Вход
София
Времето в София -5 o C

Сидеров изригна: Искам НСО да се закрие

Сидеров изригна: Искам НСО да се закрие

на 14.12.2019
37031
36
Сидеров изригна: Искам НСО да се закрие
Автор: ПИК
14.12.2019
36
37031

Искам службата УБО, сега НСО, да се закрие! През 2019 г. 40 млн. лв. от парите на българските данъкоплатци отидоха за шофьори и охрана на държавните випове. За какво се харчат тези милиони? Какво прави тази служба, освен да блъска неудобни репортери и да гази деца по улиците?, каза Волен Сидеров. поводът е инцидента, в който кола на службата блъсна дете. 

НСО с експресни обяснения - кой е шофьорът,  блъснал дете, в какво състояние е той

НСО с експресни обяснения - кой е шофьорът, блъснал дете, в какво състояние е той

"Това, че колегата е направил опит и търси кариерно...

на 14.12.2019

Ето какво казва Волен Сдеров още:

По-добре този излишен харч на 40 млн. лв. да беше спестен на българите. Хората не са длъжни да плащат за лукса на премиер, президент, шеф на парламента и прочее. Защо медиите не говорят за бюджета на държавната охрана?

Говорителят на НСО казва, че колата, блъснала 14-годишното дете, е „оборотен дежурен автомобил” и не бил зачислен на „охраняемо лице” и можело да се вози всеки, който отговарял на закона. Но не казва имената на шофьора. Защо го крие?

Чета в медиите, че от Президентството са побързали да си измият ръцете, че техен човек не е бил в колата. Няма значение имало ли е, или е нямало пътник. Важното е, че за пореден път охраната на държавните випове произведе инцидент, в който тежко пострада български гражданин - дете.

Тази служба е ненужна, разхищава държавна пара, гази деца и мачка свободата на словото. Крайно време е да се закрие. Президентът Радев, под чиято опека е НСО, да го разпусне завинаги.

Сподели:
Напиши коментар »
(36)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Ееееех, Сидеров, дочаках да кажеш нещо смислено!
3
МНОГО СИ ПРАВ СИДЕРОВ,НО СЕЛЯНИНА С КОЛЕЛОТО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ?!СМЯТАЙ,ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСИ,ЗАЩОТО И НАТРЕСЕНАТА МУ СЪПРУГА НЯМА С КАКВО ДА СЕ ВОЗИ,А КОЛЕЛОТО СПОРЕД НЕЯ Е САМО ЗА СЕЛЕНДУРИ И ГЛУПАЦИ.
4
Да се закрива тази тегоба което съществува без правила и закони!! Толкова гадости извършиха по пътищата, убиха хора и никога вината небе в тях. А колко струва само Дембелина от Б на бедния българин, над 160 милиона на година!!!! Белата Златка не знае точно, много повече е от 40 милиона! И карат бясно по пътищата, убиха и осакатиха невинни хора, никога винивни. Закриването е задължително!!! Който иска охрана да и плаща!
5
СИДЕРКАТА ЗАПОЧВА ДА МИ ХАРЕСВА!!! И АЗ СЪМ"ЗА",ПРИ ТОВА БЪРЗО,НАЧИНАЯ ОТ 01.01.1920 ГОДИНА.
6
2020 g
7
за да се изкарат, че не са баклуци.
8
В Швеция има само 9 държавни автомобила, като единият от тях е за краля. Много европейски премиери пътуват с редовни линии на самолетите, ходят на работа с колело. В България има близо сто хиляди служебни държавни автомобили, на които ние плащаме мастрафа: президенство, министерства, мин. съвет, комитети, съдии, прокурори и всякакви други.....Сега щели да купуват нов самолет, ами да си купуват билети за самолетите. В София има метро, трамваи, автобуси, тролейбуси.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
...............БАИБ ИФКА А ОДИ А ПРУВЕРИ КОИ ИБЕ ЖОНАТА НА ТОЯ СИФИЛИЗ !.......
11
Абе така е като не си пия ха. пчета. та говоря глупости. Пък и на мен НСО не ми трябва парламент няма повече да видя.
12
до кога ще се охраняват доган и пеевски
13
Ето едно рационално решение , което може да направи прецедентът , но надали ! Как ще се лиши селската пръчка до него от джиткане из София ? Хайде бе , прецеденте, направи поне един жест към народа си , а не само да го плюеш !! Трябва веднага да се закрие тази паразитна служба и тези 40 милиона да се дадат на бедните в България , които са милиони ! А да видим сега имаме ли прецедент или е само говоряща кукла на БСП .
14
Кой си ти да искаш бе, а ? Още чакаме резултата от проверката на съдебения лекар на сфинктера !
15
..............КАРАКАЧАКОФ СИ ГУ НОСИ ТОЯ У ТОРБА БИЛЛА !......
16
Кауня лъже. Както излъга за катастрофиралия самолет.. Защо не излезе пред любимата си телевизия и да обясни на хората защо негов човек уби дете? Ние му плащаме прескъпо и той е длъжен да обяснява, а не само да плюе и да лъже. Мълчи като г-з. Все сме имали президент, но това чудо не е за търпене. Нагъл, прост , злобен , отвратителен.
17
Абе нали ври от протестъри, за щяло и нещяло. Що не се намери един да протестира срещу НСО? Или за там не дават кинти...
18
Разбираемо е притеснението на Свинята Импексова, да не я сготвят като бахур ! Тя е външна на кликата, като продажен представител на Иван Костов! За тези дрогари ли лобира Радев, като нова система? Голям страх на Дондуков 2, как може да не предупредят спонсорите, че са ги набелязали.Не успяха Нинова и Радев да са началници на Звеното за антикорупция и Специализираната Прокуратура и Съд,за да бъдат чадър над Мафията, защото Бойко за пореден път ги изкунди и прецака всичките им мераци за власт! След всяко управление на БСП, идва Бойко, като Херкулес да разчиства Авгиевите обори! Явно последното управление на БСП-Радев много мръсотия е натворило, за това Акцията - Да почистим България, е масова!Страхливото Каунче,само НСО може да командва,има я за Преторианска армия!Надява се чрез НСО да направи държавен преврат и да обяви Военно положение по примера на Порошенко!Мокри мечти на страхлив Артелчик,командван от 3 жени и КГБ! Много му е слаб интелекта и са му къси мазните ръчички,трепери от страх,дори когато рецитира написаното агентите!С този трепетлив гласец,как ли е командвал ВВС,която ликвидира заради комисионни!НСО трябва да се закрие и да стане поделение към МВР,защото на Бодлива и Истерична Биволица, Бог рога не дава!
19
Фандъкова защо я вози НСО?
20
Недоразумението Радев цял живот е бил на държавна хранилка. Той знае само да взема, а не да дава. Винаги е вземал най-голявото парче от баницата, че и любовницата му се облажи - .хем без ценз, хем с две заплати, че и накрая скоропостижно я ожениха за Радев, и той не гъкна, защото го хванаха в лъжа. Този човек влезе с лъжа, продължава да лъже и докрая ще лъже. той друго не може.
21
Глупава идея. Трябва да има служба за охрана, но от нея да се възползват до 10 човека - председател на народното събрание, президент, премиер, тримата големи в съдебната система, председателя на конституционния съд и още може би 2-3 човека. Без охрана на Доган, Пеевски и те подобни. Защо в момента се прави проблем за секретар на президента, а за бизнесмена Доган нито дума.
22
Единственото , което можеш да искаш е по малко гости в дупките на жена ти.Тъй , като ти си много мек, за да гостуваш.Хайде бягай да лижеш чуждо бяло сладко.И да ти е сладко.И ако много те засърби главата от поникналите рога, ползвай низорал-намалява сърбежа.
23
...това е ИСКАНЕТО и на българите! ДА СЕ ЗАКРИЕ служба НСО и парите от този НЕ МАЛЪК бюджет да отидат било за повишение на пенсии, било за болни дечица, които да не разчитат на подаяния от нас гражданите, за да се лекуват адекватно, а ДА ИМА ДОСТАТЪЧНО СРЕДСТВА за ДЕТСКОТО ЗДРАВЕ!!!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СПРЕМ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ СИ, защото с тях освен да хрантутим и осигуряваме КОМФОРТА на тия, които и без това СА ПРЕЯЛИ ОТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ ! КОЙТО ИСКА ОХРАНА, ДА СИ Я ПЛАТИ ОТ ДЖОБА! СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ С ТОЯ СКАПАН комунистически манталитет, "БЕЗКРАЕН ПРАЗНИК" НЯМА , а и ние не искаме ДА ИМ ГО ПЛАЩАМЕ!!! ПФУуууууууууууууууууууу...
24
А ,аз искам СЕМ да се закрие , "сдуханите" каки за пет пари работа не вършат , освен това са тотално некомпетентни , а Воленчо ? А президент , пр. на народното събрание , премиер трябва да бъдат охранявани , това не е лукс , това са разписани закони и правила , а Воленчо ти пак се изживяваш , като ............
26
Абе гном а когато те возеше тяхна кола по нощите да пиеш и този шофьор дето те прибираше сутрин в 4-5 часа трябваше да идва да те взима в 7 ти беше добре нали? Тогава що не рева?И ако обичате, хора които не са запознати недейте да коментирате.
27
ТИ И ЧОКОЛКНА ИМАТЕ ЛИ ОЩЕ ОТ БЕЛОТО?
28
Абе смотльо а Манолова защо я возеше НСО като онбудсман преди да се направи на интересна?
29
воляне и те беше пияН по самолетите и магистралите кат гърмеши с пищовите ...аааррее...перхидрооолл....що не искаш НСО да се закрие по времето на ОРЕШАРСКИ И ТВОЯ ЗЛАТЕН ПРЪСТ ..! ААРЕЕЕ.....ДЕМАГОГИЯ ....И ЛУМПУЩИНА ...И ДИБЕЛИЯ КЕЛЕШ СЪС ЗВЪНЧЕТО ДА ГО МАХАШ ОТ ТАМ ...ОНЯ ИЗЦЪКЛЯНИЯ...! КАК СЕ КАЗВАШЕ ...А..ЧУКУЛУВ ..И ОНЯ ДЕБЕЛИЯ ОТ АЛФА ...ТИЯ СА НАЦИСТИ И ПОЛИВИНА ..!
30
да се охраняват от НСО шефовете на следните институции,ПРЕДСЕДАТЕЛ на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,ПРЕМИЕР,ПРЕЗИДЕНТ и ГЛАВЕН ПРОКУРОР,всички други да си плащат
31
Когато Радев беше във ВВС падаха самолети и хеликоптери. Сега когато отговаря за НСО отново катастрофират коли. Кой ще разследва Радев? Народът вече си мисли и пита дали Румен Радев нарочно е правел самолети и хеликоптери да се разбиват за да стане лобист на грипените. Затова бързо искаше да ги купи чрез служебното правителство което назначи сам той. Е от това по голяма корупция няма. Кой ще разследва този човечец?
32
Няма държава в света, в която да не охраняват президент и премиер. По-добре питай ушанката, защо кола на НСО се ползва като безплатно такси за Сулю и Пулю, работещ в президентството. Това е по-важния въпрос.
33
Аз пък искам да закрият здравната каса . W
34
Сидерка,а ти като се возеше с кола НСО ти беше ок. а сега плюеш,келеш недоносен.
35
Страшно интересна дилема: Парите се дават от нас-народа, обаче не може да се спрат от същият този НАРОД, дори и да иска. А кажете ми има ли правда на тази земя!!!! Че то за 40млн. по добре да караме без Випове. Много скъпи бе, що не са на процент от средната заплата. Иначе остава една горчилка, която не знам докуде може да доведе, ама като чета историята.......доста по-важни за страната ни събития са започнали от по-малки неправди, че....да видим!
36
Най веровтно е имало човек в колата. От президенството лъжат. Сигурен съм. Но рано или късно истината излиза. Много им станаха лъжите.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5900
архив

Продавачка казва на политик: – Е…, господин политик, изберете си диня. – Че какво да избирам, тя е само една! – Е, и вие сте едни и същи, ама ви избираме, нали?

няма нови новини
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
сега
3559
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Георги Марков попиля БСП: Искате пир по време на чума, Нинова да припка с папката при президента (НА ЖИВО)
x
САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за последния работен ден - Овните и Телците да не пътуват за нищо на света, късметът изневерява на Водолеите
x