглец Васил Божков. За такава възможност подсказват снимки на шурея на Тренчев, правени от басейна на покрива на небостъргача.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК