Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга

ШАРЕН СВЯТ

Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга

10838
на 25.11.2020
Сигурни признаци, че партньорът ви си мисли за друга
Автор:   ПИК

Много от нас, сблъскали се с изневярата знаят, че тя не е само физическа. Тя е и емоционална. Често пъти тя дори е по-страшна и води до очуждение между партньорите. Тук става въпрос за непрестанни чатове, флирт, промени в отношението към партньора. 

препоръчано

Странният нов приятел

Това може да бъде човек, с когото партньорът ви тренира, може и да е колега. Партньорът ви вероятно често говори за него и като че ли повече се вълнува за този нов човек, отколкото за вас. Същевременно обаче любимият човек може и да проявява раздразнение, ако вие се интересувате за този нов човек в живота му. Може да ви обвинява, че ревнувате, или че твърде подозрителни.

Промяна в приоритетите

Хората, които изневеряват емоционално, дори и да нямат намерение да изневерят в пълния смисъл на думата, често пререждат приоритетите си и официалните им партньори не са на топ места. Така например времето през уикенда за общи планове изведнъж ще стане за индивидуални планове. И емоционално изневеряващият няма да отстъпи, за да прекара времето си с вас. 

Любовта към телефона

Изведнъж емоционално изневеряващият се привързва към телефона си и социалните мрежи. Те ще спят с телефона под възглавницата, а да надникнете в него става мисия невъзможна. Ако пък все пак успеете, с изненада ще установите, че устройството е заключено с цифрена парола.

Работата...

Ако партньорът ви винаги се е прибирал след работа на време, а изведнъж престане да го прави и започне да ви обяснява, че има да довършва нещо или пък са го задържали, е време да се запитате какво всъщност става.

Не говорите

Ако партньорът ви получава повече внимание от някой друг, вероятно и ще ви споделя по-малко на вас. И няма да се интересува от вашия ден, вашите проблеми.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това