Силви Вартан ще става прабаба

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Силви Вартан ще става прабаба

6260
на 08.02.2022
Силви Вартан ще става прабаба
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Илона Смет, която е внучка на Джони Холидей и софиянката Силви Вартан, обяви в профила си в Инстаграм, че очаква първото си дете. 

препоръчано

26-годишната дъщеря на Дейвид Холидей и Естел Лефебюр се сгоди за половинката си Камран Ахмед през септември 2021 г.

"Той беше първата ми любов и имаме щастието да гледаме в една и съща посока. Искам стабилност и любов, която да продължи цял живот", каза тя в интервю за Пари Мач.

Роднините й не пропуснаха да реагират на този пост в Инстаграм, който разтопи сърцата им. 55-годишният Дейвид, син на Силви и Джони има две дъщери от Естел - Илона и Ема. След това се жени за Александра Пастор, от която има син Камерън.

свързани новини

Неговият кандидат-зет Камран Ахмед работи в частна банка в Монако. Той е от пакистански произход, но има швейцарски и шотландски корени.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Росен Желязков готов отново да оглави парламента: Решението дали ще отида в Брюксел няма да е само мое (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Росен Желязков готов отново да оглави парламента: Решението дали ще отида в Брюксел няма да е само мое (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК